Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
defalarca idrar testi yaptım.5 gün kala , 4 gün kala , 2 gün kala ve gününde.hiçbiri çıkmadı hepsi negatif.bu sebeple kan testi yaptırmıyorum.bugün gelmezse ve yarın da gelmezse yaptırıcam kan testini.strese bağlı gecikme yaşıyor olabilirim yerimseniben
Kızlar benim de reglime 7 gün kaldı ve iki gündür manyak bi şekilde bacaklarım sızlıyor.Normalde bu regl oldupumda 3 gün olur geçer.Öncesinde yaşadığımı hiç bilmem.Bu ilginç geldi bana!Diğer belirtileri herkes her ay yaşadığı için onlara girmek istemiyorum.Hani vücut kendini kandırabiliyor çünkü.Göğüns sızım falan yok ama ondan eminim!!
Çevrenizde bacak sızlaması şikeyeti olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarınız var mı?
sağol canımopuyorumnanaktan hayırlısı diyelim....aman ne bozucam moralimi 2,5 senedir beklemeye alışmışım ben,bu ayda beklemişim çokmu,çok relaksım valla olursa oldu olmazsada yapıcak bişi yok.herşeyde vardır bi hayır...:teytey:
slm arkadaşım...dediğin şeyi ben yaşadım anladım ama hamile olduğumu gerçi düşük yaptım ama inşallah sende vardır...bende aşırı bacak kalça ağrısı ve göğüslerde şişlik yerine inanılmaz bi kaşıntı vardı...uyuz oluyodum :) ama hemen tahmin ettim ve test yaptım dediğimde çıktı adetime bi hafta-on gün arası bişi vardı evde yaptım sonrada kanda baktırdım 70 küsür çıkmıştı değerim
Canım çok geçmiş olsun.Allah yeniden yaşamayı nasip etsin en sağlıklısından inşallah!Şu an da reglime 5 gün kaldı ve son iki gündür ara ara kusma hissi veren bir bulantım oluyor.Hiç hoşlanmadım bu durumdan :S Acaba kendi kendime mi kuruntulanıyorum da bu belirtiler oluyor diye de düşünmedim değil hani!Bişey almaya uzandığımda sağ kasığımda bir de batma hissediyorum son iki gündür ama eğilip kalkarken olmadı hiç.Göğünslerimde dolgunlaştı ama şişlik değil bu;farklı hissediyorum dokunduğumda.Regl öncesi balona dokunmuş gibi olursun ya bu öyle değil!Bacaklarımda bahsettiğim sızı gelip gelip gidiyor ama geldiğinde yok sayılacak gibi değil.Hani sanki bütün kaslarım eriyor da öylece kalacakmışım gibi bir his!Genelde reglken ara ara ilk 2-3 gün yaşarım bacak sızısı olayını ama daha önce söylediğim gibi 10 gündür sıkıştırıyor beni.
Ya bu belirtilerin bacak sızısı hariç çoğu iki gün öncesine kadar yoktu! :S Durduk yere kuruntulandım da mı oldu şimdi!Kafaya da taktığım yok esasında!Allah vereceği zamanı bilir diye düşünüyorum çünkü.
Testi ne zaman yapsam ki yaaa...Erken gebelik testinde 5 gün kala %60larda güvenirliiği ,ilerleyen günlerde artıyor!ne dersiniz ne yapayım?Çok da beklemek istemiyorum.
inşallah :Saruboceq: hala gelmedi benim kırmızılar delikafadulden
canım teşekkür ederim...şimdi adetine ne kadar var....benim 10 gün falan vardı normal test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı hatta eşim yok bile dedi ama ben gördüm :) aynı testi sabah ilk idrarla yaptım ve net çift çizgi çıkmıştı...o gün kan testi yaptırdım 70 çıktı değerim doktor göremedi bile o kadar ufaktıki...benimde adetime on gün var...midem acaip yanıyo bide uykum varki sorma...ama yapmicam test...yoktur büyük ihtimal hasta oluyorumüşüttüm sanırsam...mideme bişi oturdu sanki kalkmıyo
göğüslerim şiş deil ama bi acıyoki sormayın...
kıslar bende gögüslerimde şişlik kasımlarımda ağrı gece uykusuzluk bel ağrısı var ve reglimden 10 gün önce başladı belirtiler reglimse 16 sında sizce ihtimal varmı birde reglimden 5 gün sonra ilişki yaşadım ama içe boşalma değildi sizce ihtimal varmı hamile kalmam konusunda????????
canım bence bos yere stres yapma rahat olmaya calıs :teselli: hamilelik ve adet belirtileri biribirine cok benziyor eger stres yaparsan adetin geleceksede gecikir stresten haberin olsun herseyi oluruna bırak rahatla biraz seni baska konulardada gördüm ve cok üzülüyorum sen bu kadar kendini yıprattıkca lutfen sakin oll :1hug:
şekerim yaptırdınmı kan testi,durumun nedir..hadi güzel bi haber ver bize..:teytey: