arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yaw ben bu bünyemin derdini anlamıorum bugün regl günüm kasık ağrım var akıntım var çok hafif pembemsi bişi. regl mi oluyorum yoksa önceki gibi 2 günlük bi kanamayla ilgisi var mı anlayamadım nolcek benim bu halim arkadaşlar ???

bende 28 yaşındayım yaşlarımız yakınmış hadi bakalım işallah herkes gibi bizlerde muradımıza ericez .. önemli olan eşimizle saygı sevgi ve hoşgörüyü kaybetmememiz...
velet gelsin sopamı ister sütmü ister bilmem artıkkk ay işallahhhhhhhhhhhhhhh

slmlar yeni katıldım aranıza,hemen durumuma geçeyim..10 Ağustos adet tarihim,1 haftadır kasık ağrılarım var adet olucakmışım gibi,çok afedersiniz sürekli bi ıslaklık ve akıntım var,birde 6 aydır filan adetime yakın göğüslerimde sızlama ağrı vs olmazdı bu ay yine 1 haftadır göğüslerim ve şiş sadece uçları çok hassas ve canımı yakıcak kadar ağrıyo,ben bu aydan hiç ümitli değilim aslında ama inşallah sizlerle beraber benimde miniğimi verir rabbim...sevgiler.a.s.

amin canım :Saruboceq: hosgeldin :1hug: beirtilerin inşallah sana melegini getirir canım :Saruboceq:

içime doğdu sen hamilesin :Saruboceq: :1hug:

hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin. herkesin belirtileri farklı oluyor ama inş bebiş yoldadır. :Saruboceq:
ben de kan testi yaptırdım doktorum çıkmış sonucu yarın alıcam bakalım sonucum ne olacak :S negatif gibi bi his var içimde :uhm:

amin canım,cümlemizin gönlüne göre versin rabbim..senin sonucunda güzel çıkar umarım,yavrucuğun göbüşündedir inşallah...olmasada bozma moralini,ben 2,5 yıldır bekliyorum artık sabretmeye alıştım galiba,bunca ay bekledim bu ay olasa bi kaç daha beklerim,günü gelmemiş demekki derim..Rabbim vericekse zaten verir,onunda hayırlısını versin cümlemize,yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

inşallah 10 ağustosa beyaz bayrakla girer bebişinin müjdesini bize verirsin .. ben henüz hamiş olmadığım için belirtileri tam net bilemiyorum ama okuduğum kadarıyla herkes bişeyler diyor ve bünyeye göre değişiyor ... işallah senin belirtiler bunlardırda hamişimiz olursunnopuyorumnanaktan

canım benim yarına belli olur i şallah

insallah canim insallah.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

slm kızlar benımde adetıme 7*8 gun var bendede bazı seyler belırmeye basladı merak edıyorum bende sızın gıbı hemde cok

bendekı belırtıler sunlar

akıntım beyaz renklı sut kesıyı gıbı
bırde ıdrarım cok koyu renklı bugun baktım ıcınde sankı bole mınık kum parcaları var
kasıklarımda batmalara var hatta uzerıne yattıgımda bıle oluyor bu
bazen kabızlık bazen tam tersı ıshal gıbı
gaz sorunu
ates basması acayıp bulantıo benı esım bıle anlıyabılıo
guguslerımın yanları acıo ellıyınce damarlar bellı meme ucu ıse ondan bırsey anlamadım
ıstahım cogaldı karnım kazıo habıre bırsye yemek ıstıom
normalde ccok su ıcmem ama acayıp susuyorum
sınırlıyım duygusalım
ayakda fazla duramıyorum sırtıma vuruyo agrısı

selam arkadaslar. araniza yeni katildim. benim adet tarihin 12 agustos.bende normal premens belirtileri var. goguslerım sisti ve hassaslasti. gaz sorunum var karnım ve kasıklarımda hafif tatli bir sızı var. bunlar gebelık de isaretide olabilirmis. oncekiler hep husranla bitti bu nedenle gidip test yaptirmiycam veya yapmiycam. arkadaslarimin bebekleri oldugunu gorunce icimde tarifsiz bir ozenme kiskanclik oluyor. halbuki ben oyle bir insan degildim. birde isyerimde herkes bebek planladigimi biliyor. radrasyondan uzak durdugum icin. bu nedenle ustumde tarifsiz bir baski var. ustunde benim gibi baski olan varmi. Rabbim insallah hayirlisi ise bu ay bize bebeklerimiz rahmimize dusurur....

merhaba arkadaşlar.Haber vermek istedim.Yaptığım teste ne yazık ki negatif çıktı Malesef bebiş bizi yine yanılttı.Hayırlısı demek ki daha vaktimiz var.Güzel haber verecek arkadaş yokmu hiç .Birileri başı çeksin artık :)
Herkese güzellllll bir gün diliyorum

gunaydın canım üzüldüm :çok üzgünüm: elbet bizimde mutlu olacagımız zman gelecek canım üzülme :teselli:

amin canım inşallah :Saruboceq: üzülme canım hepimiz stres yasıyoruz etraftakileride takmamaya calıs inşallah bu sefer tutunmustur melegin :Saruboceq:

benimde reglimde 15 agustosda inşallah bu ay yüzümüz gülerrrrrrrr

inşallah canım hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallah civcivim :Saruboceq:

merhaba canım :1hug: inşallah bu belirtilerin melegini getirir sanan :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…