• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş aracılığı ile tanışanlar?Ve ilk görüşme de beğenilmeme korkusu yaşayanlar?

Bakalım inşallah çok güzel olur canım ALLAHın izniyle, iyi temennilerin için çok teşekkür ederim :) Senle daha önce konuşmamış olsak da, sanki sürekli sohbet ediyormuşuz gibi yakın enerjin, öyle hissettim teşekkür ederim :) Eğer olurda bir konuda sana zıt bir şey söylersem hatırlat bana kendini. Hafızam zayıf :( Hemen gardımı geri alırım hehe...

Teşekkür ederim canım ben de seni yakın hissettim kendime inan.. Tamam hatırlarım direk bu konunun linkini koyarım :9: Allah bana da yaşatsın böyle güzel heyecanlar inşallaahh amin :))

Şimdi aklıma geldi.. bir ara Tv'de izlemiştim.. yabancı bir ünlüyle röportaj yapıyorlardı..güzel de bir kadın değildi kim olduğunu anımsamıyorum ama.. kadına nasıl bu kadar gözde oluyorsunuz erkekler sizi çok beğeniyor tarzı bir soru sormuşlardı.. kadın çünkü özgüvenim var demişti.. yani sanırım her şey özgüven de bitiyor.. bu arada sana çirkin demedim sakın yanlış anlama canım aklıma geldiği için söyledim :) İşin sırrı şu ki kendine güveneceksin,heyecan illa ki olur ama aklında '' ya beni beğenmezse '' gibi soru işaretleri ve korku asla olmasın.. doğal ol mesela hiç kendini kasma.. ayrıca sen neden düşünüyorsun bunları karşındaki düşünsün '' ya beni beğenmezse '' diye :Dd Son olarak her erkek zayıf kadınları beğenmez kimisi balık etli sever yani sen bunlara takılma boşver :))

konunuzu çok sevdim :) okurken heyecanlandım:)) bende tipik bir başak burcu olduğumdan hep en kötüsunü düşünür kendimi yorarım... benim içimde iyi olacağına dair bir his var... inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz

Alllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh gel kız öpeyim seni... Ben de seni çok beğendim bu yorumunla. ALLAHIM YA RABBİM... inşallah şansım döner artık ALLAHın izniyleeee..... Herkes çok mutlu olsun dilerim.... :16:

Leonela açıkçası 5 yıllık ilişkisi biteli 6-7 ay olmuş bir erkekle ben tanışmaya çekinirdim .

Sana tanışma demiyorum ama tedbiri elden bırakma.
Çünkü erkekler uzun süreli ilişkileri bitince en az kadınlar kadar sarsılıyorlar.
6-7 ay da kısa bir zaman.

Hep burada da okuyoruz.
Böyle bir ilişkiden çıkıp son anda tanıştığı kızla evlenip,
sonra da faceden şurdan burdan eski sevgiliyi takip eden,
hatta ileri boyuta götürüp eşini eski sevgilisiyle aldatan erkeklerin sayısı az değil.

Yarım kalan her ne ise kadın için de erkek için de yarım kalıyor.
Bunu aklından çıkarma.

Begenilme konusuna gelince özgüvenli ol yeter.
Begenmeyecek diye korkarsan korktuğun başına gelir.
Hem belli mi olur belki de sen onu beğenmezsin.
Çünkü kimi erkek dış görüşü yakışıklı olur ama bir konuşmaya başlar tam hanzo çıkar.
Kimi de öyle çok ahım şahım değildir ama karşısındaki kadının gönlünü fetheder...

Cudi dogru diyorsun ama tanissin sadece agirdan alsin. Leon. cok guzel seyleri hakediyor ama karsisina okuzler cikiyor. Leon un hatasi fazla aceleci olmasi belki agirdan alirsa guzel seyler olabilir. Leon da yarali, karsidaki de belki guzel bir ikili olurlar ne dersin:)

Beğenilmeme korkusu var mı ? :D

Beğenilmeme diye korkum çok fazla yok ucunda ölüm yok ya olmazsa olmasın ama ne biliyim yinede bir stress az da olsa bir şüphe var içimde. İkimiz içinde hayırlısı olur inşallahh. Haberlerini yaz leonela bekliyorum :)

Cudi dogru diyorsun ama tanissin sadece agirdan alsin. Leon. cok guzel seyleri hakediyor ama karsisina okuzler cikiyor. Leon un hatasi fazla aceleci olmasi belki agirdan alirsa guzel seyler olabilir. Leon da yarali, karsidaki de belki guzel bir ikili olurlar ne dersin:)

