Kuruntulu başak seni :)
Kaçamak bakışlar bence çok normal, heyecandan elini sıkarken uzunca bakamamıştır diye düşünüyorum.
İnş. sana da en kısa zaman da haber gelir de sende bizimle paylaşırsın en acilinden..
Kızzzlaaaaaaaaaar geldim.
Dün tanıştık. Arkadaşım erken doğum yaptı. Bebeğini görmeye gittim. O da geldi sonra.
Arkadaşımın eşi Tankut pislik yapıp aradı, Oğlum nerde kaldın cansunun arkadaşları burda bak diye.
Neyse aldı mı beni bir heyecan? Kalbim durucak gibi oldu böyle ruhum çekildi.
Sürekli la havle diye okudum.
O sakinleştirdi beni. En son Ahmet geldiğinde üstümdeki kırmızı bluzum gibi kırmızı olmuşum ve ölü balık gibi bakıyormuşum.
Arkadaşım zeynep söyledi :)
Zaten tankut tanıştırdı. Bi de Ahmetler kalabalık gelmiş.
Neyse... Elimi sıktı ben de o da merhaba dedik. 1-2 saniye gözlerime baktı hemen kaçırdı gözlerini. Tabi bendeeeee...
Hiç öyle bön bön yüzüme sürekli gözlerini dikmedi. Ben de aynı şekilde. Kaçamak kaçamak baktım.
Arada göz ucuyla birbirimize bakıp hemen gözlerimizi kaçırdık onu dikkat ettim.
Bir de bebek tam benim yanımdaydı. Altın takmaya geldi bebeğeBebeğin üstündeki tülbenti ben açtım tabi.
Altını takarken ellerine baktım, elleri titriyordu. :S
Baktığımı farketti ellerine herhalde, "ay heyecanlandım altını takarken" dedi. Ya kılıf uydurdu ya başka bir şey.
Ama insan altını takmadan elinde hazırlarken daha eli titrer mi yahu ? Altın takıyor diye.
Bilemedim...
Sonra tankut sürekli ahmet'e yok kelin var yok kaşın kalın filan takıldı.
Ahmet de gülüyor ve gülerek şey dedi,"oğlum bebeğe beni yanlış tanıtıyorsunuz bak" dedi güldü.
Öyle böyle ... Sonra Tankut benim tlfon kabımla dalga geçip, göstersene bi allah aşkına filan dedi.
Ben çantamdan çıkardım. Sonra Ahmet'e baktım bakıyor mu diye... Bakıyordu ama ben bakınca hemen gözünü kaçırdı filan.
Çok konuşkandı.Sürekli konuştu diyebilirim ...
Gözlerini kaçırması iyi bir şey mi bilemedim ? Çekingen olması ?
Sonra onlar erken gittiler, akşam yola çıkacakmış gece yani. Aksam da bir akrabasında yemek yiyecekmiş , 1 ay sonra gelecekmiş bir daha(Buna çok üzüldüm)
Neyse, biz akşam arkadaşım Zeynep msj attı Canan'a . Nolmuş Ahmetten ses var mı diye..
O da yok soramadım eşimle konuşamadım daha dedi. Kız doğurdu sonuçta misafirler filan var.
Ahmet deseniz yola çıkacak vs... Ee arkdaşımın eşi 7 de işe gidiyor. İşte konuşamıyor vs..
Ne olumlu ne olumsuz bir haber geldi... Ben heyecandan ölüyorum. Sürekli oflamaktan sıkıldım.
Kendimi bıraksam bayılcak kadar heyecanlıyım.
Ben beğendim, hatta beğenmekten biraz fazlası. Elektrik aldım yani.Bilmiyorum...
