• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş aracılığı ile tanışanlar?Ve ilk görüşme de beğenilmeme korkusu yaşayanlar?

Ayy çok heyecanlı, kendimi okudum sanki bu konuda :) Ben de ctesi tanışacağım, ben de bacaklarım kalın of moduna giriyorum son günlerde, ben de başak burcuyum ve kafama takıp takıp kuruyorum :) Ne giyeceğinin çok önemi yok, içinde kendini rahat hissedeceğin bir şey giy ki, yanında bir de kıyafetini düşünüp kendini kasma.

Basenlerden şikayetciysen elbiseye de yönelebilirsin. Şimdi ne güzel uçuş uçuş göğüsten sonra hafif bol gelen elbiseler var her yerde. Eminim çok yakışır.

Bu arada, 5 senelik ilişkisinin biteli 6 7 ay olmuş falan ya.. Ben bunda bir sorun göremedim, işinde gücünde biridir artık o yaşta ve uzun ilişkisinden hayal kırıklığıyla ayrıldıktan sonra, şimdi karşısına çıkacak kişiyle tam ciddi düşünür gibi geldi bana. En azından çevremdeki erkeklerde öyle. Kim uzun bir ilişkiden çıktıysa, bir sonraki ilişkisiyle kısa zaman içinde ciddileşti.

Benim nişanlım da beni faceden görmüş, bir arkadasının arkadasıydım ben

tanışmak istemiş, 15 gün kadar sadece mesajla ve telefonla konustuk

sesi ve görüntüsü beni çok etkiledi. ama ilk bulusmamızda ben onu görsel olarak begenmedım

o da beni begenmeyebılır durumu yaşadım , ancak o begenmıs hatta daha da cok begenmıs

ben begenmediğim için hatta olmaz falan dedim , soğuk davrandım ama şimdi deli gibi aşığım ona

iyiki Allah onu karsıma cıkartmıs dıyorum.

bol şanslar , mutluluklar . doğal olun kasmayın :)

hic ustume vazife degil biliyorum ama cok merak ettim ben bu konuyu ya :9:insallah hayirlisi olur:31:
sonucu buraya da yazarsin umarim
:30:

boyle tatli heyecanlar beni de heyecanlandiriyor
:31:
Bir de bence normalde nasil giyiniyorsan oyle giyin cunku ben ilk gorusmeye giderken normalden fazla giyinip suslenip biseyler yapmayi "kopruyu gecene kadar" mantigi goruyorum dogal halinle git ki seni begenecekse oldugun gibi begensin:31:
eminim ki cok guzelsindir zaten bacaklarini da sorun etme herkes sutun ince bacakli olmuyor ki :)
bir de eger cok heyecanliysan begenilmeme korkuna ona belli etme derim cocuk havalara girmesin egosunu buyutmeye gerek yok daha bastan:1:
"cool" takil :1:

Bende yakın zamanda böyle birşey yaşıycam ve ölüyorum heycandan :1:
Bu konuyu görmem çok iyi oldu. Şu heycanı yensem gerisi kolay olacak gibi ama :18: :31:

