arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

slm kıslar dün adet oldum yazmıştım ama olmamışım yani bugün 1 damla bile gelmedi
şimdi herkes yerleşme kanamasıdır diecek ama değil çünkü ilişkiden sonra peçeteye silince geldi kan ilk defa oldu ne düşüneceğimi şaşırdım adet geldi dedim ama değil olsa bugün az da olsa gelirdi pet tertemiz.bi taraflarım zedelendi heralde
neyse özetle hala bekliorum adeti:)))))))
bi de daha önce böyle bi durum yaşayan var mı smer testini yeni vermiştim bi rahatsızlığım falan yoktu

canım aynısını yaşadım ve o ay hamile oldugumu ögrendim benimde bir günüm vardı aynısı oldu adette olmamıştım o ay başı benzemiş sonu benzemesin ben kaybettim kendine dikkat et canım:Saruboceq:

aaay panik yaptım şimdi ya bebek çok istiyoruz ama biraz mucize lazım eşim daha yeni varikosel ameliyatı oldu yine de Allah tan umut kesilmez ama şimdi korktum hamileysem bişey mi oldu acaba
korkarak söylüyorum ama bişey olucaksa hamile olmıym allahım gece gece hamile olmıym die dua ediyorum hakkımızda hayırlısını versin Allah sana da geçmiş olsun umarım tekrar kavuşursun bebeğine
bi kaç gün daha duriym da gelmezse test yapiym bari

slm, bende aynı dertten muzdaripim :) ya ben hamile olduğumu düşünmeye başladığımdan bu yana 3 kez ilişkiye girdik üçünde de kan geldi,korkudan artık birlikte olmuyoruz en azından doktora gidene kadar...neden acaba bilen var mı?

10 aydır korunmamıza rağmen son 3-4 aydır belirti yaşamama rağmen hamile değilim.ve bu ay günüme 6 gün kaldı ama bende belirti namına hiçbirşey yok.Galiba bu ayda olmadı adetimi bekliyorum hayırlısı diyelim

hayırlısı olsun vuslatcım yaa hiç belli olmuyorki bende hep belirti yaşıyorum ama sonuç hüsran yani kafamıza belirtileri takmamak lazım sanırsammm allah hepimizin gönlüne göre versin canımm

bebeğe ara verdiğim bir döenmdeyim yani korunuyorum.3 kere hamile kaldım ve hep önceden farkettim.bugünlerde herkes bende dahhil rüyasında beni hamile görüyor.bende her hamileliğimde rüyamda görüyorum.kasık batması bel ağrısı falan var ama göğsümde acı şişlik hassasiyet falan yok adetime 2 gün var hamile değilimdir değil mi?

hayırlısı olsun vuslatcım yaa hiç belli olmuyorki bende hep belirti yaşıyorum ama sonuç hüsran yani kafamıza belirtileri takmamak lazım sanırsammm allah hepimizin gönlüne göre versin canımm

amin canım herşeyin hayırlııs diyorum .ikide bir elim göğsümde acaba ağrı varmı diye.Ben en iyisi kendime başka uğraş şeyler bulayım.geçmez bu 6 gün yoksa.ama belirtiler başlarsa yazarım umarım bu mübarek günlerde sitede hamiş patlaması yaşanırrr

aminnn canımmmm opuyorumnanaktan

son 1gunum yarıun regl gunum gercı bugun yarın regl gÜnÜm ama karın agrım baŞladı galıba buayda olmadı
burda hala lıste varmı oncelrde bulıstede adım vardı ama artık salmıŞ durumdayım oyuzden takıp etmedım klısteyı rabbım Şu mubarek gunlerın hurmetıne dualarımıızkabul etsın hepımıze mınıklerımıızı gÖndersın

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: olumsuz seyler dusunme canım inşallah hamişsindir :Saruboceq::Saruboceq: önceden yapıyorduk ama artık liste yapmıyoruz canım burda sohbet yasaklanınca geyik bölümüne tasındık kaydirigubbakcemile3

inan ne yazacagımı sasırdım canım:1hug: şimdi sana inşallah hamişsindir yada inşallah hamiş degilsindir demem gerekiyor hangisini istedigini bilmiyorum onun icin sen uygun olanını sec canım kaydirigubbakcemile3

ee şimdi geyik bölümünde değilsinz kı

kıslarrr çok gerginiiim günüme az kaldı kasıklarıma kranp giriyo belim ve karnım acayip şiş gaz sancısı gibi ağrılarım var çok yorgun ve halsiz hissediyorum yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum bana dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…