- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
Ben de hep aynen senin gibi davranirim:) hemen olsun hemen karar verilsin ne olacaksak bilelim derim... senaryoyu yazar hayal dunyamda sahnelerim; cunku bende tipik bir basak burcuyum:) ne olursa olsun bence birazcik olaya disardan bakmani tavsiye ediyorum. gecmis zamanda benzer bir olay ben de yasadim, ve acelem yuzunden elime yuzume bulastirdim her seyi... kismet degilmis diyorum ama erkekler bizim
kadar kolay havaya giremiyor. bizim bu tavrimiz onlari korkutuyor. iyi bir baba olur demissin bende karşımdaki erkekte buna bakarim ama maalesef onlar ay ne iyi anne olur diye bizi sevmeyecekler. arkadaslarin da soyledigi gibi kendimize guvenimiz tam olursa karşımızdaki de ona göre davranacak. lutfen arkadasin konuyu acincaya kadar usteleme ve sakin ama sakin kesin cumleler kurma,kendi kendine kararlar alma. surekli kismet bakalim tarzi konus. gelismeleri merakla takip ediyor olacagim:) dualarimiz seninle:)
leonela peki siz arkadaşınıza onu beğendiğinize dair bir şey söylediniz mi?Belki de o da sizin gibi bekliyordur olamaz mı?=)
İnşallah gönlünüzden geçen olur...
Tabi hayırlıysa olsun=)
İnşallah güzel haberlerinizi alırız=)Sizin anlattığınız elinin titremesi,gözlerini kaçırması,kaçamak bakışlar filan bence olumlu işaretler.
Kısmet=)
Hevesinizi asla kurmak istemem ama 5-6 yillik iliski 6-7 ayda atlatilmaz.sogusa bile artik sevmiyo sansa bile bi gecis bi alisma dinemindedir...
leonela, hala bir haber yok mu?
Yok
Kötü haber tez gelir diyerek teselli mi etmeliyim kendimi acaba ?
ALLAH diyorum sadece. İçimdeki umutları ve hayalleri bir o bilir çünkü.
Evet güzel bir teselli bence deama senin yerinde olsam ben sorardım arkadaşıma, Ahmetten ses yok hiç heralde falan diye bi ağzını arardım.. Ama sen biraz daha sabredebilirim diyorsan bekle tabi :)
Dün o arkadaşımda kaldım. Bebekle ilgilendim. Baya ağzını aradım. Yok tankut kesinlikle bir şey söylememiş. Hatta o tankut gelince hemen, sormuş. Hani bir şey dedi mi Ahmet? diye. Tankut da yok bir şey konuşmadık demiş.
Öyle yani. ne bileyim ... Canan a sordum normal mi diye? "Ahmet zaten görüntüye bakcak bir tip değil,olgun biri.Kafa yapısına bakar, onda da o gün hiç konuşmadınız siz. O yüzden bir şey söylememiştir belki. Bir şey demek istememiştir, ayrıca eski kız arkadaşı da gayet ele gelen biriydi yani"
O gelsin yemeğe çağırırım ikinizi de o zaman kafa yapılarınıızı anlarsınız ondan sonra olur ve ya olmaz dedi...
1 ay bekleyeceğiz bakalım ama ben beklemeyi bırakıyorum artık. Bu bekleyişi sevmiyorum. Kendi adıma olumsuz da olumlu da saymayıp, akışına bırakıyorum en doğrusu bu. Bir de Ahmet in çok çekingen olduğundan bahsetti. İyi aile çocuğudur bakma öyle çok konuştuğuna dedi. Belki de ciddi ilişkisinin ardından sonra uzun bir ara vermek istiyordur dedi.
Ben dedim, nasıl olcak bu böyle, yemeğe çağırcaksınız resmen niyetler belli. Olmaz böyle dedim. Açık açık.
Ama dedi zamana bırakırsak dedi uzun zaman alır. Yani evde denk gelcez de etcez de, adam zaten şehir dışında.
Ben de iyi peki ya aman nolcak dedim geçtim.
Arkadaşım akşam eşinin ağzını baya arıcak, bakalım :)
Ama açıkçası, üzgünüm yani yalan söyleyemem. Zaman diyorum sadece. O kadar.
Seni anlıyorum ben...
Ben de sabırsızım ben de belirsizliklerden hoşlanmam.
Daha önce dediğim gibi sen bana bakma,sen sabırlı ol ama benim fikrim artık onu sorma.
Böylece artık ona odaklı olma.
İnan bana nasibinde varsa 1 ay da olsa 3 ay da olsa birden hayatın değişebilir.
Sadece Allaha sığın.
Aynen Laale, aynen. ALLAHa sığınıyorum zaten artık.
O yüzden bu beklemeyi bırakıyorum. Kendimi güzel de bulurum ben aslında, güzel olduğumu düşünüyorum yani.
Bir şey var zamanını bekliyor herhalde. Beğenmez diye komplekse girdiğim için biraz rahatsız edici gitti bu durum herhalde.
Artık ona odaklı değilim. İstemiyorum. Kendimi mutsuz etmek istemiyorum.
Açıkçası ben olacağına çok inanmıştım, hala daha içimde bir inanç var ama artık hiçbir şeye inanmak istemiyorum.
Çok iyi bir imajı var benim gözümde Ahmet'in şuan. Tipim mi desen, belki de değildir bilmiyorum ama anlatılan karakterini aldığım elektriği sevmiştim.
Yani kısaca nasip diyip geçmek istiyorum. Zaten uzun zamandır yalnızdım, yine yalnızım değişen bir durum yok.
Ya üzmek istemiyorum da...
Belki de nasibin o değildir...
Ben kendimi hep böyle teselli ederim inan seni kırmak değildi niyetim.
Bu arada inan ki; güzel olduğuna hiç şüphem yok. Yalnızlığını da anlıyorum.
Ama kader.
Her zaman herkese her istediği anda gülmüyor.
Bekle.
Onu değil kısmetlerinin en hayırlılısını ve en güzelini bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?