• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bilmiyorum canım ya
ama şu üstüne görme falan nasıl oluyor
benim son derece açık renk koyu mu olması gerekli hiç bilmiyorum ki?

defalarca idrar testi yaptım.5 gün kala , 4 gün kala , 2 gün kala ve gününde.hiçbiri çıkmadı hepsi negatif.bu sebeple kan testi yaptırmıyorum.bugün gelmezse ve yarın da gelmezse yaptırıcam kan testini.strese bağlı gecikme yaşıyor olabilirim yerimseniben

valla çok merak ettim İnşallah bebiş vardır.Hadi yaptır şu kan testini artık ta rahatlayalım :) İnşallah bizim bebiş de 3. ayımızda bizi bulur artık :)

herkese merhaba,
ben mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.kürtajdan 42 gün sonra adet oldum.sonraki ay da 25 gün sonra oldum.kürtajdan önce çok düzenliydi 28-29 günde bir olurdum şimdi biraz şaştı.ben şimdi neye göre kontrol eicem gebelik var mı yok mu diye?25.günde idarar testi yaptım negatif çıktı.ama ne zaman adetimi geçirmişim olacağaım bilmediğim için kafam karışık.böyle bi durumda olan varsa ccevaplarsa çooook sevinirim.

slm arkadaslar bızde bu ay denedık 12 gun var daha adetıme cok heycanlıyım sızce tutmusmudur duzenlı olarak ılıskıye gırıyoruz ıkımızde saglıklıyız cok sukur sızde tutmusmudur?

Kızlar benim de reglime 7 gün kaldı ve iki gündür manyak bi şekilde bacaklarım sızlıyor.Normalde bu regl oldupumda 3 gün olur geçer.Öncesinde yaşadığımı hiç bilmem.Bu ilginç geldi bana!Diğer belirtileri herkes her ay yaşadığı için onlara girmek istemiyorum.:( Hani vücut kendini kandırabiliyor çünkü.Göğüns sızım falan yok ama ondan eminim!!
Çevrenizde bacak sızlaması şikeyeti olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarınız var mı?

slm arkadaşım...dediğin şeyi ben yaşadım anladım ama hamile olduğumu gerçi düşük yaptım ama inşallah sende vardır...bende aşırı bacak kalça ağrısı ve göğüslerde şişlik yerine inanılmaz bi kaşıntı vardı...uyuz oluyodum :) ama hemen tahmin ettim ve test yaptım dediğimde çıktı adetime bi hafta-on gün arası bişi vardı evde yaptım sonrada kanda baktırdım 70 küsür çıkmıştı değerim

sağol canımopuyorumnanaktan hayırlısı diyelim....aman ne bozucam moralimi 2,5 senedir beklemeye alışmışım ben,bu ayda beklemişim çokmu,çok relaksım valla olursa oldu olmazsada yapıcak bişi yok.herşeyde vardır bi hayır...:teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisharikasın valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis napalım olmayınca olmuyor işte alkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhabalar.bundan 5 ay önce bende bebeğimi kaybettim.8 haftalıkdı.ozaman hamile olduğumu ögrenmeden önce bende şu belirtiler vardı inanaılmaz yemek yiyordum.hiç doymuyordum nerdeyse ve çok uykum geliyodu.emin olmak için günümden 5 gün sonra test yaptım ve pozitifdi.şuan tekrar denemeye başladık.bende de yemek yiyince miğde bulantısı oluyo bu aralar ve arada kasıklarım ağrıyor hafif ama diğerinde böyle olmamıştı bilemiyorum acaba hamilemiyim.çok sabırsızlanıyorum ama erken test de yapmak istemiyorum cesaretim yok buna.inşallah başarılı olmuşuzdur.

ben de mayıs ayında krütaj oldum boş gebelikten 8 haftalıktı.o zaman ben de sadece inanılmaz kasık ağrısı yapmıştı o zaman anlamıştım hamile olduğumu başka hiçbi belirti olmamıştı.çünkü regl dönemim hiç sancılı geçmezdi bi de çok değişik bi kasık ağrısıydı.biz de kürtajdan sonraki ilk denememizi yaptık bu ay.öyle kasık ağrılarım yok sadece göğüslerim çok şişti.ben de meraktan ölüyorum.bizim geçen sefer ilk denememizde tutumuştu inşallah yine öyle olmuştur :))))

slm arkadaşım...dediğin şeyi ben yaşadım anladım ama hamile olduğumu gerçi düşük yaptım ama inşallah sende vardır...bende aşırı bacak kalça ağrısı ve göğüslerde şişlik yerine inanılmaz bi kaşıntı vardı...uyuz oluyodum :) ama hemen tahmin ettim ve test yaptım dediğimde çıktı adetime bi hafta-on gün arası bişi vardı evde yaptım sonrada kanda baktırdım 70 küsür çıkmıştı değerim

