zaten adet ve hamilelik belirtisi icin birbirine cok benziyor diyorlar canım :1hug: inşallah en kısa zamanda isteyen herkes melegine kavusur:Saruboceq:
slm kıslar dün adet oldum yazmıştım ama olmamışım yani bugün 1 damla bile gelmedi
şimdi herkes yerleşme kanamasıdır diecek ama değil çünkü ilişkiden sonra peçeteye silince geldi kan ilk defa oldu ne düşüneceğimi şaşırdım adet geldi dedim ama değil olsa bugün az da olsa gelirdi pet tertemiz.bi taraflarım zedelendi heralde
neyse özetle hala bekliorum adeti:)))))))
bi de daha önce böyle bi durum yaşayan var mı smer testini yeni vermiştim bi rahatsızlığım falan yoktu
canım aynısını yaşadım ve o ay hamile oldugumu ögrendim benimde bir günüm vardı aynısı oldu adette olmamıştım o ay başı benzemiş sonu benzemesin ben kaybettim kendine dikkat et canım:Saruboceq:
pınarcığım İNŞALLAH hamilesindir. Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et. Heyecanla bekliyoruz..
pınarcığım hadi inşallah hayırlı haberini dört gözle bekliyorum canım. inşallah hamişsindir...
slm kıslar dün adet oldum yazmıştım ama olmamışım yani bugün 1 damla bile gelmedi
şimdi herkes yerleşme kanamasıdır diecek ama değil çünkü ilişkiden sonra peçeteye silince geldi kan ilk defa oldu ne düşüneceğimi şaşırdım adet geldi dedim ama değil olsa bugün az da olsa gelirdi pet tertemiz.bi taraflarım zedelendi heralde
neyse özetle hala bekliorum adeti:)))))))
bi de daha önce böyle bi durum yaşayan var mı smer testini yeni vermiştim bi rahatsızlığım falan yoktu
hayırlısı olsun vuslatcım yaa hiç belli olmuyorki bende hep belirti yaşıyorum ama sonuç hüsran yani kafamıza belirtileri takmamak lazım sanırsammm allah hepimizin gönlüne göre versin canımm
amin canım herşeyin hayırlııs diyorum .ikide bir elim göğsümde acaba ağrı varmı diye.Ben en iyisi kendime başka uğraş şeyler bulayım.geçmez bu 6 gün yoksa.ama belirtiler başlarsa yazarım umarım bu mübarek günlerde sitede hamiş patlaması yaşanırrr
son 1gunum yarıun regl gunum gercı bugun yarın regl gÜnÜm ama karın agrım baŞladı galıba buayda olmadı
burda hala lıste varmı oncelrde bulıstede adım vardı ama artık salmıŞ durumdayım oyuzden takıp etmedım klısteyı rabbım Şu mubarek gunlerın hurmetıne dualarımıızkabul etsın hepımıze mınıklerımıızı gÖndersın
bebeğe ara verdiğim bir döenmdeyim yani korunuyorum.3 kere hamile kaldım ve hep önceden farkettim.bugünlerde herkes bende dahhil rüyasında beni hamile görüyor.bende her hamileliğimde rüyamda görüyorum.kasık batması bel ağrısı falan var ama göğsümde acı şişlik hassasiyet falan yok adetime 2 gün var hamile değilimdir değil mi?
amin canım :saruboceq::saruboceq: Olumsuz seyler dusunme canım inşallah hamişsindir :saruboceq::saruboceq: önceden yapıyorduk ama artık liste yapmıyoruz canım burda sohbet yasaklanınca geyik bölümüne tasındık kaydirigubbakcemile3
ee şimdi geyik bölümünde değilsinz kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?