- 3 Şubat 2021
- 2.569
- 8.130
- 36
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Güzel ve mantıklıymış burası biraz küçük bir şehir zannetmiyorum yoktur diye düşünüyorum. Ama izmirde olsam katılırmışım. Uygulamanın ismini merak ettim ama.İzmirde misiniz, istanbulda bazı etkinlikler var sık sık denk geliyorum, uygulama üzerinde 8 10 kişi buluşup yemeğe falan gidiyorlar, aynı yaş gruplarından bana güvenilir geldi zaten bilindik restoranlarda buluşma gerçekleşiyor sanırım ama katılmadım, belki şehrinizde vardır
Tekrar denk gelirsem bu konunuza yazacağım, aklımda değil şuanGüzel ve mantıklıymış burası biraz küçük bir şehir zannetmiyorum yoktur diye düşünüyorum. Ama izmirde olsam katılırmışım. Uygulamanın ismini merak ettim ama.
Teşekkür ederim. :)Tekrar denk gelirsem bu konunuza yazacağım, aklımda değil şuan
ek olarak büyük arkadaş grupları gözüktüğü gibi olmuyor, benim iş çevrem sebebiyle bir kaç kez çok büyük olmasa da 4 5 6 kişilik yakın arkadaş gruplarımız oldu ama hep bir dedikodu kıskançlık tartışma zamanla anlaşamama ve kopma noktasına geldi, belki o eğlenceli gruplar küçüklükten beri birbiirni tanıyordur da mesela yazlık arkadaşlığı gibi artık kötü yönlerini falan tolere edebiliyorlardır gibi düşünüyorum, belli bir yaştan sonra o kadar kadının uyum içinde olması çok zor oluyorTeşekkür ederim. :)
Bekarlar olarak full koca ve çocuk istediğimizi konuşuyoruzHerkesin önceliği ailesi, kocasi ve çocukları oluyormuş. O küçük çemberde mutlular. Arkadaş mi? Arkadaş onlar için çerez gibi... Tok karnına cani istedikçe bulduğu yerden alıp kolayca ağzına atmalık ya da atmaya gerek duymamalik..
Kimse zora gelemiyor.
Kimse prensesliğinden taviz vermiyor.
Şartlarını minnacık esnetmiyor.
Lafta benim için değerlisin ama iste vakitt... deyip geçiyorlar..
Bizim gibi dost canlısı insanlar çok az.
Birbirimize denk geleceğiz de ancak :)
Arkadaszedeyim bu sene.
Yeni arkadaşlarım var benim. Onlarla kombin paylaşımı falan yapabiliyorum ama hep pozitif şeylerden bahsetmiyoruz.
İnsanlar dertli.
Gundemimizde her gün mutlaka kaynana, görümce, koca konusu mevcut :) full pozitif paylaşım lazımsa bekar bul ahaha
Arkadaş olalım mıMerhaba arkadaşlar kendimi bazen çok yalnız hissediyorum sizde de oluyor mu? Etrafımdaki insanlar hep benim gibi evli olduğu ve çoluk çocuk telaşları olduğu için sanki herkes kendi derdinde olması gerekende bu fakat ben bunu pek de anlamlandıramıyorum. Bende evliyim ve çalışan bir bayanım ama ben zaman ayırabiliyorum herkesin derdine ve sıkıntısına veya birşeyler yapalım dediklerinde genelde onaylıyorum. Ama benim canım sıkkın olduğunda kimse ortada yok. Ben msj attığımda herkes kusura bakma işlerim vardı. Şurdayız, burdayız müsait değilim.. Sanki benim verdiğim değer bana verilmiyor bu çok belli önceliklerinin arasında olmadığım. Bazı insanlar inanılmaz tatlı arkadaş grubu görüyorum instagram, özeniyorum benim niye öyle olmuyor diye. Bu insanlar bu çevreyi nasıl yapıyor anlamıyorum. Genelde insanlar benimle bireysel takılmak istiyor grup oluşturamıyorum. Bireysel olanlarda dertlerini çözünce benimle olan dostluğunu öncelik sıralamasında arkaya atıyor. Ben biriyle canım sıkıldığında veya derdim olduğunda konuşabilmek istiyorum. Veya makyaj önerisi olur, kıyafet olur.. Dert sıkıntı örnekti pozitif enerji olur. Sadece değer veren gerçek bir dostum arkadaşım olmasını çok istiyorum. Yaşım 38 oldu hala sanki bu tam anlamıyla oluşmadı. İnstagramda gördüğüm arkadaşlıklar mı göstermelik. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba..? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen buraya yazsamda burdan olsa bile diyorum..
Bende aileme değer veriyorum kesinlikle ama herşeyin yeri ayrı değilmidir. Eş, anne, baba, kardeş bunların yeri çok ayrı ama arkadaşlığın dostluğun tadı çok daha başka değil mi sizce de.. Tabikii de her zaman bahsedilmez pozitif şeylerden dedim ya ben herkesin derdini dinliyorum ama kendi problemim olduğunda kimse yok zaten. Ona takılmıyorum ben artık . Destekleyici pozitif konu bir konu bile konuşulmuyor artık, olması gereken diyalog nasıl oluşamaz. Benim aklım almıyor bunu.Herkesin önceliği ailesi, kocasi ve çocukları oluyormuş. O küçük çemberde mutlular. Arkadaş mi? Arkadaş onlar için çerez gibi... Tok karnına cani istedikçe bulduğu yerden alıp kolayca ağzına atmalık ya da atmaya gerek duymamalik..
