arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

az kalmış dayanırsın 7 eylüle kadar :) test yapmamalısın gerçekten kafan karışır.sakin sakin bekle pek düşünmemeye çalış derim.

bu belirtiler bende de oldu ve şu an hamileyim canım fakat ümitlenmekte kötü oluyor kendini herşeye hazırla ki eğer adet olursan fazla üzülmezsin...inşallah senden de güzel haberler alırız merakla bekliyorum
:CüvCüv:

bende kırmızı kartı yedim kızlar afiyetle kaydirigubbakcemile3 bu ay şu ovulasyon testlerinden alıcam ben ya olmaz bu böyle en azından günümü bileyim boşa kürek çekmeyelim

boncuğum sabret çok az kaldı ve sakın test yapma erken dönemde kesin sonuç vermedikleri için boşuna üzülmüş olursun ve eğer varsa beişinide boşa üzmüş olursun.

sblkmbsr canım hoşgeldin kırmızı kart yiyenler klübüne.... umutlar sonbahara artık.

kıslar bu arada bişi soracam 2 gündür sadece 2 damla kanamam oldu sürekli silinti şeklinde tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geliyor. bu acaba yerleşme kanaması veya üstüne görme olabilirmi. aramızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba.

nazela tecrübeli değilim ama olanlardan duyduğum kadarıyla yerleşme kanamasına çok benziyo damla damla ve açık renkteyse ihtimal çok yüksek bugünde böyle devam ederse bi test yap derim

benim de günüme 4gün kaldı ama sadece göğüsler şiş bazen acı var pek ümidim yok ama gene bekliyorum belki tutar

arkadaşlar merhaba benim 5 günüm var dün aşırı derecede akıntım vardı ve belim ağrıdı. Ayrıca sivilce de çıktı ama bugün yok oldu. Sivilce çıkınca illa adet görülüyor mu ya .. Çok üzüldüm ben şimdi

güzelim inşallah bebektir ama ben de aynı şeyleri yaşadım hatta fazla hareket bile etmedim ama dördüncü günün sonunda adet başladı ve malesef adet lekelenmesi imiş İnşallah senin farklı olur:Saruboceq:

arkadaşlar 4-5 gün kaldı deyip kendinizi şartlandırmayın ben yine her ayki gibi bu ay da bütün adet belirtilerini gebelik belirtisi gibi algıladım ve hüsrana uğradım sonuç adet oldum! bırakın düşünmeyin adetinizden 4-5 gün önce değil gecikirse 4-5 gün sonra bence heyecan yapın çünkü hayal kırıklığı çok kötü bşy en azından eşlerimize belli etmeyelim yazık onlara da yaaa

benim adetin geçeli 4 gün oldu bhcg baktırdım bugün <2 çıktı ne oluyor şimdi bu negatif mimafoldumben

valla canım sen de haklısın da insan umutlanmadan da duramıyor işe. her ay tamam bu defa hamileyim galiba diyorum eşime de çaktırmamaya çalışıyorum ama sonuç hüsran. hele o son 4-5 gün dayanılmaz oluyo. şimdi benim 3 günüm kaldı ama meraktan ölebilirim. bi test alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. ister istemez hevesleniyorum ama bunun sonundaki hayal kırıklığı da çok büyük oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

6 günüm kaldı.hiiç bi belirtim yok.normalde adet günüme 10 gün kala göğüslerim acır gerginleşirdiya , bu ay o bile olmadı dünya umurlarında değil kaydirigubbakcemile3 kasıklarımda ağrı yok , midem gaz hariç iyi.gaz şikayetimde normalde de vardır diye dikkate almıyorum :umursamaz: bu ay bunca sakin ve belirtisiz seyreden göbüşün dolu olma şansı var mı acaba CADIARZU

bu arada kızlar banada bir yorum yapın.benm yarın adet olmam lazım.1,5 haftadır kasıklarımda ağrı batma şeklinde bugün ağrım azaldı bacaklarım ağrımaya başladı.inanılmaz gazım var.7 gün önce kan testi yaptırdım dayanamadım sonuç 1 çıktı yani negatifsizce olma şansım nedir.kan testi sonucu çokmu erken yaptırmışım.bu ay çok istiyorum hamiş olmayı...

hayırlısı canım belirtilerin hamilelerde var inş sen de hamilesindir. bazen kan testi negatif çıkabiliyo ama sanırım seninki erken olmuş günün geçince tekrar dene..

bu belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi ama psikolojitte olabiliyor.ben geçen ay akıntıdan bulantıya kadar ne kadar belirti varsa yaşadım ve bu nedenle hiçbirine inanmıyorum.çünkü inanınca vücudum bana oyun oynuyor.teste gelince , eğer geç döllenmeyse negatif çıkabiliyor kanda da.buna da şahit oldum.inşallah allah gönlüne göre verir hayırlısı neyse o olsun a.s.

slm kızlar benimde 2 gün sonra olmam lazım benimde göbeğimin sol tarafı iğne batar gibi bir sızı oluyor ama genellikle ayakta fazla kaldıığım zamanlar,göğüslerimde çok fazla sızı vardı ama şimdi yok,belim fena halde ağrıyo ayrıca iştahsızlık oldu bende sizdede varmı bu belirtiler

Seliss anlattıklarının tıpatıp aynıları bendede var..yani göbeğin alt sol tarafına arada sırada aniden sancı giriyo hafifçe..göğüslerim önceden şişmişti hassastı sanki şimdi öle değil..bide göğüs uçlarım şişti,büyüdü..belimde ve karnımda sürekli ağrı,sancı var..ben pek ümitlenmek istemiyorum ama yinede acabamı diyorum..ben gerçi 1 kez hamilelik geçirdim ama maalesef 10 hf.iken kalbi durdu ve kürtaj oldum..o zaman belirtilere hiç dikkat etmemiştim..kürtajdan sonrada rahimde perde olduğu saptanmıştı ve bunun için iki kez ameliyat oldum..sonra da rahimde yapışıklık görüldü onun içinde ofis histeroskopisi oldum..bu arada dr um her ay adetli iken kan ve vajinal ultrasonla bakıyodu..geçen ayda en sonunda, artık deneyin demişti..eşimle adetten sonra sadece 2 kerecik yapabildik :kedi: şehir dışında işleri vardı o yüsdennn..geçen ay ağustos 11 de adet olmuştum..ve benim herzaman adetim bi önceki aydan 1 hafta önce gelir..sonuç olarak tüm bu yaşadıklarıma ve çok az bir deneme yapmaya karşın hamile olabilme ihtimalini hiç düşünmüyordum..taa ki bu belirtiler olmaya başlayana kadar..kendimi çok ta kaptırmak istemiyorum kesinlikle..ama yinede buraya yani sizlere yazmak istedim..bugünden itibaren gelişmeleri paylaşmak istiyorum..ALLAHIM inşallah bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eder..:enbuyukkk:

sierciğim ben bu yazıyı yazdıktan sonra eve gittim ve akşamına adet oldum bende kesin gözüyle bakıyordum ilk hamileliğim birbuçuk ay sürdü ve düşük yaptım o yüzden her ay çok dikkatlice takip ediyorum bakalım kısmet gelecek aya sende çok ümitlenme elbet bir gün olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…