• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas istiyorum yaaa!!!

Evet yapalimmm. Super olurr.. istanbul haricindeki arkadaslar yolunuz duserse buralara seve seve gezdiririm sizi ;)
Ozaman bir tanisma toplantisi yapalim ortakbir yerde kizlar ne dersinix ?? Zelis senin bir ufaklik var sanirim brnimde var aama henuz cok minik :)
Ama sizde bulusmaya katilmak isterseniz onu yas grubu bir arkadas getirebilirim ona ;) evetttt teklifleri bekliuorummm

:25: benim en büyük sorunum.senelerdir bir arkadaş istiyorum reelde görüşebileceğim.maalesef bulamadım kafama göre birini.genelde benle arkadaş olmak isteyenler 40 yaş üzeri hanımlar .onlarla da ortak hiçbirşeyim yok.ilşimiz gereği eşimle diyarbakırda yaşıyoruz ve burda da hiç arkadaşım yok.çok üzülüyorum bu duruma.:43:

alındım şimdi.:32:bende kırka 1 kalmış biri olarak genelde genclerle arkadaslık ederim..
daa doğrusu onlar benle eder.her sıkıntıda sevinçte ilk aradıkları kişiyim..
abla gibi oturur konuşuruz.çokta severler canım önyargılı olmayalım lütfen :51:

sorun... yardım edebileceğimiz bir konuysa neden olmasın

Erkek arkadaşım istanbulda ve ilk buluşmamız olucak :16:
Sizce ilk gördüğümde tepkim ne olmalı, nasıl davranmalıyım, nasıl giyinmeliyim ve ilk buluşmada hediye alınmalımıdır? o bana alırda ben almazsam çok mu tuhaf olur? Çok heycanlıyım ne yapmam gerektiğini düşünemiyorum.

Erkek arkadaşım istanbulda ve ilk buluşmamız olucak :16:
Sizce ilk gördüğümde tepkim ne olmalı, nasıl davranmalıyım, nasıl giyinmeliyim ve ilk buluşmada hediye alınmalımıdır? o bana alırda ben almazsam çok mu tuhaf olur? Çok heycanlıyım ne yapmam gerektiğini düşünemiyorum.

hem erkek arkadaş hem de ilk buluşma nasıl oluyor?

bence hediye alınmaz,onun aldığı çiçek ya da çikolata dışındaki hediye de kabul edilmez

ve asla hesap ödeme.eğer teklif ettiğin için hesabın bir kısmını ya da tamamını sana ödetirse de ilk taksi ile yanından uzaklaş :)

Hafif bir makyaj,şık fazla açık olmayan sade bir giysi giy BENCE

Son düzenleme:
internette tanışmışlar anladığım kadarıyla ve buluşma anı gelmiş catmıs
valla eger internette tanıstıysan ilk bulusmalar burdaki word dosyasındaki yazısmalar gibi heyecanlı olmuyor söyleyim cogu hayal kırıklığı.. etek hariç herşey giyebilirsin bence rahat ol... kasma... :52:

hem erkek arkadaş hem de ilk buluşma nasıl oluyor?

bence hediye alınmaz,onun aldığı çiçek ya da çikolata dışındaki hediye de kabul edilez

ve asla hesap ödeme.eğer teklif ettiğin için hesabın bir kısmını ya da tamamını sana ödetirse de ilk taksi ile yanından uzaklaş :)

Sevgilim demedim erkek arkadaşım dedim sadece buluşmadan önce ciddi bir şeyler olsun istemedik buluşunca konuşmaya karar verdik, ilk kez buluşucaz işte. Ne kadar ısrar etsemde bana hesap ödettiricek biri değil:) Hediye konusunda bende öyle düşünmüştüm, teşekkürler fikirleriniz için.

Back