Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz güzelim..sen nasılsın?hihoyyyt hihoyyytKzılar nabersiniz?
benimde 3 günüm var ne gibi belirtiler var canım..kitty cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
uzun zamandır giremiyordum bilg. bozuldu 15 gündür netten bihaber vaziyetteyim...
çok öptüm hepinizii...
haaa bu arada bakalım son 3 gün benim....bekliyorum bakalım...belirtiler var gibi ama çaktırmıyorum :)))
kitty cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
uzun zamandır giremiyordum bilg. bozuldu 15 gündür netten bihaber vaziyetteyim...
çok öptüm hepinizii...
haaa bu arada bakalım son 3 gün benim....bekliyorum bakalım...belirtiler var gibi ama çaktırmıyorum :)))
Kzılar nabersiniz?
bende iyiyim canım bende son 3 e girdim..bekliyorum..:bbo:
Civcivimin 1 tanesi öldü :sinifsinif:
Canlarım gününüz aydın olsun, ne var ne yok? Kimler var topicte bakam![]()
İyiyim forever cım hamdolsun, sen nasılsın? Dinlenebldnmi ?
günaydın kızlar..iyi sabahlar...ben geldim..nasılsınız?
hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:günyadın canım hoşgeldin a.s.
günaydın güzelim..a.s. sanada iyi sabahlar nasılsın?Abyosun sende ne var ne yok kuzum;? NAsılsın?