• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitty cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
uzun zamandır giremiyordum bilg. bozuldu 15 gündür netten bihaber vaziyetteyim...
çok öptüm hepinizii...
haaa bu arada bakalım son 3 gün benim....bekliyorum bakalım...belirtiler var gibi ama çaktırmıyorum :)))

uzun zamandır giremiyordum bilg. bozuldu 15 gündür netten bihaber vaziyetteyim...
çok öptüm hepinizii...
haaa bu arada bakalım son 3 gün benim....bekliyorum bakalım...belirtiler var gibi ama çaktırmıyorum :)))
benimde 3 günüm var ne gibi belirtiler var canım..

çok öptüm hepinizii...

cok tesekkürler canım opuyorumnanaktanŞeniz hadi bakalım hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyorum canım :Saruboceq:

Kzılar nabersiniz?

sen niye yok olup duruyorsun bakalım ha gel buraya kaydirigubbakcemile
bende iyiyim canım bende son 3 e girdim..bekliyorum..:bbo:

hadi bakalım guzel haber bekliyorum senden canım opuyorumnanaktan

Civcivimin 1 tanesi öldü :sinifsinif:

cok üzüldüm canım yasenağlama bizde kavanoza sıcak su koyup beze sarıp yanlarına koyardık onlarda ona yapısırdı anneleri gibi ona yerimseniben fakat en guzeli lamba koymak

valla bütün gebelik belirtlerinin hepsi bnde vardı.adetim 1 hafta gecikmişti,akıntım hiç olmazdı ilk defa olmaya başladı beyaz bazen renksız kokusuz akıntı geliyordu hergün sürekli.bzen de kahverengı nokta gibi şeyler oluyordu.onun gelmesi bebegın yerleşmesi diyolardı diğer forumları okudugumda.sürekli uyuyordum yorgunluk hissi vardı.bide ağız kuruluğu başlamıştı.sabah da 1 kere mide bulantısıyla uyanmıstım kesin hamileyim dedim artık çok korkuyodum çünkü daha öğrenciyim ama kurtajla falan aldırmayı planlıyoduk erkek arkadasmla.hastaneye gittik kan testi yaptırdım ve sonuç negatif cıktı cok ama cok şaşrmstm zaten ınanmadım doktorun dedıklerıne bıdaha gıttım ıdrar testı yaptrdım o da negatıf cıktı ertesı gün adet oldum.yani bazen stresle insan butun belırtılerı gorebılıyoryerimseniben

ben 9 nısan 5 ve 26 mayısta hasta oldum.hıç bu kadar erken gelmemıştı korktum.30 31 ve 1ınde ilişkiye gırdık 7sınde ve 13 unde çok şiddetlı kramplar yaşadımbu kramplar enfeksıyondan mı hamılelıktenmı bılemıyorum. karnımın altı şiş.iştahım çok fazla ama yemeklerden sonra mıdem bulanıyor başım ağrıyor halsızım adet belırtılerı var yanı.bır hafta oncesı çok asabıydım şimdı ise o kadar sakınımkı melek gıbı.eğer kı adetıme 28 gun sonra dersek 25 deyım 2,3gunum kaldı dua edın.allah herkese kolaylık versın.vajına enfeksıyonu olanlar varsa yaşadıklarınızı paylaşırmısınız?

Oyyy kıyamam hemşireme ben ya:((
Yaz geldi düğün sezonu açıldı, benmde aynı... yarına kına var öbür gün düğün.. bilmem ne:((((
Zaten bi Pazarım var...:((

günyadın canım hoşgeldin a.s.
hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:

Back