Olur canım niye olmasın.
Tanışmasın demiyorum ama temkini de elden bırakmasın demek istedim aslında :)

Teşekkür ederim canım ben de seni yakın hissettim kendime inan.. Tamam hatırlarım direk bu konunun linkini koyarım :9: Allah bana da yaşatsın böyle güzel heyecanlar inşallaahh amin :))

Amiiin canım benim amiin... İNŞALLAH böyle heyecanlı duygular yaşatsın, inşallah böyle güzel duygularının da devamı da gelsin ama :)

Bu arada arkadaşıma cuma gitcektik, tatil planı çıkınca haftaya gidelim dedik. Şimdiki plansa yarın gidicez ama yemeğe kalmıcaz , sadece arkadaşımın eşiyle tanışıcam :D Onunla da tanışmamıştım. Denk gelmemişti. İlk görücüye çıkıcam yani. Bakalım o ne dicek :)

kesin facebooktan bakmış, beğenmiştir seni :1:

ama bence sadece dördünüzün olacağı bi yemektense biraz daha kalabalık bi ortamda tesadüfmüş gibi ayarlasa arkadaşın, gerilmezsin.

ben çok geriliyorum da öyle ortamlarda...

ama güzel de olabilir çok heyecanlı :1:

ayrıca balık etli olmak iyidir iyi, inşallah ben de olurum :21:

canım benım cok tatlı bı heyecan var şimdi sende bence kılo basen bunlar hep bahane... kısmetse olucak ınsallh... amatek tavsıyem saclarına,hafıfmakyajına ve parfumune özen göstermen.. bence bunlar erkekler için altın vurusnoktaları...:16:

Amiiin canım benim amiin... İNŞALLAH böyle heyecanlı duygular yaşatsın, inşallah böyle güzel duygularının da devamı da gelsin ama :)

Bu arada arkadaşıma cuma gitcektik, tatil planı çıkınca haftaya gidelim dedik. Şimdiki plansa yarın gidicez ama yemeğe kalmıcaz , sadece arkadaşımın eşiyle tanışıcam :D Onunla da tanışmamıştım. Denk gelmemişti. İlk görücüye çıkıcam yani. Bakalım o ne dicek :)

Ayyy hadi bakalım buraya yaz mutlaka yarın ki durumları da :9:

Şimdi aklıma geldi.. bir ara Tv'de izlemiştim.. yabancı bir ünlüyle röportaj yapıyorlardı..güzel de bir kadın değildi kim olduğunu anımsamıyorum ama.. kadına nasıl bu kadar gözde oluyorsunuz erkekler sizi çok beğeniyor tarzı bir soru sormuşlardı.. kadın çünkü özgüvenim var demişti.. yani sanırım her şey özgüven de bitiyor.. bu arada sana çirkin demedim sakın yanlış anlama canım aklıma geldiği için söyledim :) İşin sırrı şu ki kendine güveneceksin,heyecan illa ki olur ama aklında '' ya beni beğenmezse '' gibi soru işaretleri ve korku asla olmasın.. doğal ol mesela hiç kendini kasma.. ayrıca sen neden düşünüyorsun bunları karşındaki düşünsün '' ya beni beğenmezse '' diye :Dd Son olarak her erkek zayıf kadınları beğenmez kimisi balık etli sever yani sen bunlara takılma boşver :))

Yok yok, yanlış anlamadım merak etme canım. Bence de en önemli şey özgüven. Ama benim istemeden aklıma geliyor işte :) Napıcaz bilmem.
Hayırlısı diyorum :) Zaten ben çoğu zaman övgü alırım. Ama kendime karşı öyle bir övgüm yok :S

Leonela açıkçası 5 yıllık ilişkisi biteli 6-7 ay olmuş bir erkekle ben tanışmaya çekinirdim .

Sana tanışma demiyorum ama tedbiri elden bırakma.
Çünkü erkekler uzun süreli ilişkileri bitince en az kadınlar kadar sarsılıyorlar.
6-7 ay da kısa bir zaman.

Hep burada da okuyoruz.
Böyle bir ilişkiden çıkıp son anda tanıştığı kızla evlenip,
sonra da faceden şurdan burdan eski sevgiliyi takip eden,
hatta ileri boyuta götürüp eşini eski sevgilisiyle aldatan erkeklerin sayısı az değil.

Yarım kalan her ne ise kadın için de erkek için de yarım kalıyor.
Bunu aklından çıkarma.

