Ay çok ayıp etmiş arkadaşınız, ama siz üzülmeyin hiç de salaklık değil bence. Siz kendinize yakışanı yapmışsınız, arkadaşınız utansın :))En son yakin oldugunu sandigi kisinin dugunune gidemessmde takimi taktim ki o bana saddece salata tabagi getirmisti . Tesekkur bile etmediboyle bi salagim
Düğünü olacak kişi daha yeni evleniyor, ben de düğün yapmadığım için bana hiçbir şey yapmadı. O dönem şirkette de yeniydi açıkcası tebrik etti sadece. Haklısınız artık grama geçmeyi düşünüyorumBu kişiler size yaptı mı ona bakın. Yeni geldiyse de durumunuza göre para takın geçin yada grama düşürün artık şu çeyreği
Tesekkur ederim canimAy çok ayıp etmiş arkadaşınız, ama siz üzülmeyin hiç de salaklık değil bence. Siz kendinize yakışanı yapmışsınız, arkadaşınız utansın :))
Düğünü olacak kişi daha yeni evleniyor, ben de düğün yapmadığım için bana hiçbir şey yapmadı. O dönem şirkette de yeniydi açıkcası tebrik etti sadece. Haklısınız artık grama geçmeyi düşünüyorum
Bu hassasiyeti onların da size göstermesi lazımdı. Söyleyeceklerim bu kadar. Ama hediyelerini gönderiyorum, ya da ofiste görüşürsek veriyorum. Diğer türlü çok ayıp geliyor bana.
The knack tarzını sen de hissediyor musunAhh willy ahhh bu hayat cok zor cok. Sen yillarca herkese altin ver sonra sen evlen bir Allah'in kulu bile sana hediye almasin. Baya seviliyorsun sanki. Ama sen evden calisiyordun zaten dimi. Hem mesafeli bir iliskin varmis, hem ofiste tek tek hediye veriyormussun. Hem gitmesem yine cok konusulacak diyorsun, hem zaten gitmiyorum diyorsun :) diyorum ya hayat cok zor willy.
The knack tarzını sen de hissediyor musun
Bu sefer kolay yakalanmayayım diye herhalde bebek mevzusu sokmamış hiç
Bebeksiz Knack, Knack değildir. O bebek olacak abi.The knack tarzını sen de hissediyor musun
ben de evden çalışıyorum ama ayda 2-3 kez de olsa ofise gitmem gerekiyor, toplantı vs oluyor. o esnada ben de ekip arkadaşlarımla bir araya gelmiş oluyorum. muhtemelen onda da bu tarz bir düzen var.Hani evden çalışıyordunuz :)
Şimdi de ofis hayatınız oldu :)))
+1Düğün yapmasanız da onların da size altınlarını getirmesi gerekirdi...kimse getirmedi mi
Bu konuda da açık arayıp arayıp bunu mu buldunuz? :)) evden çalışıyorum zaten, ama firmanın bir ofisi var tabi ki. Onlarca çalışanın hepsi evden çalışmıyor, bu esneklik tüm pozisyonlarda yok maalesef.Hani evden çalışıyordunuz :)
Şimdi de ofis hayatınız oldu :)))
Yine ne güzel uydurmuşsunuz, bu konu sizi pek açmaz diye düşünüyordum ama yine buradasınız çok sevindim :)Ahh willyy ahhh bu hayat cok zor cok. Sen yillarca herkese altin ver sonra sen evlen bir Allah'in kulu bile sana hediye almasin. Baya seviliyorsun sanki. Ama sen evden calisiyordun zaten dimi. Hem mesafeli bir iliskin varmis, hem ofiste tek tek hediye veriyormussun. Hem gitmesem yine cok konusulacak diyorsun, hem zaten gitmiyorum diyorsun :) diyorum ya hayat cok zor willyy.
Tebrik edene tebrikAma çoğunluğu tebrik etti sadece.
The knack tarzını sen de hissediyor musun
Ya bu kadar olur basindan beri ayni hissiyati aliyorum ama icimden de diyorum o olsaydi bir bebek ilistirirdi konuya diyorum.
Knack tarzı derken ne dediğinizi anlamadım. Sanırım bir üyeden bahsediyorsunuz. Bu konuda da beni o üye olmaya layık gördünüz demekk :) neyse en azından ekşici ergen değilim bu kez, çok teşekkürler. :)Bebeksiz Knack, Knack değildir. O bebek olacak abi.
Ekipçe parayı da doğum günlerinde topluyoruz :) Ekipte çok samimi arkadaş olanlar da var, o yüzden çoğunluk bireysel tercih etti. Bazıları grup olup ev hediyesi falan alıyor ama ekip kalabalık olunca ortak hediye karar verilemiyor, yıllardır böyle :)) Teşekkürler, ben de sanki grama karar verdim. Bundan sonra da böyle gitsin...Ben olsam gram alirdim bundan sonra da herkese gram takardim yonetici oldugunuz icin bu sekilde uygun olur ama soyle biseyde olabilirdi ekipce pata toplama seklinde ozamanda yuklu bir miktar birikiyor atiyorum sizde 500 tl falan katardiniz herkes icin daha kolay olabilirdi ama siz gramdan devam edin ceyrek cok fazla
Çok ayıp etmişler size, ama hiç üzülmeyin bence herkes kendine yakışanı yapar. Onlar utanmadı mı elbise alıp gelmeye acaba :)) Benim durumumda düğünüm olsaydı herkes getirirdi diye düşünüyorum, bazıları da ev hediyesi getirdi o miktarlarda. Kimseden de beklemiyordum açıkcası, insanlar düğün olmadı masraf yapmadı diye düşünebilir. Kimseyi evime de davet etmedim, belki etsem eli boş gelmezlerdi. Canı sağolsun herkesin :))Sizinki gibi büyük çaplı olmasa da işyerimde evlenene, çocuğu olana üç beş hep verdim. Para toplanmasına ön ayak oldum. Bana sadece kendi ellerinde olan, hani olur ya bebeğe kıyafet gelir etiketini sökmezsin evde durur, onlardan getirdilerhalbuki 300 500 de olsa para toplamalıydı...
Teşekkür ederim. Ben beklentiye girmemiştim zaten, nasılsa düğün olmadı diye getirmemelerini anlayışla karşılamıştım.Bu hassasiyeti onların da size göstermesi lazımdı. Söyleyeceklerim bu kadar
Haklısınız aslında. Ama bu arkadaşım yeni evleniyor, ben evlendiğimde de işe yeni girmişti doğru düzgün tanışmıyorduk bile :) ve onun dışında herkese hediye götürdüm şimdi tebrik edip geçmek ayıp geliyorTebrik edene tebrik
Hediye getirene eş ayarda hediye
Altın getirene altın..
Bu devirde kimse kimseye fazla bonkör olmamalı bence. Durumunuz iyiyse gelecek için birikim yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?