Olumsuz da olsa bir haber gelmez miydi sizce?
okurken ben bile heyecanlandım açıkçası
inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun
ikiniz içinde ve bizi gelişmelerden haberdar edin
merak ettim bende
haber gelmedi hala sanırım
ve siz baya beğenmişsiniz bu kişiyi...
inş aynı hisler karşı taraf içinde geçerlidir...amin...
ay aynı ben!!!
bu ilk zamanlar çoook sürüncemeli geçiyor ben uyku uyuyamıyordum valla.
biraz sabırlı olmak zorundasın başka şeylere yöneltmeye çalış dikkatini yoksa zaman geçmez valla.
biraz dayan bakalım önce karşı taraftan bi ses gelsin ne düşünüyor öğrenmeye çalış
umarım olumlu olur çok
sevgiler!
merhaba ya ben sevgilim yok iken bu durumlar la karşı karşıya kalmıştım bir iki kez. Ama kendime güvenim her zaman o
kadar tam ki hiç böyle bir korku yaşamadım en play boyu da beğendi çünkü çirkin biri değilim. Bence sende kendin deki
özel havanın farkına var :)) Öz güvenli olmak bu konuda hep işe yarar. Beğenmeyen de oldu sadece gülümsedim herkese hitap edemessiniz ki Çok heyecan yapmayın yani olumlu olumsuz gelse de çok takmayın ilk günlerden
Canım heyecanını tahmin edebiliyorum, ve beklentini.
Ama sabırlı ol ve olumsuz düşünme. Sonuçta birbirinizde telefonunuz yok ki hemen haber alasın.
Ama anlattıklarına göre sen baya etkilenmişsin
Hem daha karşılıklı konuşamadınız bile hemen karar vermek yanlış olur.
Olmazsa bebeği tekrar ziyarete git, hem yardımcı olmak için falan.
Böylece arkadaşına sorman daha kolay olur böyle evde durup haber beklemek çok zor çünkü
Ben beklemeyi pek sevmiyorum galiba. Ne bileyim. Ne olacak bilmeliyim bence her zaman. Arkadaşıma gidicem zaten bu haftaiçi. Bakalım :) Ama o konuyu açmadan açmayacağım. Sinirlendim çünkü.
Şu an haber alamadığın için sinirlisin. Bi haber gelsin bak kalıyor mu sinir minir
Hem zaten sen oraya gidince bir şekilde açılır o konu. Bide 1 ay yok dedin ya, gitmeden eniştenden numaranı falan alıcak mı oda merak konusu :) Ama çekingen birisiyse oda belki adım atmakta zorlanabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda. :97:
Dün gece gitti zaten canım ya
Daha kızla konuşamadık bile, daha bir şey söyleme demiş olabilir.
Ya da konuşmayı bekliyordur belki bir ortamda... Ondan sonra kahve teklifi edecek ve ya etmeyecektir belki...
Bilemedim ki ... Akılları nasıl çalışıyor...
bir ay olmayacak olması kötü denk gelmiş, şimdi olumlu düşündüyse bile bir ay sonra geldiğinde görüşmek isteyecek olabilir. uzaktan telefonla konuşacak değilsiniz ya...
seni anlıyorum, ben de en çok belirsizlikten nefret ederim.
Biraz geçSıkma canını herşey olacağına varır.
Sabır acı, meyvesi tatlıdır. Sabret ki herşey güzel olsun canım gönlünü ferah tut :)
Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Eğer nasibindeyse zaten gelip seni bulur dilerim ki geç olmasın.
Rabbim mutluluk yazsın inşallah.
Yazılarını okurken ben heyecanlandım resmen
İnşallah güzel haberler gelir canım. Hakkında hayırlısı olsun en başta.
Arkadaşının bebeğinede sağlıklı bir ömür diliyorum.
Bizimde bir yakınımız 5 gün önce doğum yaptı... Ama inan başındaki kalabalık daha gitmedi.
Biraz daha sabırlı ve sakin olmalısın. Ama biz tezcanlı olduğumuz için başaramıyoruz sanıyorum
Hakkında Hayırlısı olsun Canım,
Gelişmeleri Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?