• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Canım seni ümitlendirmek istemem ama rüyada adet olmak hamileliğe işaretmiş :lepi:
hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:

hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:

iyiyim canım ya iyice manyak olduk cumletenkaydirigubbakcemile3 ruyalarda bıle rahat yok hayırlısı tatlım ya

ahh cnanım keşke hamile olsam hem takla atacağım hem amuda kalkacağım inan..zemuszemus

iyiyim canım ya iyice manyak olduk cumletenkaydirigubbakcemile3 ruyalarda bıle rahat yok hayırlısı tatlım ya
valla bende hayırlısı diyorum..2 gün var..tüm belirtiler adet belitisi hiç anormallik yok..:sinifsinif:ne göğüs ucu koyulaşması.ne akıntı fazlalaşması..laelaelaelaelae

valla bende hayırlısı diyorum..2 gün var..tüm belirtiler adet belitisi hiç anormallik yok..:sinifsinif:ne göğüs ucu koyulaşması.ne akıntı fazlalaşması..laelaelaelaelae

herkes de ılla belırtı olacak dıye bısey yok kı pek belırtılere sartlanmamak lazım canım o zaman senın haberlerini bekliyoruz artıkın:sm_cool:

şimdi baktım rüyada adet olmak zenginlik ve hamlelik olarak yorumlanıyormuş..şimdi baktım..ama ben umutlanmıyayım dimi..bekliyeyim.:olmaz:

İyi de kızlar göğüs ucu koyulaşması ha deyince olmaz ki bence...
ne bileyim herkes akıntım çok göğüs ucun koyulaştı diyor yaaaalaelaelaelaelae
herkes de ılla belırtı olacak dıye bısey yok kı pek belırtılere sartlanmamak lazım canım o zaman senın haberlerini bekliyoruz artıkın:sm_cool:
haklısın..bekleyip görelim canım..hihoyyyt

Abyosun acele etme kuzum ama ümidinide yitirme,
Kafanı başka bişeyle meşgul et, takılıp kalma belirtilere, rahat ver kendine lütfen :olmaz:

tatlım biz birazdan yola çıkıcaz o yuzden hazırlık yapıyorum gusel haftasonları herkese kendınıze ıyı bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan

Back