• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas istiyorum yaaa!!!

ay evet çok severim mesleğimi ama çalıştığım yeri sevmiyorum :1: neyse evliyim 3 aylık taze gelinim 27 yaşındayım yengeç burcuyum ay heycanlandım :9:

sen anlat bekarmısın evlimisin kaç yaşındasın:21::21:

benim pek sevdiğim söylenemez aslında :1: Üniv. tercihi yaptım açıköğretim insan kaynaklarını cok istiyodum o oldu :16: insan kaynakları olarak devam edicem inşallah :3: bende kasımda 23 olucam bekarım erkek arkadasım vaar 6. ayımız daha :16: :16: :16: üsküdarda bi şirkette calısıyorum suan muhasebe olaraaak :42:

benim pek sevdiğim söylenemez aslında :1: Üniv. tercihi yaptım açıköğretim insan kaynaklarını cok istiyodum o oldu :16: insan kaynakları olarak devam edicem inşallah :3: bende kasımda 23 olucam bekarım erkek arkadasım vaar 6. ayımız daha :16: :16: :16: üsküdarda bi şirkette calısıyorum suan muhasebe olaraaak :42:

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. hem çalışıp hemde açıktan okumak iyidir iş tecrübesi oluyor :51:

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. hem çalışıp hemde açıktan okumak iyidir iş tecrübesi oluyor :51:

bende fazla sevmiyorum aslında meslegimi malesefff çalışıyoruz bende 26 yaşındayım bekarım erkek arkadaşım var 3. üncü yılımıza giricezz :16: :16:

Son düzenleme:
yokkk maleseff canımmm :1: konu nereye taşındı ya bakıyorum bakıyrum bulamadım

ay evet çok severim mesleğimi ama çalıştığım yeri sevmiyorum :1: neyse evliyim 3 aylık taze gelinim 27 yaşındayım yengeç burcuyum ay heycanlandım :9:

sen anlat bekarmısın evlimisin kaç yaşındasın:21::21:

ayy ben akşamları ev işine zor yetişiyorum kızzz :1:[/QUOTE

ooo kızlar baya baya arkadaş oldunuz

Back