arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

testlerin negatif cıkmasına üzüldüm canım :çok üzgünüm:

testlerin negatif cıkmasına üzüldüm canım :çok üzgünüm:

ne bılıyım hala azıcıkda olsun umudum var gec donlenme olabılır kasık agrılarım bu nedenle olabılır dıye dusunuyorum bırde kan testı yaptdım ama cok ılgınckı bes dakka bıle dolmadan bana sonucu soyledıler ne bılıyım garıp geldı:bbo:

mızmız bende adetımden hemen sonra 1 kere korunmadım bide 1 kere yumurtlama gunumde korunmadık en son korunmamızdan 1 hafta sonra kanda baktrdım bişi çıkmadı ama belırtıler gittikçe arttı az önce yemek yedım durmadan acıkıyorum zaten azdaha çıkarydum idrarımda kopurme ve tortu var bilmyrm daha once hıç dıkkattımı çekmedi bu belırtıler goğuslermdekı şişkınlık indi biraz ama acı uclarında var hala batmalarda ole ayy bılmıyorum bakalım bu gun gunum olmadım yarın ne olacak bakalım

ama benim değerim yüksekti...herkeste aynı olucak die bişi yokki...mesela yine bu kulüpten bi arkadaş 9 gün kala test yapmış hemde kan testi negatif çıkmış ama adeti gelmeyince 2 gün sonra yaptırmış pozitif çıkmış...

günaydın kızlar benım adet tarıhım 18 agustos ama bu ay ıcımde tuhaf bır his var ve dayanamayıp 14AGUSTOSta kan testı yaptırmaya karar verdım sızce adetıme 3-4 gun kala kesın sonuc cıkarmı kan testınde.

Meraba connet benimde adet düzensiz o yüzden adet gününü 18 ağustos alıyorum.Bende dün gebelik testi yaptım çıkmadı.Göğüslerim şiş 4-5 günden beri.Bende cuma günü kan testi yaptıracağım.Hadi bakalım inşallah hamişizdir.

Bie kızlar kan testi özelde ne kadar?Ben çalıştığım ilde değilim sevkle uğaşmak istemiyorum.Ne kadar tutar

inşallah öyle olmustur canım :Saruboceq: bu kadar cabuk veriyorlarmıkine test sonucunu sasırdım :1shok:

slm kıslar ii geceler

benım de bu gun adet olmam gerekıyodu olmadım

merhaba canım inşallah olazsında hamişsindir :Saruboceq:

merhaba canım bence bekle acele etme test yaptırmak icin :1hug:

kahorihama insaşşal hamileyızdır, 2,5 senederı beri bebek ıcın ugrasıyoruz ama ılk defa gununden once test yaptırmak ıstıyorum ıcımde bı heyecan var, 4-5 ay once yaptırdım 30 tl vermıstım canım ozel bır hastanede

ben medicanada 45 liraya yaptırmıstım canım :1hug:

kittycat canım ya bu ay hem bende felaket bır heyecan var sankı hamıleyım gıbı hıssedıyorum onun ıcın hemen yaptırmak ıstıyorum hemde acıkcası büyüklerım göbegın kaymıs olabılır ıstersen masajla yerıne getırelım cunku gebelıge engel olabılır dedıler ve bende onun ıcın gebelık olmadıgından emın olup o masajı yaptırak ıstıyorum, cuma gebelık testını yaptırırım cumartesıde masajı, hanı derler ya denıze düşen yılana sarılır, ınsan herseyden care arıyor kendıne...

hepimizde var o heyacan canım elimizden test dusmez oldu keske gunumuz gecene kadar bekleyebilsek ne guzel olacak ama bekleyemiyoruz işte :sm_confused: göbek dusmesi icin yapılan o masaj cok basit sırt ustu yatıyorsun göbegine parmagını sokup yuvarlak daire cizer gibi yavas yavas cevirip arada yavasca bastırıp göbişin pıt pıt atısını hisediyorsun ortada atmıyorsa kenarlardaysa göbegin dusmus diyorlar aynı hareketleri göbişin ortada atıncaya kadar tekrarlıyorsun bir cesit masaj :1hug: ben arada agır birsey kaldırdıgımda kendime yaparım bunu kaydirigubbakcemile3

merhaba benim de 4 gün var ve 1 haftadır reg olacakmış gibi kasıklarım ve belim agırıyor ve ayaklarım da karıncalaşma büügn de kasıklarım da kasılmalar oluyor .ama gösüslerimde şişikilk yok .iltihaptan dolayımı yoksa hamiliemiyim

merhaba canım hosgeldin :1hug: inşallah hamişsindir :Saruboceq:

ben medicanada 45 liraya yaptırmıstım canım :1hug:

sizlere çok teşekkür ediyorum kızlar.Gerçekten fiyatlar pahalıymış.en iiyisi beklemek.am insan bekleyemiyoki ben çok sabırsızım.İnşallah hamişizdir.Allah bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin

ya bana cvp vericek hamişler yok mu haftasonuna kadar bekliyicem dedim kendi kendime dayanmam lazımlmaz:

ben de artık bebeişim olsun istiyorum kısmetse yaa(( bu ay en öenmli günleri yasaklı geçiriyoruz doktor vajinal enfeksiyon dedi ve ilaç verdi 1 hafta kulllanıcam ve ilişiki yasak verimli günlerim gitt(( gerçi bi gün o yasağı deldik ama inş o gün şanslı gelirkaydirigubbakcemile3B]

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr offfffff ben adet oldum bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn obur aya kaldı umıtlerımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…