- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi karacabandirma
Istanbulda yasiyorum bostancidaaa.. sizlee nerelerdesinizz ..
Bende İstanbul / Yeşilpınar / EYÜP
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda yasiyorum bostancidaaa.. sizlee nerelerdesinizz ..
Bende İstanbul / Yeşilpınar / EYÜP
Ciddi misin benim ailemde orada sık sık gelirim bende :)
benim en büyük sorunum.senelerdir bir arkadaş istiyorum reelde görüşebileceğim.maalesef bulamadım kafama göre birini.genelde benle arkadaş olmak isteyenler 40 yaş üzeri hanımlar .onlarla da ortak hiçbirşeyim yok.ilşimiz gereği eşimle diyarbakırda yaşıyoruz ve burda da hiç arkadaşım yok.çok üzülüyorum bu duruma.
![]()
kızlar ben de izmirdeyim,kafa dengi bir arkadaşa benim de ihtiyacım var.
Kızlaar bende 1-2 haftaya kadar istanbula gelicem bi soru sormam gerek, yeni konu açmakta istemiyorum bana yardım edebilirmisiniiiiiiz?
herkes gitmişş![]()
ben buradayım kızlar forever izmirdemisin?
sorun... yardım edebileceğimiz bir konuysa neden olmasın
Erkek arkadaşım istanbulda ve ilk buluşmamız olucak![]()
Sizce ilk gördüğümde tepkim ne olmalı, nasıl davranmalıyım, nasıl giyinmeliyim ve ilk buluşmada hediye alınmalımıdır? o bana alırda ben almazsam çok mu tuhaf olur? Çok heycanlıyım ne yapmam gerektiğini düşünemiyorum.
izmirdeyim bende![]()
neresinde yaşıyorsun?.hem bekarsın hem de çalışmıyorsun sanırım.neler yapıyorsun bahseder misin?
hem erkek arkadaş hem de ilk buluşma nasıl oluyor?
bence hediye alınmaz,onun aldığı çiçek ya da çikolata dışındaki hediye de kabul edilez
ve asla hesap ödeme.eğer teklif ettiğin için hesabın bir kısmını ya da tamamını sana ödetirse de ilk taksi ile yanından uzaklaş :)