• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kıslar ya daha önce hiç böle olmamıştım benim regl dönemlerimde göğüslerim olaydan hiç etkilenmezdi ancak son bikaç gündür göğüslerim sızlıyo ve sanki 2 beden büyümüşler gibi yani bi dolgunluk var namazda ruküya eğilirken benden önce fırlıyolar valla ki normalde çok küçüktür benim göğüslerim. sizce bu bir gebelik belirtisi olabilir mi. Bu arada günüme 3 gün kaldı...

nazela, Benimde regl olmamdan 3-4 gün önce göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlar.
Seninkiyle tam tersi yani. "ıNŞALLAH hamileliğinin sana ilk işareti" budur canım.

offffffff boncuğum bilmiyorumki, normalde hayatta şişmez ve ağrımazdı oysa son 2 gündür delirdiler sanki... hani göğüslerimiz yeni belirginleşmeye başladığında çok acır ve korkarız ya biri dokunacak diye valla aynı öle korkar oldum yanımdan biri geçse göğüslerime vuracakmış gibi geliyor ya kaydirigubbakcemile3

allahım çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah bebişim benimledir. bu günlerde bu haberi almaya çok ihtiyacım var..

herkes içinde dua ediyorum inşallah hepimiz tez zamanda o güzel haberi alırız.

selam kızlar..1 haftadır burdayım..adet olmayı bekliyordum..en son dün olmam gerekiyordu..olmadım..daha önce de yaz<ıyodum belim ve karnımın alt kısmı çok ağrıyordu..ve 16 ay önce sezeryan doğum yaptığımdan ameliyat yerim sızlıyordu bi kaç gündür..az önce test yaptım sonuç:hamileyim ama çok endişeliyim kızım çok küçük..Allah hepinize de en kısa zamanda bu haberi almayı nasip etsin..

selam kızlar..1 haftadır burdayım..adet olmayı bekliyordum..en son dün olmam gerekiyordu..olmadım..daha önce de yaz<ıyodum belim ve karnımın alt kısmı çok ağrıyordu..ve 16 ay önce sezeryan doğum yaptığımdan ameliyat yerim sızlıyordu bi kaç gündür..az önce test yaptım sonuç:hamileyim ama çok endişeliyim kızım çok küçük..Allah hepinize de en kısa zamanda bu haberi almayı nasip etsin..

Tebrikler, Allah tamamına erdirsin. Biraz erken olmuş gebelik ama ikisi birarada büyür giderler artık. Darısı ıNŞALLAH bizlerin başına..

Bu arada belin ve kasıkların nezaman ağrımaya başladı? Benimde dün belim ağrımaya başladı, birden bire, bugün bu bel ağrısına bide regl olucakmışım gibi kasık ağrısı eklendi. Daha 8 günüm kaldı regl olmama. Umutlanmak istemiyorum ama ya hamileysem demedende geçemiyorum. Of beklemek çok zor.:((((

Son düzenleme:
Allahım sağlıkla bağışlasın inş evlatlarını 2yaş olacak araları ne güzel bak ikisi bir büyürler hayırlısıyla amiiiiiin boncuk inş

slm kızlar yarın regl olmam gerekiyo bekliyorum bakalım birşey çıkacakmı?7 gün ve 4 gün varken idrar testi yaptım fakat hiçbirşey çıkmadı.fisfisfis artık günün geçmesini bekliyeceğim .ama göğüslerde hiçbirşey yok kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik uyku sık idrara çıkma gibi sorunlarım var tabiki bunların bağzısı üşütmekten de kaynaklanıyor olabilir bi gelişme olursa hbr veririm..:emir_bebek::Saruboceq:

