Arkadaş olalım mı
Gelir simdi kursa git mesajları. Arkadaşlar kurslardan ancak yüzeysel arkadaşlıklar ediniliyor geçiyor gidiyor onlarda . Belli bir yaştan sonra arkadaş bulmak hele gene 20 li yaşlardaki gibi arkadaş bulmak çok ama çok zor .Aynı durumdayım ve inan seninle noktası noktasına ay duyguları paylaşıyorum. Hep kendileri anlatsın istiyor insanlar karşılarındaki dinlesin istemiyorlar .Ya da hep onlar aranacak onlar hiç aramayacak. Herkes bir artis olmuş. . Kimsenin egosunu tatmin edemem beni dinlemeyeni bende dinlemem .Dinliyorsun yorum yapıyorsun derdiyle alakalo belki fikir veriyorsun .Sonra kendinden anlatıyorsun. Hmmm evet modu . Hadi ordan canım sen de kimsin . Bir süre sonra insana çekirdek ailesi yetmeye başlıyor. Esi arkadaşı dostu sirdasi herseyi olur . Benim 5 yaşındaki kızım bile bana arkadaş:) O yüzden akışına bırak. Arayista olursan hiç bulamazsin .35 yaşından sonra insanın bütün fikirleri değişiyor ve insanları çok iyi tanıyor ve hemen hayatına dahil etmiyor . Gençlikteki gibi affedici olmuyorsun!!! Hepsi bu !!!