hosgeldin canım opuyorumnanaktan ben duymadım yada dikkatetmedim canım :sm_confused: genelde hepimiz gögüs ,kasıkta batma ve akıntıya odaklanmıs durumdayız inşallah 7 gun sonra guzel haberini alırız:Saruboceq:
benimde 8 ağustostu regl tarihim ben de hala olmadım.sanırım bu forumun tümü gecikme yaşıyor a.s peki test yaptınız mı :uhm:
mrb kıslar bndede herkesde olan belirtilerin bir kısmı var reglim agustosun 16 sında bende bekliyorum bakalım umarım hamile değilimdir
adetime 4 gün var ölecegim meraktan offfffffff
kan testi yaptır hemeeennnnkaydirigubbakcemile..bende bu ayda olmadı yarın benim kırmızılar geliyo:roflol:
inş bebiş vardır sevgili suzie :Saruboceq:
defalarca idrar testi yaptım.5 gün kala , 4 gün kala , 2 gün kala ve gününde.hiçbiri çıkmadı hepsi negatif.bu sebeple kan testi yaptırmıyorum.bugün gelmezse ve yarın da gelmezse yaptırıcam kan testini.strese bağlı gecikme yaşıyor olabilirim yerimseniben
inşallah canım,ama pek ümidim yok..bu sabah adet sancılarım dahada şiddetlendi,çillerimde çıktı:kedi:kesin eminim artık geliyo benim kırmızılar:roflol:
klava:
canım benim bende 2 gündür yoktum aklım hep sizde kaldı .. bugün ayın 9 u işallah beyaz bayraklaa girecennn şimdi olmazsa önümüzdeki aya dicen .. moralini hiç bozzmuycan tamam mıııııı
sağol canımopuyorumnanaktan hayırlısı diyelim....aman ne bozucam moralimi 2,5 senedir beklemeye alışmışım ben,bu ayda beklemişim çokmu,çok relaksım valla olursa oldu olmazsada yapıcak bişi yok.herşeyde vardır bi hayır...:teytey:
nan o kadar erken idrar testi yapıp niye moralini bozuyon...klava: gelecek senin veled biliyom ben,sabır lazım..bi iki gün içinde güzel haberler bekliyoruz sendenopuyorumnanaktan
selam kızlar ben bugün regl oldum ama ne gariptir ki hep koyu olan kan çok açık kırmızı ama sonuç itibariyle benim hayaller başka bahara kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?