bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hala, heyecandan ölmek üzereyim :) nasıl bir merak nasıl bir heyecan içindeyim anlatamam...ne olur dua edin inş.hamileyimdir...
kızlar bu kürler nasıl ve ne işe yarıyor??:uhm:
inşallah canım inşallah....:Saruboceq:
selam kızlar..1 haftadır burdayım..adet olmayı bekliyordum..en son dün olmam gerekiyordu..olmadım..daha önce de yaz<ıyodum belim ve karnımın alt kısmı çok ağrıyordu..ve 16 ay önce sezeryan doğum yaptığımdan ameliyat yerim sızlıyordu bi kaç gündür..az önce test yaptım sonuç:hamileyim ama çok endişeliyim kızım çok küçük..Allah hepinize de en kısa zamanda bu haberi almayı nasip etsin..
selam kızlar..1 haftadır burdayım..adet olmayı bekliyordum..en son dün olmam gerekiyordu..olmadım..daha önce de yaz<ıyodum belim ve karnımın alt kısmı çok ağrıyordu..ve 16 ay önce sezeryan doğum yaptığımdan ameliyat yerim sızlıyordu bi kaç gündür..az önce test yaptım sonuç:hamileyim ama çok endişeliyim kızım çok küçük..Allah hepinize de en kısa zamanda bu haberi almayı nasip etsin..
kızlar merhaba benim bugün adetim geçeli 8 gün oldu
inşallah hamileyimdir ptesi öğrenicem bana dua edin
negüzel sabretmişsin maşallahh.. inşallah hamilesindir.. bende kanda bhcg yi 12. gün yaptırdım negatif çıktı tabi.. kasıklarımda batmalar ve gögüslerimde damarlar var hatta sırtım agrıyor hiç olmazdı adetten önce ama negatif çıktı... ayın 1i yada 2 si regl olmayı bekliyorum artık.. belki geç döllenme olmuşmudur diyede şüphelenmeden yapamıyorum.. hayırlısı bakalım..
kızlar benim de günüme az kaldı normalde 3 de olmam gerekiyor ama bugün leke geldi moralim çok bozulduama hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
slm kızlar yarın regl olmam gerekiyo bekliyorum bakalım birşey çıkacakmı?7 gün ve 4 gün varken idrar testi yaptım fakat hiçbirşey çıkmadı.fisfisfis artık günün geçmesini bekliyeceğim .ama göğüslerde hiçbirşey yok kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik uyku sık idrara çıkma gibi sorunlarım var tabiki bunların bağzısı üşütmekten de kaynaklanıyor olabilir bi gelişme olursa hbr veririm..:Saruboceq:
kızlar merhaba benim bugün adetim geçeli 8 gün oldu
inşallah hamileyimdir ptesi öğrenicem bana dua edin
Slm kızlar
kıslar ya daha önce hiç böle olmamıştım benim regl dönemlerimde göğüslerim olaydan hiç etkilenmezdi ancak son bikaç gündür göğüslerim sızlıyo ve sanki 2 beden büyümüşler gibi yani bi dolgunluk var namazda ruküya eğilirken benden önce fırlıyolar valla ki normalde çok küçüktür benim göğüslerim. sizce bu bir gebelik belirtisi olabilir mi. Bu arada günüme 3 gün kaldı...
inşallah yerleşme kanmasıdır o canım :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım inşallah bunu çok isterdim :):Saruboceq:
amin :Saruboceq::Saruboceq: tebrikler canım sanada allah saglıkla kucagın aalmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım :1hug:
inşallah meleginin belirtileridir onlar canım :Saruboceq::Saruboceq:
bende hamiş belirtisi farklı oluyor normalde kadınların göğüsleri şişer ve ağrır ben onu adet dönemlerimde yaşıyorum hamiş olunca hiçbişi hissetmiyorum göğüslerimde bide etraf erkenden kokmaya başlıyo bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?