ÇOK GÜZEL CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜSN ÇOK GÜZEL İŞTE İKİSİ BİR BÜYÜR GİDER BİRAZ ZORLANIRSIN BELKİ AMA ONLARIN Bİ GÜLÜCĞÜYLE GÖZÜNDE HİÇBİŞEY KALMAZ GÜZEL RABBİM TEZ ZAMANDA BİZİ STEYENELREDE NASİP EDER İŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba benim bugün adetim geçeli 8 gün oldu
inşallah hamileyimdir ptesi öğrenicem bana dua edin

negüzel sabretmişsin maşallahh.. inşallah hamilesindir.. bende kanda bhcg yi 12. gün yaptırdım negatif çıktı tabi.. kasıklarımda batmalar ve gögüslerimde damarlar var hatta sırtım agrıyor hiç olmazdı adetten önce ama negatif çıktı... ayın 1i yada 2 si regl olmayı bekliyorum artık.. belki geç döllenme olmuşmudur diyede şüphelenmeden yapamıyorum.. hayırlısı bakalım..

negüzel sabretmişsin maşallahh.. inşallah hamilesindir.. bende kanda bhcg yi 12. gün yaptırdım negatif çıktı tabi.. kasıklarımda batmalar ve gögüslerimde damarlar var hatta sırtım agrıyor hiç olmazdı adetten önce ama negatif çıktı... ayın 1i yada 2 si regl olmayı bekliyorum artık.. belki geç döllenme olmuşmudur diyede şüphelenmeden yapamıyorum.. hayırlısı bakalım..

pek sabrettim sayılmaz 22 ağustosta b hcg yaptırdım fakat negatif bende belki geç döllenmedir diye umut ediyorum

tebrik ederim canım çok sevindim :))

kızlar benim de günüme az kaldı normalde 3 de olmam gerekiyor ama bugün leke geldi moralim çok bozuldu :( ama hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

kızlar benim de günüme az kaldı normalde 3 de olmam gerekiyor ama bugün leke geldi moralim çok bozuldu :( ama hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

inşallah yerleşme kanmasıdır o canım :Saruboceq::Saruboceq:

amin :Saruboceq::Saruboceq: tebrikler canım sanada allah saglıkla kucagın aalmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar yarın regl olmam gerekiyo bekliyorum bakalım birşey çıkacakmı?7 gün ve 4 gün varken idrar testi yaptım fakat hiçbirşey çıkmadı.fisfisfis artık günün geçmesini bekliyeceğim .ama göğüslerde hiçbirşey yok kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik uyku sık idrara çıkma gibi sorunlarım var tabiki bunların bağzısı üşütmekten de kaynaklanıyor olabilir bi gelişme olursa hbr veririm..:emir_bebek::Saruboceq:

inşallah guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

kızlar merhaba benim bugün adetim geçeli 8 gün oldu
inşallah hamileyimdir ptesi öğrenicem bana dua edin

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım :1hug:

kıslar ya daha önce hiç böle olmamıştım benim regl dönemlerimde göğüslerim olaydan hiç etkilenmezdi ancak son bikaç gündür göğüslerim sızlıyo ve sanki 2 beden büyümüşler gibi yani bi dolgunluk var namazda ruküya eğilirken benden önce fırlıyolar valla ki normalde çok küçüktür benim göğüslerim. sizce bu bir gebelik belirtisi olabilir mi. Bu arada günüme 3 gün kaldı...

inşallah meleginin belirtileridir onlar canım :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yerleşme kanmasıdır o canım :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inşallah bunu çok isterdim :):Saruboceq:

amin :Saruboceq::Saruboceq: tebrikler canım sanada allah saglıkla kucagın aalmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım :1hug:

inşallah meleginin belirtileridir onlar canım :Saruboceq::Saruboceq:

bende hamiş belirtisi farklı oluyor normalde kadınların göğüsleri şişer ve ağrır ben onu adet dönemlerimde yaşıyorum hamiş olunca hiçbişi hissetmiyorum göğüslerimde bide etraf erkenden kokmaya başlıyo bende...

bende hamiş belirtisi farklı oluyor normalde kadınların göğüsleri şişer ve ağrır ben onu adet dönemlerimde yaşıyorum hamiş olunca hiçbişi hissetmiyorum göğüslerimde bide etraf erkenden kokmaya başlıyo bende...

zaten adet ve hamilelik belirtisi icin birbirine cok benziyor diyorlar canım :1hug: inşallah en kısa zamanda isteyen herkes melegine kavusur:Saruboceq:

Back