slm benımde adet tarıhım 14 agustos ben dayanamayıp gıdıp test yaptım ıdrar testı negatıf cıktı bırde kanda baktırdım ole beta degerını ıcın degıl sadece kanda varmı yokmu yok cıktı morelım cok bozuldu ama hala hamıslık belırtılerı var uzerımde cıldırcam karnım benım hıc bır adetımde kasılmazdı sadece bır gun oncesınden sırtım agrırıdı neyse bunda kasıklarım acayıc kasılıyo yururken yatarken anıden kalkarken anlamadım gıttı
testlerin negatif cıkmasına üzüldüm canım :çok üzgünüm:
Canım 5 gün kaldı benim.O bahsettiğim erken gebelik testlerinden denedim bugün ama negatif çıktı;bu durumda boşuna heyecan yapmışım,.Sen on gün kala bile öğrenebildiysen beş gün kala neden hata versin ki test!
ne bılıyım hala azıcıkda olsun umudum var gec donlenme olabılır kasık agrılarım bu nedenle olabılır dıye dusunuyorum bırde kan testı yaptdım ama cok ılgınckı bes dakka bıle dolmadan bana sonucu soyledıler ne bılıyım garıp geldı:bbo:
slm kıslar ii geceler
benım de bu gun adet olmam gerekıyodu olmadım
günaydın kızlar benım adet tarıhım 18 agustos ama bu ay ıcımde tuhaf bır his var ve dayanamayıp 14AGUSTOSta kan testı yaptırmaya karar verdım sızce adetıme 3-4 gun kala kesın sonuc cıkarmı kan testınde.
Meraba connet benimde adet düzensiz o yüzden adet gününü 18 ağustos alıyorum.Bende dün gebelik testi yaptım çıkmadı.Göğüslerim şiş 4-5 günden beri.Bende cuma günü kan testi yaptıracağım.Hadi bakalım inşallah hamişizdir.
Bie kızlar kan testi özelde ne kadar?Ben çalıştığım ilde değilim sevkle uğaşmak istemiyorum.Ne kadar tutar
Meraba connet benimde adet düzensiz o yüzden adet gününü 18 ağustos alıyorum.Bende dün gebelik testi yaptım çıkmadı.Göğüslerim şiş 4-5 günden beri.Bende cuma günü kan testi yaptıracağım.Hadi bakalım inşallah hamişizdir.
Bie kızlar kan testi özelde ne kadar?Ben çalıştığım ilde değilim sevkle uğaşmak istemiyorum.Ne kadar tutar
kittycat canım ya bu ay hem bende felaket bır heyecan var sankı hamıleyım gıbı hıssedıyorum onun ıcın hemen yaptırmak ıstıyorum hemde acıkcası büyüklerım göbegın kaymıs olabılır ıstersen masajla yerıne getırelım cunku gebelıge engel olabılır dedıler ve bende onun ıcın gebelık olmadıgından emın olup o masajı yaptırak ıstıyorum, cuma gebelık testını yaptırırım cumartesıde masajı, hanı derler ya denıze düşen yılana sarılır, ınsan herseyden care arıyor kendıne...
merhaba benim de 4 gün var ve 1 haftadır reg olacakmış gibi kasıklarım ve belim agırıyor ve ayaklarım da karıncalaşma büügn de kasıklarım da kasılmalar oluyor .ama gösüslerimde şişikilk yok .iltihaptan dolayımı yoksa hamiliemiyim
kahorihama insaşşal hamileyızdır, 2,5 senederı beri bebek ıcın ugrasıyoruz ama ılk defa gununden once test yaptırmak ıstıyorum ıcımde bı heyecan var, 4-5 ay once yaptırdım 30 tl vermıstım canım ozel bır hastanede
ben medicanada 45 liraya yaptırmıstım canım :1hug:
off off bende olucam mı olmıyıcam mı kafam karışık. arada bazen gecikiyor adetim acaba buda o gibi durumlardan birimi. internetteki hesaplayıcılarda 3 ağus. olmam gerekiyor bana göre 6 ağus. olmam gerekiyordu ama gelen giden yok. en son adetimde 4 temmuz çıldırıcam valla. her zaman adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı hiç bi ağrı sızı yok sadece taş gibiler ve büyüdüler. sırtım ve belim ağrıyor acaip hatta sabah adet olucam sanırım belim çok ağrıyor diyorum uyanıyorum bi şey yok. bide kalçam ve bacağım ağrırdı adet olmadan önce bütün gün kalça ağrısı çektim geçen gün yarın adet olurum dedim yine bi şey yok. sık idrara çıkıyordum ama psikolojikti sanırım şimdi bitti normale döndü. kabız olurdum adet olmadan önce ama çok değil yani fazla rahatsız etmezdi bu sefer çok rahatsız ediciydi yine adet olmadım ama akıntı falan yok hiç bi şey anlamadım. bide her yerim yemyeşil anlatamam eşime söyledim kasıklarımdaki ve vajinamdaki damarlar çok belliydi eşim yemin ederim onlar hep öyleydi dedi sonra omuzlarımı boyunum altını ve göğüslerimdeki damarları sordum bu ne ya diye bi cevap geldi yok bunlarında önceden burda olmadığına yemin edebilirim dedi valla çıldırmak üzereyim. test yapmıyıcam çünkü tek çizgi görmek istemiyorum sonuna kadar bekliyicem 16sında olmazsam test yapıcam karalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?