arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ben yumurtlama dönemi hesaplayıcısına baktım az önce ve son 3 adet tarihime göre regl 27 günde bir geliyor ve benim 4 ağustosta regl olmam gerekli imiş ortalamayı alırsak 6 ağustos olsun ve bugün ayın 9 u bende birşey yok yani inşalah vardır off acayipp meraklandım ben yaaaa

selam kızlar, ben de 13 yıl aradan sonra ikinci bebiş isteyenlerdenim, aslında hiç niyetim yoktu ikinciye ama işte bazı şartlardan dolayı niyet değişti, bu ay ikinci denemem son adeti 16 temmuz, 21 ya da 23 gün arası adet oluyordum, buna göre düne kadar yani 7 ağustos adet tarihimdi, ama henüz yok, sizce bebişim geliyor mu dersiniz, listeye beni de ekler misiniz, allahım inşallah olmuştur, allahım bütün isteyenlerle beraber bana da bir bebiş yarabbim, ama sol kasığımda birden bıçak gibi batmalar var saniyelik, bu da yumurtlama dönemim başladığından beri devam ediyor ama başka bir belirti yok, yani olanlar da regl belirtisine benziyor

Merhaba 25 yaşındayım 10 aylık evliyim. erken mi bilmiyorum ama eşim de ben de Allah verirse inşaallah ekim ayından sonra bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık. :CüvCüv:
Allah isteyen herkese versin inşaallah :Saruboceq:

hosgeldin canım opuyorumnanaktan ben duymadım yada dikkatetmedim canım :sm_confused: genelde hepimiz gögüs ,kasıkta batma ve akıntıya odaklanmıs durumdayız inşallah 7 gun sonra guzel haberini alırız:Saruboceq:

Tamam canım sağol cevabın için :) Araştırdım biraz nadir de olsa olabiliyormuş ama 6. haftdan sonra kesin oluyormuş.Bu durumda bende bişey yok sanırım ama yinede regl öncesi teslerden alıp .çarşamba yapmayı düşünüyorum eğer pozitif çıkarsa çıkarsa belirtilere bunu da ekleriz.

benimde 8 ağustostu regl tarihim ben de hala olmadım.sanırım bu forumun tümü gecikme yaşıyor a.s peki test yaptınız mı
:uhm:

benimde 8 ağustostu regl tarihim ben de hala olmadım.sanırım bu forumun tümü gecikme yaşıyor a.s peki test yaptınız mı
:uhm:

kan testi yaptır hemeeennnnkaydirigubbakcemile..bende bu ayda olmadı yarın benim kırmızılar geliyo:roflol:

mrb kıslar bndede herkesde olan belirtilerin bir kısmı var reglim agustosun 16 sında bende bekliyorum bakalım umarım hamile değilimdir

kan testi yaptır hemeeennnnkaydirigubbakcemile..bende bu ayda olmadı yarın benim kırmızılar geliyo:roflol:

defalarca idrar testi yaptım.5 gün kala , 4 gün kala , 2 gün kala ve gününde.hiçbiri çıkmadı hepsi negatif.bu sebeple kan testi yaptırmıyorum.bugün gelmezse ve yarın da gelmezse yaptırıcam kan testini.strese bağlı gecikme yaşıyor olabilirim yerimseniben

nan o kadar erken idrar testi yapıp niye moralini bozuyon...klava: gelecek senin veled biliyom ben,sabır lazım..bi iki gün içinde güzel haberler bekliyoruz sendenopuyorumnanaktan

klava:
inşallah canım,ama pek ümidim yok..bu sabah adet sancılarım dahada şiddetlendi,çillerimde çıktı:kedi:kesin eminim artık geliyo benim kırmızılar:roflol:

canım benim bende 2 gündür yoktum aklım hep sizde kaldı .. bugün ayın 9 u işallah beyaz bayraklaa girecennn şimdi olmazsa önümüzdeki aya dicen .. moralini hiç bozzmuycan tamam mıııııı

kızlarrr dün bugün yoktum bütn aklım sizdeydi .. tanışalı çok olmadı aslında ama bi gönül bağımız olmuş kendi adıma hepinizi ayrı ayrı meraak ettimmmm . hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm rüyanızda meleklerinizi görüp meleklerinizi bu ayda işallah ana rahminize gelicek kadir gecemizde ramazan ayımızla geliyor hepimiz dua edip.. bebişlerimizi kucamıza alalım işallahhhhhhhhhhhhh.... yarın görüşmek üzere beni unutmayınnnnnnnnnn

sağol canımopuyorumnanaktan hayırlısı diyelim....aman ne bozucam moralimi 2,5 senedir beklemeye alışmışım ben,bu ayda beklemişim çokmu,çok relaksım valla olursa oldu olmazsada yapıcak bişi yok.herşeyde vardır bi hayır...:teytey:

işte bu alkisalkisalkis süpersin canım :1hug:

selam kızlar ben bugün regl oldum ama ne gariptir ki hep koyu olan kan çok açık kırmızı ama sonuç itibariyle benim hayaller başka bahara kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…