- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Okurken ben bile heyecanlandim Hakkinda, hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah. Umarim hersey gönlünce gerceklesir :)
İnşallah canım, da ben bu belirsizlikten habersizlikten kendimi duvardan duvara vurucam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okurken ben bile heyecanlandim Hakkinda, hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah. Umarim hersey gönlünce gerceklesir :)
İnşallah canım, da ben bu belirsizlikten habersizlikten kendimi duvardan duvara vurucam şimdi
Keşke hep beraber bizim eve gelseniz de beni rahatlatsanız
Her şey olacağına varacak aslında, bu heyecan o yüzden anlamsız kalıyor.
Dualarınızı, inşallah larınızı esirgemeyin kızlar, teşekkür ederim size...
TAtli heyecanlar bunlar iste, sen ne kadarda bilsende herseyin olacagina varacagini yinede insan bi sabirsizlik heyecan aliyor :)
InsaAllah hersey gönlünce olur, Amin :)
Neye niyet neye kısmet derler buna, iyi düşün iyi olsun gönlünü ferah tut canım, ilk görüşme tam kıvamındaymış bu arada, ah o kaçamak bakışlar yok muuu? Beni 7 yıl öncesine götürdün leonela.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Kaçamak bakışlar normal mi ? Yoksa daha çok mu gözgöze gelmeliydik ?
Elimi sıkarken uzun bir göz kontağı mı kurması lazımdı... Bilemedim ?
Bak , bir arkadaşa yarım saat içinde haber gelmiş :)
bence, kaçamak bakış olması daha iyi. çok rahat olan sürekli göz hapsinde tutan birinden rahatsız olurdum, biraz çekincen olması bana göre iyi bi durum.
haber gelmemiş olması olumsuz bi durum değil ki, sonuçta ortak arkadaşlarınızın bebeği olmuş, böyle bi durumda aramak istememiş olabilir, telaşeleri var diye düşünmüştür. bi kaç gün içinde bebeği sormak bahanesine arayacaktır
senin için hayırlısı olsun, inş güzel olur sonucu.
bizde eşimle bi ortak arkadaş vesilesiyle tanışmıştık, o günleri hatırladım. çok tuhaf haller, insan ne yapacağını, ne konuşacağını şaşıyor ama iyiki tanımışım, iyiki var hayatımda
Vedalaşırken görüşmek üzere falan demedi mi en son kalkarken. Bi sinyal vermiştir belki
Büyük buluşma sonunda gerçekleşmiş Bence kaçamak bakışlar atması iyiye işaret, utanıyor demek ki. Ellerinin titremesi de bebeğe taktığı altından dolayı değil tabi ki bu çok açık :)) Bugün haber gelir diye düşünüyorum arkadaşıyla konuşacak fırsatı olmamıştır belki daha. Heyecanla bekliyorum :))
İnşallah kuzum inşallah... Ben de elinin titremesini görünce sevindim açıkçası çünkü bence de bu güzel bir şey ...
Ay bugün gelsin o haber, yoksa haber geldiğinde çok geç olabilir benim için Kalpten gidersem.
Hahahaha canım yaa :) seni çok iyi anlıyorum valla bizler bile burada heyecanlanıyorsak yani seni düşünemiyorum :)) aç müzik dinle güzel şeyler düşün sakin olmaya çalış, güzel bir haber gelicek inşallah :))
leonelacım bütün yazılanları bi solukta okudum inş. senin için hayırlısı olur iyi haberlerini alırız. burç meselesine de fazla takılma ben oğlak burcuyum eşim ikizler netten bakarsan anlaşamayan iki burcuz :) ama benim yükselenim başak ordan kurtarıyoruz galiba durumu :) hadi bakalım bekliyoruz iyi haberlerini inş.
Avatarına bayıldım ilk öncelikle onu söyleyeceğim :)
Ahh amin inşallah Smuwila... Her şeyin hayırlısı aslında...
Kaçamak bakışlar normal mi ? Yoksa daha çok mu gözgöze gelmeliydik ?
Elimi sıkarken uzun bir göz kontağı mı kurması lazımdı... Bilemedim ?
Bak , bir arkadaşa yarım saat içinde haber gelmiş :)