Arkadalar ltfen yardmc olun..

Okyeopete,
Nasıl üyeyse üye valla hiç umrumda değil , hakaret eden cvp ını alır, ama sanırım yanlış yerdeyiz :bbo:

hakaret edilmesini istemiyorsan önce karşındakine hakaret etmiceksin sen yazdıklarına dikkat ediceksin.benim yazmadığım şeyi yazmışım gibi sölemiceksin.herkezin fikrine saygı göstericeksin sende bunların hiç biri yok

Maşallah Topic açıldığından beri RABıA ANAMIZ SAYIN BOZ, sürekli fetva veriyor, ve ben dine saygısızlıkla suçlanıyorum "sizin gibiler" ne demek sayın Boz arkadaşım????

bunu ne yazkkı sımdı gordum yoksa senı hıc muhatab almazdım noktalı yerdekı cumlenlmaz: sevıyenı gosterdı benden fınısh ..... saygının sevıyenın olmadıgı yerde kufur baslar sekıl a da oldugu gıbı

bu soruyu bana bikezdaha sormuştun sölemiştim ama ısrarla aynı soruyu soruyosun seni gibiler derken seni gibi düşünen insanlardan bahsediyorum demiştim benim yazdıklarımı yargılamadan önce kendi yazdıklarına bak önce

Maşallah Topic açıldığından beri RABİA ANAMIZ SAYIN BOZ, sürekli fetva veriyor, ve ben dine saygısızlıkla suçlanıyorum "sizin gibiler" ne demek sayın Boz arkadaşım????

valla tartışam neden büyüdü ne oldu bilmiyorum.....
benim konuların.bakirelige yada dine baglanmasına ne kadar karşı ve tepkili oldugumu burdaki arkadaşlar bilir ama.....

arkadaşım.........sizin bu yazmış oldugunuz şeydende rahatsızlık duydum söylemeden edemiyecem......

Aşağıdaki msj özelime geldi; es-se tarafından, bu topiğe bu son msj ım (Yorumu sizlere bırakıyorum)

sen ayete peyg .laf edemessın (Kesinlikle etmedim, etmem) senın ıstedıgn gıbı konusulamdı dıye kımseyı asagılıyamassın
senın fıkrın sana benım fıkrım bana
bekaret benım can damarımdır
senın umrunda degıldır
ama ben sana laf atmıyorsam send e bana atmıcaksızn
boz nıklı arkadası tanınmam
ama kızın resmen ustune cullandın
kımsenın yasayısı senı alakadar etmez
dınede laf dedıttırmem!
benım yasayısım bu de gec ama kımseye dıne laf atma akıllı ol

bak kardesım benı zorla bu topıge getıttırme!
sevıyenı kufurlu mesajından ve ozel mesajı buraya tasımandan anladık
ılk mesaj atan sensın ozelden cevabınıda aldın
konuyu sapıttırdıgın gıbı benım yaptıklarımıda sapıttıramasın
benım hakkımda bır yorum daha yapma konuya don!!
herkes soyluyecegını soyledı basıtlestırme konuyu!!
ve tesekkurler ozelde ne yazdıgım gorulsun hakaret etmedıgmde gorulsun
senın hakaret var dıye yaygara koparmana karsınn!!
ve 3 mesajını alıntı yaptım forumu okuyanlar ordakı laflarına ıyı baksınlar
baska bıse demıyorum hadı rast geleeeee

Son düzenleyen: Moderatör:

Karşılıklı tartışmalar, dini fetvalar...Konu değil üyeler incelemede....

Daha sonra gerekirse konu açılabilir. konu açan üye isteğidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…