• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benimde 3 gün var..ama adet olucam büyük ihtimal..kafamçokkarıştı

canım herşeyin hayırlısı olsun ya adet olsan da üzülme canım ne yapalım zamanını bekleyecez hep birlikte ben bu ay karar verdim adetim 1 hafta geçtikten sonra test yaptıracam tabi eğer adet olmazsam olursam da ne yapayım canım sağolsun komşuların bebişlerini severim

evet canım 3-4 ay sonra 5 sene olacak ama gerçekten 5 yıl nasıl geçti anlamadm sanki dün gibi ben de eşimi çok seviyorum allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın herkesi yüreğinin dileğini versin bizim gibi bebek özlemiyle yananlara da en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin

amin canım amin benim 8 ay sonra 6yılımıza gireceğiz nasip olursa allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın annemlere bile gidemiyorum onu bırakıp siz nekadardır istiyorsunuz bebek tedavi görüyormusunuz

amin canım amin benim 8 ay sonra 6yılımıza gireceğiz nasip olursa allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın annemlere bile gidemiyorum onu bırakıp siz nekadardır istiyorsunuz bebek tedavi görüyormusunuz

canım biz yaklaşık 1 yıldır istiyoruz benim prolaktin sorunum vardı o düzeldi ama işte vücudun hamileliğe hazırlanması gerekiyor sanırım bizlerde bu süreçten geçiyoruz sabırla bekleyecez ben bir ara isyan etmiştim artık ama sonra düşündüm isyan etmek olmaz rabbim en uygun zamanda gönderecek bana meleğimi biliyorum onun için sabırla ve özlemle onu bekliyoruz

benim ailem hala eşimle görüşmedikleri için ben de çok sık annemlere gidemiyorum eşim istemediği için değil sadece onu yanlız bırakmamak adına aşk böyle birşey sanırım:asigim:

canım herşeyin hayırlısı olsun ya adet olsan da üzülme canım ne yapalım zamanını bekleyecez hep birlikte ben bu ay karar verdim adetim 1 hafta geçtikten sonra test yaptıracam tabi eğer adet olmazsam olursam da ne yapayım canım sağolsun komşuların bebişlerini severim
canım ne yapalım..vakti ne zaman gelirse o zaman olcak biliyorum..allah sabrımı sınıyorsa biliyorki bende çok sabırlıyımdır beklerim...yeterki bir gün sağ salim gelsin bebişim..valla ben anlamıyorum annem 6 tane doğurmuş bizi diğer kardeş ve ablalarımda hiç problem yaşamdı..zırtpırt doğurabiliyorlar ben 1 sene olacak uğraşıyom yok bişey..laelaelaelaelae

benden çok eşim üzülüyo valla..:teselli:

olacak olacak ümidimizi kaybetmeyelim bizim de bebişlerimiz olacak demişsin ya annmede kardeşlerim de bir sorun yok diye belki nde sen özel birisin bunun farkında değilsin herkes yapıyor da sen sabrediyorsan sonucu daha mükemmel olacak ve bebeğin daha kıymetli olacak canım unutma bunu sakın

olacak olacak ümidimizi kaybetmeyelim bizim de bebişlerimiz olacak demişsin ya annmede kardeşlerim de bir sorun yok diye belki nde sen özel birisin bunun farkında değilsin herkes yapıyor da sen sabrediyorsan sonucu daha mükemmel olacak ve bebeğin daha kıymetli olacak canım unutma bunu sakın
inşallah tez vakitte gelir bebişlerimiz..:ecrin_bebek:

benim ailem hala eşimle görüşmedikleri için ben de çok sık annemlere gidemiyorum eşim istemediği için değil sadece onu yanlız bırakmamak adına aşk böyle birşey sanırım:asigim:

üzüldüm canım:çok üzgünüm: neden konuşmuyorlar ben ailemin evinden gelin olarak çıktım barışmak için gittiklerinde babam benim bir kızım var oda evimden çıkacak demiş sağolsun eşimi abilerimden fazla seviyorlar babamlar bende bunun için çok mutluyum o da saygıda hiç kusur etmez hala iki dizinin üzerinde oturur orda

Daha 4 gün falan var ama ben dayanamadım bugün test yaptım. Negatif çıktı. mafoldumben Bu ay da planlar suya düştü...

üzülme desemde üzüleceksin biliyorum canım cunku bende üzüldüm :çok üzgünüm: erken oldugu icin cıkmamısta olabilir hemen umudunu yitirme bence canım :teselli:

kittycan
ablacım nice seneler inşallah mutluluğun bir çocukla tamamlansın inşallah
bende kaçtım ablacım ya hiçte pişman değilim Şeniz
bende anneme son kez bakmıştım giderken bonya yapmaya gidiyorum demiştim alt kattaydı banyo beni çııkacak sıcak çay içsin diye çay yapmış kış günüydü bir de bakmışkı banyoya ben yokum çok ağlamış akşam kaçmıştım

cok tesekkürler nagişimmmm opuyorumnanaktanŞeniz bende sabah kacmıstım canım annem dolma yapıyordu bende yanında kahvaltı yapıyordum sonra cıktım gittim hala o hali gözümün önünde cok üzülmüştüm :çok üzgünüm: ama cabuk affetiler daha ne yapacaklardı tursumumu kuracaklardı yaw:roflol:

dediğimi yapmadın dimi CNIM DÜN DEMİŞTİM YA SANA AMPÜL KOY DİYE GEÇİ KOYSAN BİLE SATICILARIN ELİNDE KAÇ GÜN KALIYOR ONLAR O ŞEKİLDE

Aldığımdan beri afedersiniz ishaldi yemiyordu içmiyordu hastalıklıydı sanırım bugün kaybettim diğerinin maaşallahı var ben nerde o orda pıtır pıtır geziyor peşimde ama arkadaşı öldü ya hiç susmuyor devamlı ötüyor.Canım ampül koy dediğini okumamışım ama altına bez koymuştum kutunun üzerinide havluyla yarıya kadar kapamıştım ama olmamış demek.

aldığımdan beri afedersiniz ishaldi yemiyordu içmiyordu hastalıklıydı sanırım bugün kaybettim diğerinin maaşallahı var ben nerde o orda pıtır pıtır geziyor peşimde ama arkadaşı öldü ya hiç susmuyor devamlı ötüyor.canım ampül koy dediğini okumamışım ama altına bez koymuştum kutunun üzerinide havluyla yarıya kadar kapamıştım ama olmamış demek.

canım onun tek şeyi ampul anneye ihtiyaç duydukları için o onlara sıcaklık vericek.ishalse zaten üşütmüş o canım da ondan.ampül koy bezi çıkar tatlım sen dikkat et onlara temas etmicak şekilde koy ampülü sarkıt kutunun içine

Back