Kimse zora gelemiyor.
Arkadaszedeyim bu sene.
Yeni arkadaşlarım var benim. Onlarla kombin paylaşımı falan yapabiliyorum ama hep pozitif şeylerden bahsetmiyoruz.
İnsanlar dertli.
Gundemimizde her gün mutlaka kaynana, görümce, koca konusu mevcut :) full pozitif paylaşım lazımsa bekar bul ahaha
Kesinlikle öyle kurslara elbetteki gidiyorum. Ama dediğiniz gibi herşey yüzeysel olmuş artık. Bazen bende diyorum çocuğum olsa arkadaş gibi olurduk diye bu konuda da hak veriyorum size..Arkadaş olalım mıGelir simdi kursa git mesajları. Arkadaşlar kurslardan ancak yüzeysel arkadaşlıklar ediniliyor geçiyor gidiyor onlarda . Belli bir yaştan sonra arkadaş bulmak hele gene 20 li yaşlardaki gibi arkadaş bulmak çok ama çok zor .Aynı durumdayım ve inan seninle noktası noktasına ay duyguları paylaşıyorum. Hep kendileri anlatsın istiyor insanlar karşılarındaki dinlesin istemiyorlar .Ya da hep onlar aranacak onlar hiç aramayacak. Herkes bir artis olmuş. . Kimsenin egosunu tatmin edemem beni dinlemeyeni bende dinlemem .Dinliyorsun yorum yapıyorsun derdiyle alakalo belki fikir veriyorsun .Sonra kendinden anlatıyorsun. Hmmm evet modu . Hadi ordan canım sen de kimsin . Bir süre sonra insana çekirdek ailesi yetmeye başlıyor. Esi arkadaşı dostu sirdasi herseyi olur . Benim 5 yaşındaki kızım bile bana arkadaş:) O yüzden akışına bırak. Arayista olursan hiç bulamazsin .35 yaşından sonra insanın bütün fikirleri değişiyor ve insanları çok iyi tanıyor ve hemen hayatına dahil etmiyor . Gençlikteki gibi affedici olmuyorsun!!! Hepsi bu !!!
Bende bir grup olamadım. Herkesi birbiriyle tanıştırıyorum sonra ne hikmetse ben dışarıda kalıyorum. Veya ben bilerek farklı arkadaşlarımı tanıştırıyorum. Ama onlar kendi arkadaşlarıyla buluştuklarında davet etmiyorlar. Bireysel takılmayı seviyoruz diyorlar. Lisedeykende böyleydi.Böyle geldi böyle gidiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Valla zaten eşimde olmasa bilemiyorum. Kesinlikle en iyi arkadaşım eşim aslında. Ama yinede olması gerektiği gibi yakın dostlarım olsun. Kalabalık olalım çok istiyorum. Kız kıza olayı... Benim zihniyet standart dışı herhalde bilemiyorum. Z kuşağı çok daha iyi bu konuda bence. Ortamları çok sempatik. Sen hangi şehirdensin olabilirdi aslında?
yani tabi eş olsada bi arkadaş istiyor insan kendi hemcinsin. eşinle kavga edince dedikodusunu yapacağın, fikir verecek, kaynananı çekiştirecek arkadaş illa gerekli eşinle yapamazsın yaBende bir grup olamadım. Herkesi birbiriyle tanıştırıyorum sonra ne hikmetse ben dışarıda kalıyorum. Veya ben bilerek farklı arkadaşlarımı tanıştırıyorum. Ama onlar kendi arkadaşlarıyla buluştuklarında davet etmiyorlar. Bireysel takılmayı seviyoruz diyorlar. Lisedeykende böyleydi.Böyle geldi böyle gidiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Valla zaten eşimde olmasa bilemiyorum. Kesinlikle en iyi arkadaşım eşim aslında. Ama yinede olması gerektiği gibi yakın dostlarım olsun. Kalabalık olalım çok istiyorum. Kız kıza olayı... Benim zihniyet standart dışı herhalde bilemiyorum. Z kuşağı çok daha iyi bu konuda bence. Ortamları çok sempatik. Sen hangi şehirdensin olabilirdi aslında?
Bende aileme değer veriyorum kesinlikle ama herşeyin yeri ayrı değilmidir. Eş, anne, baba, kardeş bunların yeri çok ayrı ama arkadaşlığın dostluğun tadı çok daha başka değil mi sizce de.. Tabikii de her zaman bahsedilmez pozitif şeylerden dedim ya ben herkesin derdini dinliyorum ama kendi problemim olduğunda kimse yok zaten. Ona takılmıyorum ben artık . Destekleyici pozitif konu bir konu bile konuşulmuyor artık, olması gereken diyalog nasıl oluşamaz. Benim aklım almıyor bunu.
Ah nomu seni görünce konun aklıma geliyor ne yaptın o arkadaşını beklediniz mi döndünüz mü? :)Herkesin önceliği ailesi, kocasi ve çocukları oluyormuş. O küçük çemberde mutlular. Arkadaş mi? Arkadaş onlar için çerez gibi... Tok karnına cani istedikçe bulduğu yerden alıp kolayca ağzına atmalık ya da atmaya gerek duymamalik..
Kimse zora gelemiyor.
Arkadaszedeyim bu sene.
İnsanlar dertli.