az kalmış dayanırsın 7 eylüle kadar :) test yapmamalısın gerçekten kafan karışır.sakin sakin bekle pek düşünmemeye çalış derim.Benimde bugünü saymazsak 6 günüm kaldı. Müthiş gün 7 Eylül. Çok heyecanlıyım çok, bian sabırzılıktan öleceğimi sanıyorum sonra mantıklı ol, hamile kaldıysan yada kalamadıysan pazartesi günü, bunu öğrenirsin diyorum ama.....((( Erkenden test yaparsam ve negatifi görürsem biliyorum çok üzülücem.
Anlayacağınız kafam karma karışık, nasıl bekleyebileceğimi hiç bilmiyorummmmm((((
bu belirtiler bende de oldu ve şu an hamileyim canım fakat ümitlenmekte kötü oluyor kendini herşeye hazırla ki eğer adet olursan fazla üzülmezsin...inşallah senden de güzel haberler alırız merakla bekliyoruma.s. Kıslar benimde adetime 5 gün var geçen hafta bel agrısı kasık agrısı şişkinlik daha belirgindi halsizlik uyku hissi ama gögsümde belirgin bi belirti yok akıntımda çok az normalde aşırı gelirdi bazen yemekte hafif bulantı oluyor inşallh hamileyimdir zemuszemus
kıslar bu arada bişi soracam 2 gündür sadece 2 damla kanamam oldu sürekli silinti şeklinde tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geliyor. bu acaba yerleşme kanaması veya üstüne görme olabilirmi. aramızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba.
arkadaşlar 4-5 gün kaldı deyip kendinizi şartlandırmayın ben yine her ayki gibi bu ay da bütün adet belirtilerini gebelik belirtisi gibi algıladım ve hüsrana uğradım sonuç adet oldum! bırakın düşünmeyin adetinizden 4-5 gün önce değil gecikirse 4-5 gün sonra bence heyecan yapın çünkü hayal kırıklığı çok kötü bşy en azından eşlerimize belli etmeyelim yazık onlara da yaaa
benim adetin geçeli 4 gün oldu bhcg baktırdım bugün <2 çıktı ne oluyor şimdi bu negatif mimafoldumben
bu arada kızlar banada bir yorum yapın.benm yarın adet olmam lazım.1,5 haftadır kasıklarımda ağrı batma şeklinde bugün ağrım azaldı bacaklarım ağrımaya başladı.inanılmaz gazım var.7 gün önce kan testi yaptırdım dayanamadım sonuç 1 çıktı yani negatifsizce olma şansım nedir.kan testi sonucu çokmu erken yaptırmışım.bu ay çok istiyorum hamiş olmayı...
bu arada kızlar banada bir yorum yapın.benm yarın adet olmam lazım.1,5 haftadır kasıklarımda ağrı batma şeklinde bugün ağrım azaldı bacaklarım ağrımaya başladı.inanılmaz gazım var.7 gün önce kan testi yaptırdım dayanamadım sonuç 1 çıktı yani negatifsizce olma şansım nedir.kan testi sonucu çokmu erken yaptırmışım.bu ay çok istiyorum hamiş olmayı...
slm kızlar benimde 2 gün sonra olmam lazım benimde göbeğimin sol tarafı iğne batar gibi bir sızı oluyor ama genellikle ayakta fazla kaldıığım zamanlar,göğüslerimde çok fazla sızı vardı ama şimdi yok,belim fena halde ağrıyo ayrıca iştahsızlık oldu bende sizdede varmı bu belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?