• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar benimde adetime 2 gün kaldı. hayırlı sonuçlar alırız insallah. bugün test aldım yarın sabah dayanamayıp denerim. eğer olumlu sonuç alırsam yazarım kızlar. Allah herseyi gönlümüze göre versin amin

kızlar işte dün aksam heyecanlı bi şekilde sizlere böyle yazmıştım. test için zaman geçmek bilmiyordu. gece de uyuyamadım zaten. sabahta kalkar kalkmaz ilk işim test yapmak oldu. ama adetime 1 gün olmasına rağmen hemde hassas testle yaptığım halde negatif çıktı senağlama çok üzgünüm ya. adet ağrılarımda başladı. kızlar benim gibi adetine 1 gün kala test yapıp negatif çıkan ama sonra hamile olduğunu öğrenen yok mu? yanı simdi hiç bir ümit yok mu?

oysa bütün belirtileri yasamıştım. kasıkta batma hissi, baş dönmeleri, göğüs ucu koyulaşması... şimdi hepsi psikolojikmiymiş????:delphin:

kızlar işte dün aksam heyecanlı bi şekilde sizlere böyle yazmıştım. test için zaman geçmek bilmiyordu. gece de uyuyamadım zaten. sabahta kalkar kalkmaz ilk işim test yapmak oldu. ama adetime 1 gün olmasına rağmen hemde hassas testle yaptığım halde negatif çıktı senağlama çok üzgünüm ya. adet ağrılarımda başladı. kızlar benim gibi adetine 1 gün kala test yapıp negatif çıkan ama sonra hamile olduğunu öğrenen yok mu? yanı simdi hiç bir ümit yok mu?
canım..umarım önümüzdeki ay inş.hamiş kalırsın..dün arkadaş adetine 3 gün varken test yaptı ve pozitif çuktı çift çizgiyi görmüş..benimde 3 gün var ama cesaret edemiyorum yapmaya..günüm geçsin öyle yapacağım ben..kafamçokkarıştı
oysa bütün belirtileri yasamıştım. kasıkta batma hissi, baş dönmeleri, göğüs ucu koyulaşması... şimdi hepsi psikolojikmiymiş????:delphin:
ahh canım aynı şeyler bende de var..ama bende adet olcam büyük ihtimal..laelaelaelaelae :1shok:

demekkı ben kendımı Çok hazırlamısım hamılelıĞe. Belırtıler var ama ortada bebek yok. Çok canım acıyor ya. Ben Çok taktıĞım ıÇın eŞım bı sÜre ara vercem ccocuĞa dıyor. O da Çok ÜzdÜ benı. Takmamak elde deĞıl kı. Hele bırde ev hanımı olunca

demekkİ ben kendİmİ Çok hazırlamısım hamİlelİĞe. Belİrtİler var ama ortada bebek yok. Çok canım acıyor ya. Ben Çok taktıĞım İÇİn eŞİm bİ sÜre ara vercem ccocuĞa dİyor. O da Çok ÜzdÜ benİ. Takmamak elde deĞİl kİ. Hele bİrde ev hanımı olunca

Benimkide aynen ben çok takınca ara verelim bi süre dedi bende ara verince ne olcak olmuyor zaten dedim çok takmıycam dedim tamam dedi.Oda bana üzülüyor kendime sıkıntı yapıyorum diye.

demekkİ ben kendİmİ Çok hazırlamısım hamİlelİĞe. Belİrtİler var ama ortada bebek yok. Çok canım acıyor ya. Ben Çok taktıĞım İÇİn eŞİm bİ sÜre ara vercem ccocuĞa dİyor. O da Çok ÜzdÜ benİ. Takmamak elde deĞİl kİ. Hele bİrde ev hanımı olunca

canım üzülme ya ben de geçen ay aynen yaşadım hatta test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün bir heves kan tahlili yaptırdım NEGATİFTİ ama ne yapalım elden ne gelir eşin de sen üzülme diye öyle demiştir canım ya benim daha adetime 1 hafta var benim de gögüslerim şişti uçları büyüdü ama geçen ay yaşadıklarımı hatırlayınca gene hastalanacam diyorum sanırım zamanı değil üzülme canım hepimiz bir gün anne olacağız:gitme:

kittycan
ablacım nice seneler inşallah mutluluğun bir çocukla tamamlansın inşallah
bende kaçtım ablacım ya hiçte pişman değilim Şeniz
bende anneme son kez bakmıştım giderken bonya yapmaya gidiyorum demiştim alt kattaydı banyo beni çııkacak sıcak çay içsin diye çay yapmış kış günüydü bir de bakmışkı banyoya ben yokum çok ağlamış akşam kaçmıştım

insallah kızlar hepimiz bir an önce anneliği tadarız ALLAH sağlıklı hayırlı evlat versin. eşim elbette üzülmemi istemiyor ama ben ara da vermek istemiyorum. ama kendi kendime söz verdim. bundan sonra takmayacağım!!!!!!!!!! tak-ma-ya-ca-ğım... adetimde gelecekse gelsin çünkü üzerimde çok gerginlik var

bütün kaçanlar burda ayyyy ne güzel ama ben diyorum ki her zaman iyiki kaçmışım şimdi olsa gene eşime kaçardım biz olayı abartmıştık biraz mersinden manavgata gittik evlenmeye ne maceraydı
bu arada kusura bakmayın muhabbete aradan girdim ama birden 5 sene önceki kaçma anımı hatırladımkaydirigubbakcemile4

kızlar ben simdilik çıkıyorum biraz kafamı dağıtmam gerek. arkadası aradım oraya gideyim. öptük kızlar hepinizi. sizi seviyorum

bütün kaçanlar burda ayyyy ne güzel ama ben diyorum ki her zaman iyiki kaçmışım şimdi olsa gene eşime kaçardım biz olayı abartmıştık biraz mersinden manavgata gittik evlenmeye ne maceraydı
bu arada kusura bakmayın muhabbete aradan girdim ama birden 5 sene önceki kaçma anımı hatırladımkaydirigubbakcemile4

nedemek canım ya tabiki anlatacaksın sendemi kaçtın ay ay sende ben gibi 5yıllık evlisin galiba bende pişman değilim şimdi olsa gene kaçarım onu çoooooooooooooooooooooooook seviyorum :asigim::asigim:

canım üzülme ya ben de geçen ay aynen yaşadım hatta test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün bir heves kan tahlili yaptırdım NEGATİFTİ ama ne yapalım elden ne gelir eşin de sen üzülme diye öyle demiştir canım ya benim daha adetime 1 hafta var benim de gögüslerim şişti uçları büyüdü ama geçen ay yaşadıklarımı hatırlayınca gene hastalanacam diyorum sanırım zamanı değil üzülme canım hepimiz bir gün anne olacağız:gitme:
benimde 3 gün var..ama adet olucam büyük ihtimal..kafamçokkarıştı

nedemek canım ya tabiki anlatacaksın sendemi kaçtın ay ay sende ben gibi 5yıllık evlisin galiba bende pişman değilim şimdi olsa gene kaçarım onu çoooooooooooooooooooooooook seviyorum :asigim::asigim:

evet canım 3-4 ay sonra 5 sene olacak ama gerçekten 5 yıl nasıl geçti anlamadm sanki dün gibi ben de eşimi çok seviyorum allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın herkesi yüreğinin dileğini versin bizim gibi bebek özlemiyle yananlara da en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin

Back