Arkadaş aracılığı ile tanışanlar?Ve ilk görüşme de beğenilmeme korkusu yaşayanlar?

Saçlarım beyazlıcak erkenden, kuruntumdan valla :)
İnşallah inşallah iyi haberlerim olur da paylaşırım :)

okurken ben bile heyecanlandım açıkçası
inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun
ikiniz içinde ve bizi gelişmelerden haberdar edin
merak ettim bende
haber gelmedi hala sanırım
ve siz baya beğenmişsiniz bu kişiyi...
inş aynı hisler karşı taraf içinde geçerlidir...amin...

Tip olarak normal bir tip. Hani içimin almayacağı bir tip değil . O konuda sorun yok.
Kişilik olarak ise, eli açık geldi bana. Bebeğe hem altın taktı hem elbise getirmiş mesela.Hani bana çok şey alacak sevgili olursak diye değil bu yönünü beğenmem. En azından düşünceli, esirgemeyen biri bunu anladım. Kahve alıp gelmiş onu bile güzel bir yerden almış.
Bunlar benim için hep bir artı. Sonra esprili olması ...
Konuşmasındaki kibarlık. Bunlar da benim için bir artı...
Bebeğe karşı çok sevgi dolu konuştu. İçli baktı... O da benim için bir artı... Hemen kafamda iyi bir baba olacağı yönünde ışık yandı mesela.
O yüzden, olumlu olmasını isterim ... Olmazsa da üzülürüm ama napalım kaderin önüne geçilmez.

Son düzenleme:
Hala tek bir mesaj,haber yok.
Ya benim arkadaşım doğurdu diye, ilk günler sonuçta . Vakit olmadı.
Bilmiyorum. Az önce arkadaşıma mesaj attım. Nasılsın vs... Hiç Ahmetten bahsetmedi.
Bilemiyorum. Sinirlenmeye başladım. Ben mi acele ediyorum bilemedim.
Beğenen adam "aa beğendim olsun" vs diye yorum yapmaz mı :S

ay aynı ben!!!

bu ilk zamanlar çoook sürüncemeli geçiyor ben uyku uyuyamıyordum valla.
biraz sabırlı olmak zorundasın başka şeylere yöneltmeye çalış dikkatini yoksa zaman geçmez valla.
biraz dayan bakalım önce karşı taraftan bi ses gelsin ne düşünüyor öğrenmeye çalış
umarım olumlu olur çok
sevgiler!

Bu sürüncemeli durumlardan nefret ediyorum !!!
Yani olumlu olumsuz bir haber ggelmediğine göre bunu olumsuz sayabilir miyiz ?
Ahmet bir cümle bile söylemedi mi Tankut'a ?
O kısmı anlayamadım.

merhaba ya ben sevgilim yok iken bu durumlar la karşı karşıya kalmıştım bir iki kez. Ama kendime güvenim her zaman o

kadar tam ki hiç böyle bir korku yaşamadım en play boyu da beğendi çünkü çirkin biri değilim. Bence sende kendin deki

özel havanın farkına var :)) Öz güvenli olmak bu konuda hep işe yarar. Beğenmeyen de oldu sadece gülümsedim herkese hitap edemessiniz ki
Çok heyecan yapmayın yani olumlu olumsuz gelse de çok takmayın ilk günlerden

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım heyecanını tahmin edebiliyorum, ve beklentini.
Ama sabırlı ol ve olumsuz düşünme. Sonuçta birbirinizde telefonunuz yok ki hemen haber alasın.
Ama anlattıklarına göre sen baya etkilenmişsin
Hem daha karşılıklı konuşamadınız bile hemen karar vermek yanlış olur.
Olmazsa bebeği tekrar ziyarete git, hem yardımcı olmak için falan.
Böylece arkadaşına sorman daha kolay olur böyle evde durup haber beklemek çok zor çünkü

Haklısın, herkese hitap edemeyiz. Belki de dediğin doğru, herkes kendindeki özel havanın tadına varmalı :)

Ben beklemeyi pek sevmiyorum galiba. Ne bileyim. Ne olacak bilmeliyim bence her zaman. Arkadaşıma gidicem zaten bu haftaiçi. Bakalım :) Ama o konuyu açmadan açmayacağım. Sinirlendim çünkü.

Ben beklemeyi pek sevmiyorum galiba. Ne bileyim. Ne olacak bilmeliyim bence her zaman. Arkadaşıma gidicem zaten bu haftaiçi. Bakalım :) Ama o konuyu açmadan açmayacağım. Sinirlendim çünkü.

Şu an haber alamadığın için sinirlisin. Bi haber gelsin bak kalıyor mu sinir minir
Hem zaten sen oraya gidince bir şekilde açılır o konu. Bide 1 ay yok dedin ya, gitmeden eniştenden numaranı falan alıcak mı oda merak konusu :) Ama çekingen birisiyse oda belki adım atmakta zorlanabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda. :97:

Dün gece gitti zaten canım ya
Daha kızla konuşamadık bile, daha bir şey söyleme demiş olabilir.
Ya da konuşmayı bekliyordur belki bir ortamda... Ondan sonra kahve teklifi edecek ve ya etmeyecektir belki...
Bilemedim ki ... Akılları nasıl çalışıyor...

Biraz geç Sıkma canını herşey olacağına varır.
Sabır acı, meyvesi tatlıdır. Sabret ki herşey güzel olsun canım gönlünü ferah tut :)

bir ay olmayacak olması kötü denk gelmiş, şimdi olumlu düşündüyse bile bir ay sonra geldiğinde görüşmek isteyecek olabilir. uzaktan telefonla konuşacak değilsiniz ya...

seni anlıyorum, ben de en çok belirsizlikten nefret ederim.

Tabi, istemeyecek de olabilir :)
Zaman gösterecek her şeyi ama ben sevmiyorum işte belirsizliği,beklemeyi ..
Bir ay olmayacak olması çok sinir bozucu. Şansa bak yahu...

Biraz geç Sıkma canını herşey olacağına varır.
Sabır acı, meyvesi tatlıdır. Sabret ki herşey güzel olsun canım gönlünü ferah tut :)

Neyse, ferahlatayım kendimi canım, çok teşekkür ederim. Erkeklerin kafa başka türlü çalışıyo. :)

Yazılarını okurken ben heyecanlandım resmen
İnşallah güzel haberler gelir canım. Hakkında hayırlısı olsun en başta.
Arkadaşının bebeğinede sağlıklı bir ömür diliyorum.
Bizimde bir yakınımız 5 gün önce doğum yaptı... Ama inan başındaki kalabalık daha gitmedi.
Biraz daha sabırlı ve sakin olmalısın. Ama biz tezcanlı olduğumuz için başaramıyoruz sanıyorum
Hakkında Hayırlısı olsun Canım,
Gelişmeleri Bekliyoruz

Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Eğer nasibindeyse zaten gelip seni bulur dilerim ki geç olmasın.
Rabbim mutluluk yazsın inşallah.

Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Eğer nasibindeyse zaten gelip seni bulur dilerim ki geç olmasın.
Rabbim mutluluk yazsın inşallah.

Konuma yorum yapmana sevindim Laale. Böyle konularda mantıklı yorumların var çünkü.
Dediğin gibi, nasibimse gelip beni bulacak zaten :)
Amin inşallahh... Sana da mutluluk yazsın Rabbim.

Çok sağol canım. Çok teşekkür ederim. Evet bu tezcanlılık çok fazla bendeki.
Snki her şeye bir anda sahip oluyoruz... :) Hakkımızda hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…