Kızlar selam ... Bugün gittik arkadaşıma. Yemeğe de kaldık. Fakat Ahmet gelemedi. Ama aradı arkadaşımın eşi. Arkadaşımın eşinin ismi Tankut olsun, arkadaşım da Canan.
İşte Tankut aradı, muhabbette şurdan çıktı. Ben Ahmet'in burcunun balık olmasından korkuyordum ya. Bütün gün Canan ile onun face inden girip baktık. Yazmıyor tarihi Ahmet'in face inde. Sen Canan da pat diye Tankut a sor. Tankut ta , ben de bilmiyorum deyip aradı. Sordular :) Oğlak burcuymuş, hatta üstüne espri patlatıp yükselenimi bilmiyorum ama sabah şu saatte doğmuşum demiş Ahmet.
Öyle böyle... Sonra mutfağa geldi Tankut. Gülüyor sürekli oğlakmış oğlak diye bağırdı ben duyayım diye. SONRA dedi ki, ne burcu istersin o olsun dedi :) Öyle böyle derken, Benim diğer arkadaşım Zeynep olsun, Zeynep 'e de birini yapalım dedi Canan. Tankut, yok ya X Kişisi onun yanında çocuk gibi kalır o olmaz. Y kişisi de çok sırık o da olmaz filan dedi. Bana dönüp, hadi buna birini arıyoruz da senin başını bağlamışlar kızım dedi . Ben kıpkırmızı tabi. Eve geldim ateşlendim valla heyecandan. Ağlıcaktım orda bi ara. Çok utandım ya :(
Ahmet gelemedi babasının yanına uğramış, geç gelebilirmiş, biz de erken kalkcaktık olmadı. Bu arada Tankut Foto makinesini alıp geldi hepimizi çekti salaktan. Ben de kendimi saklamak yerine bildiğiniz poz verdim . Napayım :( Sonra bir ara, Canan espri yaptı, Leo artık onun saçlarıyla oynar filan dedi güldü. Hani saç meselesini biliyorsunuz. Tankut da "ayyy uzamış olsa bari birazcık ya öyle gelse" dedi.

Of sinirlerim bozuldu, böyle bir tuhaf oldum. İşaretler neyi gösteriyor hiçbir şeyi çözemiyorum. İçimde sadece heyecan,negatif hisler var. Ben kendime neden bunu yapıyorum bilmiyorum ama kendimi dünyanın en çirkin hatunu gibi hissediyorum ...
Daha önce hiç sevilmediğim için mi acaba?
Sorun, beğenilmeyen biri olduğum için değil. Aksine , otobüsten arkamdan inenler de oluyor tanışmak için gayet düzgün görünümlü insanlar.
Ama ben biri bana "çok güzelsin" bile dese, ben o güzel lafı hak etmiyormuşum gibi hissediyorum.
Bu nedir... Ağlayacağım nerdeyse. İçime bir korku çöktü.
Ve Ahmet, benim olmasını istediğim burç ! Ve en iyi anlaştığım burç !

Bende yakın zamanda böyle birşey yaşıycam ve ölüyorum heycandan :1:
Bu konuyu görmem çok iyi oldu. Şu heycanı yensem gerisi kolay olacak gibi ama :18: :31:

Böyle korkulara düşerek ALLAH ı ve onun yarattığı kaderi,kısmeti yok sayıyor gibiyim sanırım. Çünkü kısmetten öteye köy yok. ALLAH ne yazdıysa o olacak diyorum bazen, poponu yırtıp başına giysen de olmayacaksa olmayacak, olacaksa önüne hiç kimse geçemez ALLAHtan başka diyorum. Aslında harbiden de öyle, mesela iki insanın birbirine deli gibi aşık olması onları bir arada tutmaya nasıl yetmezken , birbirlerinin kaderlerinde yoksa eğer... İşte bu da aynen öyle.
ALLAH a bırakıp , tevekkül etmeliyim . En doğrusu bu. Kısmet... Hayırlısı. Bugünden itibaren okuyabildiğim kadar dua okuyup kendimi rahatlatacağım . Çünkü bu bendeki aşağılık kompleksi gibi bir şey.

kısmet birdahaki sefere görüşüceksiniz eminimm leonela.. Bu arada bende çok heyecanlıyım diyordum ya bana yanlış söylenmiş yaşı 9 yaş varmış ben 6 sanıyordum. Napıcağım bilemedim bir türlü birde gelecekler yarın birşey de diyemedim :/ yani anlayacağınız o tatlı heyecanım felan hepsi gitti:14:

Son düzenleme:
Böyle korkulara düşerek ALLAH ı ve onun yarattığı kaderi,kısmeti yok sayıyor gibiyim sanırım. Çünkü kısmetten öteye köy yok. ALLAH ne yazdıysa o olacak diyorum bazen, poponu yırtıp başına giysen de olmayacaksa olmayacak, olacaksa önüne hiç kimse geçemez ALLAHtan başka diyorum. Aslında harbiden de öyle, mesela iki insanın birbirine deli gibi aşık olması onları bir arada tutmaya nasıl yetmezken , birbirlerinin kaderlerinde yoksa eğer... İşte bu da aynen öyle.
ALLAH a bırakıp , tevekkül etmeliyim . En doğrusu bu. Kısmet... Hayırlısı. Bugünden itibaren okuyabildiğim kadar dua okuyup kendimi rahatlatacağım . Çünkü bu bendeki aşağılık kompleksi gibi bir şey.

