• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba arkadaşlar.Haber vermek istedim.Yaptığım teste ne yazık ki negatif çıktı :( Malesef bebiş bizi yine yanılttı.Hayırlısı demek ki daha vaktimiz var.Güzel haber verecek arkadaş yokmu hiç .Birileri başı çeksin artık :)
Herkese güzellllll bir gün diliyorum

canım benimmm işallah başı çekicek birileri olucak içimizdeee ... demek daha vakti var dicen sıkıntı yapma nolur... hepimiz aynıyız .. bidaha ki aya işallah hemimizde burdan haber vericez ... pozitifleri görüzce deee ..

opuyorumnanaktan

inşallah 10 ağustosa beyaz bayrakla girer bebişinin müjdesini bize verirsin .. ben henüz hamiş olmadığım için belirtileri tam net bilemiyorum ama okuduğum kadarıyla herkes bişeyler diyor ve bünyeye göre değişiyor ... işallah senin belirtiler bunlardırda hamişimiz olursunnopuyorumnanaktan

inşallah canım,ama pek ümidim yok..bu sabah adet sancılarım dahada şiddetlendi,çillerimde çıktı:kedi:kesin eminim artık geliyo benim kırmızılar:roflol:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Evet inanıyorum ki ağustos ayı hepimize uğurlu gelecek.Herkes sırasıyla güzel haberleri verecek inşallah.Böyle umutla beklemek bile güzel değilmi.Yeter ki umudumuzu kesmeyelim.Peygamberimiz ne demiş; umudunu kesen bizden değildir :)

kızlar merhaba bu hamilelik bölümünü hep okuyodum ama şimdi aranıza yeni katıldım ..bende bekliyorum gün sayıyorum inşş hamileyimdir benimde adetime 4 gün kaldı bakalım olucakmıyım.inşallah hamile kalmak isteyipte kalamyan herkese allah bi bebek nasip etsin hayırlısıyla inş hamileyizdir kızlarrrrr

kızlar merhaba bu hamilelik bölümünü hep okuyodum ama şimdi aranıza yeni katıldım ..bende bekliyorum gün sayıyorum inşş hamileyimdir benimde adetime 4 gün kaldı bakalım olucakmıyım.inşallah hamile kalmak isteyipte kalamyan herkese allah bi bebek nasip etsin hayırlısıyla inş hamileyizdir kızlarrrrr

amin canım inşallah :Saruboceq:

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktanaz kalmıs gunune inşallah hamişsindir :Saruboceq:

inşallah canım,ama pek ümidim yok..bu sabah adet sancılarım dahada şiddetlendi,çillerimde çıktı:kedi:kesin eminim artık geliyo benim kırmızılar:roflol:

canım benim günler çubala girmedi öyle yada böyle olucakk inacımızı kaybetmiyelim yeterrrrrrrrrrrrr.. senide çok seviyorum ben herkesi seviyommmmmmmmmm

malesef sevindirici haberi veremiorum arkadaşlar kan testim de negatif çıktı :gitme:
minik misafirin gelmesine daha zaman var sanırım. psikolojik olarak hazırlandım ama bedenim daha hazır değilmiş demek ki mafoldumben dilerim rabbim özlemle bekleyen herkese hayırlısıysa nasip etsin:Saruboceq: sizden güzel haberler bekliyorum

hayırlısı olsun .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.evet herşeyin var bir zamanı mevlam neyler neylerse güzel eyler...

malesef sevindirici haberi veremiorum arkadaşlar kan testim de negatif çıktı :gitme:
minik misafirin gelmesine daha zaman var sanırım. psikolojik olarak hazırlandım ama bedenim daha hazır değilmiş demek ki mafoldumben dilerim rabbim özlemle bekleyen herkese hayırlısıysa nasip etsin:Saruboceq: sizden güzel haberler bekliyorum

amin :Saruboceq: üzülme canım :teselli: inşallah en kısa zamanda gelir o minik misafirin :Saruboceq:

hayırlısı olsun .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.evet herşeyin var bir zamanı mevlam neyler neylerse güzel eyler...

amin canım :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.Haber vermek istedim.Yaptığım teste ne yazık ki negatif çıktı :( Malesef bebiş bizi yine yanılttı.Hayırlısı demek ki daha vaktimiz var.Güzel haber verecek arkadaş yokmu hiç .Birileri başı çeksin artık :)
Herkese güzellllll bir gün diliyorum

önümüzdeki ay inşallah gelir bebişin canım a.s.
bende yarını bekliyorum , çok merak ediyorum çatlamassam iyidir :bbo:

herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını a.s. inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin :Saruboceq:

Kızlar benim de reglime 7 gün kaldı ve iki gündür manyak bi şekilde bacaklarım sızlıyor.Normalde bu regl oldupumda 3 gün olur geçer.Öncesinde yaşadığımı hiç bilmem.Bu ilginç geldi bana!Diğer belirtileri herkes her ay yaşadığı için onlara girmek istemiyorum.:( Hani vücut kendini kandırabiliyor çünkü.Göğüns sızım falan yok ama ondan eminim!!
Çevrenizde bacak sızlaması şikeyeti olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarınız var mı?

Kızlar benim de reglime 7 gün kaldı ve iki gündür manyak bi şekilde bacaklarım sızlıyor.Normalde bu regl oldupumda 3 gün olur geçer.Öncesinde yaşadığımı hiç bilmem.Bu ilginç geldi bana!Diğer belirtileri herkes her ay yaşadığı için onlara girmek istemiyorum.:( Hani vücut kendini kandırabiliyor çünkü.Göğüns sızım falan yok ama ondan eminim!!
Çevrenizde bacak sızlaması şikeyeti olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarınız var mı?

hosgeldin canım opuyorumnanaktan ben duymadım yada dikkatetmedim canım :sm_confused: genelde hepimiz gögüs ,kasıkta batma ve akıntıya odaklanmıs durumdayız inşallah 7 gun sonra guzel haberini alırız:Saruboceq:

merhaba tesekkurler tavsıyelerın ıcın. ben bugun kan testi yaptırdım ve umıtlerım eylule kaldi. hadi hayirlisi bakalim....

merhaba tesekkurler tavsıyelerın ıcın. ben bugun kan testi yaptırdım ve umıtlerım eylule kaldi. hadi hayirlisi bakalim....

cok üzüldüm canım :çok üzgünüm:

slm ben yeni üyeyim benim de 4 günüm var çook korkuyorum:a015:

merhaba canım hosgeldin :1hug:sakin olup stres yapamamaya calıs canım :teselli:inşallah hamişsindir :Saruboceq:

kızlar selam
geçenlerde yazmıştım :)
benim bugün adet olmam gerekli ama hiç bir belirti yok :)
sadece dün çok belim ve kasıklarım ağrıdı o kadar ama daha test falan yapmadım ;?

kızlar selam
geçenlerde yazmıştım :)
benim bugün adet olmam gerekli ama hiç bir belirti yok :)
sadece dün çok belim ve kasıklarım ağrıdı o kadar ama daha test falan yapmadım ;?

merhaba canım inşallah melegin gelmiştirde hamişsindir :Saruboceq: güzel haberlerini bekliyorum :1hug:

Back