Begenilme konusuna gelince özgüvenli ol yeter.
Begenmeyecek diye korkarsan korktuğun başına gelir.
Hem belli mi olur belki de sen onu beğenmezsin.
Çünkü kimi erkek dış görüşü yakışıklı olur ama bir konuşmaya başlar tam hanzo çıkar.
Kimi de öyle çok ahım şahım değildir ama karşısındaki kadının gönlünü fetheder...

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Hatta dedim uzun ilişkisi biten insan hovardalık yapmak ister beni hafife almasın dedim ama. Bizim arkadaşların niyeti , "biz evlendik çevremizde bekar kimse kalmasın" :) O yüzden ona göre gelmesi lazım bana. Ama bn yine de temkinli olucam zaten inşallah.
5 yıllık ama, Ahmet dışarda okumuş. Yani 4-5 yıldır dışarda. Bir de anlaşamamışlar. Kafa yapıları tutmuyormuş. Ortada kötü bir şey yokmuş. Anlaşarak bitmiş yani.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, london... Sen de çok güzel şeyleri hak ediyorsun :)

kesin facebooktan bakmış, beğenmiştir seni :1:

ama bence sadece dördünüzün olacağı bi yemektense biraz daha kalabalık bi ortamda tesadüfmüş gibi ayarlasa arkadaşın, gerilmezsin.

ben çok geriliyorum da öyle ortamlarda...

ama güzel de olabilir çok heyecanlı :1:

ayrıca balık etli olmak iyidir iyi, inşallah ben de olurum :21:

Ben de baktığını düşünüyorum. Merak bu sonuçta. Erkek ve ya kız olsun merak insanı delirtir :)
Ben sana fazlalıklarımdan vereyim :) 5 kişi olucaz. Belki yanımdaki kız arkadaşıma da biri gelir hahaha :PPP
Ama kafada 5 kişi oluruz yani :)

canım benım cok tatlı bı heyecan var şimdi sende bence kılo basen bunlar hep bahane... kısmetse olucak ınsallh... amatek tavsıyem saclarına,hafıfmakyajına ve parfumune özen göstermen.. bence bunlar erkekler için altın vurusnoktaları...:16:

İnşallah kısmetse canım teşekkür ederim :) Saçlar önemli evet... Parfüm her daim tam :) Noa .

Ayyy heyecanlı bi konu daha merakla bekliycem sonucu :1:

Leonacım kendini hangi kıyafetlerle rahat hissediyosan onu giy elbise, pantolon, etek yani vücuduna uygun rahat edebilceğin elbiseler olsun.. Kendine güven, doğal, samimi ol.. Çekingen sus pus olma... Sen ne kadar rahat olursan karşındakide o kadar rahat olur... O da senin gibi heyecanlı olacak çünkü emin ol.. Bol şans diliyorum tatlım :16:

taktiklerle kendinizi daha zayıf gösterebilirsiniz, nette de bakmışsınızdır mutlaka, çok değişik yöntemler var.
ayrıca elbise giymenizi tavsiye ederim, hem daha zayıf-narin görüneceğiniz için, hem de sizi daha şık gösterecektir, yazın vazgeçilmezi rengarenk elbiseler :34:

netten altıntılar :

Bir elbise modeli var ki, vücudunuzda her ne kusur olursa olsun güzel durur: Robadan elbiseler! Göğüs altından itibaren bollaşan bu kesim ister göbeğiniz, ister beliniz, ister kalçanız kalın olsun, tümden örter, kiloları gizler. Yazın can kurtaranımızın elbise olduğunu düşündüğümüzde önemleri iyice artıyor

Kalça gizleyen bir diğer etek/elbise modeli ise A kesimli etekler. Bele oturan, dize doğru çan şeklinde bollaşan bu etekler, kalçanın genişliğini gizlemede ideal. Bu etekler son derece klasik bir modele sahip. İçine biraz da moda eklemek isterseniz kurdeleli bluzla giyebilir, metal burunlu ayakkabılar ve el çantaları ile tamamlayabilirsiniz

Son düzenleme:
ayyyyyy çok heyecanlı gerçekten...
hayırlısı olsun öncelikle..
bizide kızkardeşim ve sevgilisi tanıştırmışlardı...

çok sevindim leonela . inşallah güzel şeyler olur
böyle heycanlar insanı güzelleştirir zaten bırak basenleri mutluluktan gözlerin ışıldasınki ordan alamasın gözleriniiii
:38:

Back