Canım çok geçmiş olsun.Allah yeniden yaşamayı nasip etsin en sağlıklısından inşallah!Şu an da reglime 5 gün kaldı ve son iki gündür ara ara kusma hissi veren bir bulantım oluyor.Hiç hoşlanmadım bu durumdan :S Acaba kendi kendime mi kuruntulanıyorum da bu belirtiler oluyor diye de düşünmedim değil hani!Bişey almaya uzandığımda sağ kasığımda bir de batma hissediyorum son iki gündür ama eğilip kalkarken olmadı hiç.Göğünslerimde dolgunlaştı ama şişlik değil bu;farklı hissediyorum dokunduğumda.Regl öncesi balona dokunmuş gibi olursun ya bu öyle değil!Bacaklarımda bahsettiğim sızı gelip gelip gidiyor ama geldiğinde yok sayılacak gibi değil.Hani sanki bütün kaslarım eriyor da öylece kalacakmışım gibi bir his!Genelde reglken ara ara ilk 2-3 gün yaşarım bacak sızısı olayını ama daha önce söylediğim gibi 10 gündür sıkıştırıyor beni.
Ya bu belirtilerin bacak sızısı hariç çoğu iki gün öncesine kadar yoktu! :S Durduk yere kuruntulandım da mı oldu şimdi!Kafaya da taktığım yok esasında!Allah vereceği zamanı bilir diye düşünüyorum çünkü.
Testi ne zaman yapsam ki yaaa...Erken gebelik testinde 5 gün kala %60larda güvenirliiği ,ilerleyen günlerde artıyor!ne dersiniz ne yapayım?Çok da beklemek istemiyorum.

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun.Allah yeniden yaşamayı nasip etsin en sağlıklısından inşallah!Şu an da reglime 5 gün kaldı ve son iki gündür ara ara kusma hissi veren bir bulantım oluyor.Hiç hoşlanmadım bu durumdan :S Acaba kendi kendime mi kuruntulanıyorum da bu belirtiler oluyor diye de düşünmedim değil hani!Bişey almaya uzandığımda sağ kasığımda bir de batma hissediyorum son iki gündür ama eğilip kalkarken olmadı hiç.Göğünslerimde dolgunlaştı ama şişlik değil bu;farklı hissediyorum dokunduğumda.Regl öncesi balona dokunmuş gibi olursun ya bu öyle değil!Bacaklarımda bahsettiğim sızı gelip gelip gidiyor ama geldiğinde yok sayılacak gibi değil.Hani sanki bütün kaslarım eriyor da öylece kalacakmışım gibi bir his!Genelde reglken ara ara ilk 2-3 gün yaşarım bacak sızısı olayını ama daha önce söylediğim gibi 10 gündür sıkıştırıyor beni.
Ya bu belirtilerin bacak sızısı hariç çoğu iki gün öncesine kadar yoktu! :S Durduk yere kuruntulandım da mı oldu şimdi!Kafaya da taktığım yok esasında!Allah vereceği zamanı bilir diye düşünüyorum çünkü.
Testi ne zaman yapsam ki yaaa...Erken gebelik testinde 5 gün kala %60larda güvenirliiği ,ilerleyen günlerde artıyor!ne dersiniz ne yapayım?Çok da beklemek istemiyorum.

canım teşekkür ederim...şimdi adetine ne kadar var....benim 10 gün falan vardı normal test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı hatta eşim yok bile dedi ama ben gördüm :) aynı testi sabah ilk idrarla yaptım ve net çift çizgi çıkmıştı...o gün kan testi yaptırdım 70 çıktı değerim doktor göremedi bile o kadar ufaktıki...benimde adetime on gün var...midem acaip yanıyo bide uykum varki sorma...ama yapmicam test...yoktur büyük ihtimal hasta oluyorum :( üşüttüm sanırsam...mideme bişi oturdu sanki kalkmıyo :( göğüslerim şiş deil ama bi acıyoki sormayın...