Aslında benim korktuğum beğenip beğenmemesi değil. İçimde saçma bi tedirginlik var. Tabi ki hayatta herşey kısmet. Heyecan denen duyguyu o gün evde bıraksam olmaz mı ki? :17: :1: O günü atlatsam gerisi daha iyi olacak gibi, sanki o en yakın arkadaşımmış gibi düşünsem dedim ama yok olmuyor :D Kafamda bi sürü prova aldım ama o an bayılabilirim sanırım :ssz:

karşılaşacağınız günü hepimiz aynı heyecanla bekliyorum, dum di di dum :1:

Canım neden böyle düşünüyorsun ki? Bence şu anda her şey tıkırında ilerliyor. Ve bence senin negatif düşünmendeki sebep korku. Yeni bir ilişkiye başlıcaksın inşallah ve acaba nasıl olacak, beni gerçekten mutlu edebilir mi soruları kafanda dönüyor gibi. Çünkü hiç sevilmedim demişsin. İnşallah Allah bu sefer karşına istediğin insanı çıkarmıştır tatlım.. Burç olayına da çok sevindim ya en iyi anlaştığın burç olması süper olmuş :) Lütfen pozitif düşün, gülümse ve güzel hayaller kur. Her şey çok güzel olucak bence :)

Son düzenleme:
kısmet birdahaki sefere görüşüceksiniz eminimm leonela.. Bu arada bende çok heyecanlıyım diyordum ya bana yanlış söylenmiş yaşı 9 yaş varmış ben 6 sanıyordum. Napıcağım bilemedim bir türlü birde gelecekler yarın birşey de diyemedim :/ yani anlayacağınız o tatlı heyecanım felan hepsi gitti:14:

3 yaşı mı sorun ediyorsun boşver canım ya :) Belki de genç gösteriyordur :)

Canım neden böyle düşünüyorsun ki? Bence şu anda her şey tıkırında ilerliyor. Ve bence senin negatif düşünmendeki sebep korku. Yeni bir ilişkiye başlıcaksın inşallah ve acaba nasıl olacak, beni gerçekten mutlu edebilir mi soruları kafanda dönüyor gibi. Çünkü hiç sevilmedim demişsin. İnşallah Allah bu sefer karşına istediğin insanı çıkarmıştır tatlım.. Burç olayına da çok sevindim ya en iyi anlaştığın burç olması süper olmuş :) Lütfen pozitif düşün, gülümse ve güzel hayaller kur. Her şey çok güzel olucak bence :)

İnşallah inşallah canım... Korkudan aynen. Bi de arkadaşımla eşi çok üstüme geldi ya. Açık açık laf attılar, ben pek öyle şeyler sevmiyorum... Ne o meraklı mıyım sanki ona ben hıh...:50:

Ne bileyim o kadar fazla düşünmüyordum ki. Yarın senin gibi yazarım artık bende haber ederim

Ben okuyamam , tatile gidiyorum 2 günlük ama sen yaz canım, dönünce okurum :)

geldiler bugün ben yaş farkından dolayı bayağı bi ön yargılıydım fakat gördüğüm an dedim ki yaşıyla alakası yok 24-25 gösteriyorr ablası ile gelmişti çok cana yakın bir ablası var duruşu hareketleri çok iyiydi. işten izin aldığı için çok fazla kalamadılar ama gittikten sonra yarım saat geçmedi haber geldi oda çok beğenmiş bende. aile büyükleriyle konuştuk bakalım onlardan büyük tanışma için haber bekliyoruz şimdiii :))

geldiler bugün ben yaş farkından dolayı bayağı bi ön yargılıydım fakat gördüğüm an dedim ki yaşıyla alakası yok 24-25 gösteriyorr ablası ile gelmişti çok cana yakın bir ablası var duruşu hareketleri çok iyiydi. işten izin aldığı için çok fazla kalamadılar ama gittikten sonra yarım saat geçmedi haber geldi oda çok beğenmiş bende. aile büyükleriyle konuştuk bakalım onlardan büyük tanışma için haber bekliyoruz şimdiii :))

hakkınızda hayırlısı olsunn.. güzel gelişmeler bunlar :16:

Kızzzlaaaaaaaaaar geldim.
Dün tanıştık. Arkadaşım erken doğum yaptı. Bebeğini görmeye gittim. O da geldi sonra.
Arkadaşımın eşi Tankut pislik yapıp aradı, Oğlum nerde kaldın cansunun arkadaşları burda bak diye.
Neyse aldı mı beni bir heyecan? Kalbim durucak gibi oldu böyle ruhum çekildi.
Sürekli la havle diye okudum.
O sakinleştirdi beni. En son Ahmet geldiğinde üstümdeki kırmızı bluzum gibi kırmızı olmuşum ve ölü balık gibi bakıyormuşum.
Arkadaşım zeynep söyledi :)
Zaten tankut tanıştırdı. Bi de Ahmetler kalabalık gelmiş.
Neyse... Elimi sıktı ben de o da merhaba dedik. 1-2 saniye gözlerime baktı hemen kaçırdı gözlerini. Tabi bendeeeee...
Hiç öyle bön bön yüzüme sürekli gözlerini dikmedi. Ben de aynı şekilde. Kaçamak kaçamak baktım.
Arada göz ucuyla birbirimize bakıp hemen gözlerimizi kaçırdık onu dikkat ettim.
Bir de bebek tam benim yanımdaydı. Altın takmaya geldi bebeğe :D Bebeğin üstündeki tülbenti ben açtım tabi.
Altını takarken ellerine baktım, elleri titriyordu. :S
Baktığımı farketti ellerine herhalde, "ay heyecanlandım altını takarken" dedi. Ya kılıf uydurdu ya başka bir şey.
Ama insan altını takmadan elinde hazırlarken daha eli titrer mi yahu ? Altın takıyor diye.
Bilemedim...
Sonra tankut sürekli ahmet'e yok kelin var yok kaşın kalın filan takıldı.
Ahmet de gülüyor ve gülerek şey dedi,"oğlum bebeğe beni yanlış tanıtıyorsunuz bak" dedi güldü.
Öyle böyle ... Sonra Tankut benim tlfon kabımla dalga geçip, göstersene bi allah aşkına filan dedi.
Ben çantamdan çıkardım. Sonra Ahmet'e baktım bakıyor mu diye... Bakıyordu ama ben bakınca hemen gözünü kaçırdı filan.
Çok konuşkandı.Sürekli konuştu diyebilirim ...
Gözlerini kaçırması iyi bir şey mi bilemedim ? Çekingen olması ?
Sonra onlar erken gittiler, akşam yola çıkacakmış gece yani. Aksam da bir akrabasında yemek yiyecekmiş , 1 ay sonra gelecekmiş bir daha :5: (Buna çok üzüldüm)
Neyse, biz akşam arkadaşım Zeynep msj attı Canan'a . Nolmuş Ahmetten ses var mı diye..
O da yok soramadım eşimle konuşamadım daha dedi. Kız doğurdu sonuçta misafirler filan var.
Ahmet deseniz yola çıkacak vs... Ee arkdaşımın eşi 7 de işe gidiyor. İşte konuşamıyor vs..
Ne olumlu ne olumsuz bir haber geldi... Ben heyecandan ölüyorum. Sürekli oflamaktan sıkıldım.
Kendimi bıraksam bayılcak kadar heyecanlıyım.
Ben beğendim, hatta beğenmekten biraz fazlası. Elektrik aldım yani.Bilmiyorum...
Olumsuz da olsa bir haber gelmez miydi sizce?

Okurken ben bile heyecanlandim :31: Hakkinda, hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah. Umarim hersey gönlünce gerceklesir :)

Back