Son düzenleme:
off off bende olucam mı olmıyıcam mı kafam karışık. arada bazen gecikiyor adetim acaba buda o gibi durumlardan birimi. internetteki hesaplayıcılarda 3 ağus. olmam gerekiyor bana göre 6 ağus. olmam gerekiyordu ama gelen giden yok. en son adetimde 4 temmuz çıldırıcam valla. her zaman adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı hiç bi ağrı sızı yok sadece taş gibiler ve büyüdüler. sırtım ve belim ağrıyor acaip hatta sabah adet olucam sanırım belim çok ağrıyor diyorum uyanıyorum bi şey yok. bide kalçam ve bacağım ağrırdı adet olmadan önce bütün gün kalça ağrısı çektim geçen gün yarın adet olurum dedim yine bi şey yok. sık idrara çıkıyordum ama psikolojikti sanırım şimdi bitti normale döndü. kabız olurdum adet olmadan önce ama çok değil yani fazla rahatsız etmezdi bu sefer çok rahatsız ediciydi yine adet olmadım ama akıntı falan yok hiç bi şey anlamadım. bide her yerim yemyeşil anlatamam eşime söyledim kasıklarımdaki ve vajinamdaki damarlar çok belliydi eşim yemin ederim onlar hep öyleydi dedi sonra omuzlarımı boyunum altını ve göğüslerimdeki damarları sordum bu ne ya diye bi cevap geldi yok bunlarında önceden burda olmadığına yemin edebilirim dedi valla çıldırmak üzereyim. test yapmıyıcam çünkü tek çizgi görmek istemiyorum sonuna kadar bekliyicem 16sında olmazsam test yapıcam karalıyım

kıslar bende gögüslerimde şişlik kasımlarımda ağrı gece uykusuzluk bel ağrısı var ve reglimden 10 gün önce başladı belirtiler reglimse 16 sında sizce ihtimal varmı birde reglimden 5 gün sonra ilişki yaşadım ama içe boşalma değildi sizce ihtimal varmı hamile kalmam konusunda????????

canım teşekkür ederim...şimdi adetine ne kadar var....benim 10 gün falan vardı normal test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı hatta eşim yok bile dedi ama ben gördüm :) aynı testi sabah ilk idrarla yaptım ve net çift çizgi çıkmıştı...o gün kan testi yaptırdım 70 çıktı değerim doktor göremedi bile o kadar ufaktıki...benimde adetime on gün var...midem acaip yanıyo bide uykum varki sorma...ama yapmicam test...yoktur büyük ihtimal hasta oluyorum :( üşüttüm sanırsam...mideme bişi oturdu sanki kalkmıyo :( göğüslerim şiş deil ama bi acıyoki sormayın...

Canım 5 gün kaldı benim.O bahsettiğim erken gebelik testlerinden denedim bugün ama negatif çıktı;bu durumda boşuna heyecan yapmışım,.Sen on gün kala bile öğrenebildiysen beş gün kala neden hata versin ki test!

kıslar bende gögüslerimde şişlik kasımlarımda ağrı gece uykusuzluk bel ağrısı var ve reglimden 10 gün önce başladı belirtiler reglimse 16 sında sizce ihtimal varmı birde reglimden 5 gün sonra ilişki yaşadım ama içe boşalma değildi sizce ihtimal varmı hamile kalmam konusunda????????

canım bence bos yere stres yapma rahat olmaya calıs :teselli: hamilelik ve adet belirtileri biribirine cok benziyor eger stres yaparsan adetin geleceksede gecikir stresten haberin olsun herseyi oluruna bırak rahatla biraz seni baska konulardada gördüm ve cok üzülüyorum sen bu kadar kendini yıprattıkca lutfen sakin oll :1hug:

canım bence bos yere stres yapma rahat olmaya calıs :teselli: hamilelik ve adet belirtileri biribirine cok benziyor eger stres yaparsan adetin geleceksede gecikir stresten haberin olsun herseyi oluruna bırak rahatla biraz seni baska konulardada gördüm ve cok üzülüyorum sen bu kadar kendini yıprattıkca lutfen sakin oll :1hug:

kittycat çok tşklr arkadaşım çok moral oldun sağolasın...

slm benımde adet tarıhım 14 agustos ben dayanamayıp gıdıp test yaptım ıdrar testı negatıf cıktı bırde kanda baktırdım ole beta degerını ıcın degıl sadece kanda varmı yokmu yok cıktı morelım cok bozuldu ama hala hamıslık belırtılerı var uzerımde cıldırcam karnım benım hıc bır adetımde kasılmazdı sadece bır gun oncesınden sırtım agrırıdı neyse bunda kasıklarım acayıc kasılıyo yururken yatarken anıden kalkarken anlamadım gıttı

kızlar bır hafta gecsın adet olmazsam beta hcg yaptırcam gec donlenme vardır belkı cunku adet olamanın agrısı degıl bu bendekı

Back