--------------------------------------------------------------------------------
kizlar ben bu yaziyi baska bir siteden buldum. aynen su sekilde yazilmisti....
orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez
benim adetime 5gun kaldi.ben denedim ama tam cozemedim.yazida soylenene gore hamile degilim ama dollenmeden 4-5gun sonra gosus agrilarim basladi su anda 11 gunumdyim reglime 5 gun kaldi asiri gosus agrilarim var damarlar cikmaya basladi.hatta gosuslerim yaniyor gibi.baskada hic bir belirti yok.
ama bir kac kisi bu sekilde vajinayi kontrol etmis ve bu soylenenleri dogruluyor.bu yontemi eski kadinlar yapiyormus.
bu yukarda yazdigim yontemi yapan varmi lutfen deneyin ve sonuclari yazalim.
ben bu gün kan testi yaptrdım negatif çıktı.sanırım kullandığm ilaçlar geciktrdi.bidahaki aya kaldı umutlar.
selam kızlaaarrr yine ben geldiim :)
keyifler nasıl bakalım?
yaw ben sizle bişi paylaşıcam...
haziran 3 de düşük yapmıştım.
haziran 30 ve temmuz 1-2-3 günlerinde normal adet gördüm.
ve temmuzun 30 unda 1 gün adetim oldu ve bitti.
eşimle korunuyorduk (doğal yolla)
bu sabah aşırı bir bulantım vardı ve halen devam ediyor, ağzımda afedersiniz tükrük çoğaldı, sürekli yutkunuyorum,akıntılarım da çoğaldı ve geçen defa oldugu gibi idrarımda yine tortular var.
eşim 2 ay kadar dinlenelim sonra tekrar deneyelim demişti.
şimdi hamile olabilirmiyim dediğimde sanmam, ben kendimden eminim diyor.
ama 1 gün adet olmam ve bu belirtiler kafamı karıştırdı dogrusu.
sizin düşünceleriniz nedir kızlar?
üzerine görmüş olabilirmiyim sence kittycim?
hamile kalmayı planlamadan hamile kalıp 4. düşüğümü yapmayı hiiiç istemem...
varsa çıkar dimi sizce? pazartesi yapim test o zaman...
meraba ben yeni üye emoşınn adetime 9 gün var kan testinde çıkarmı.
inşallah vardır gerçi ilk denememiz
merhaba canım hosgeldin :1hug: yumurtlama gununu 10 gun gectiysen cıkması lazım canım ama bence test yaptırmak icin bekle acele etme :1hug: inşallah hamilesindir :Saruboceq:bence asla yapamıycağım bir deneme
allah razı olsun kittycat demekki hayırlısı değilmiş.
günaydın kızlaaarrr...
kitty cim günün ne zaman kuşum?
belirtilerin varmı?
kızlar benımkı galıba dış gebelık ya da kımıyasal uf ya ne kadar zor bır durum( 71 den 78 olmuş
ablacım son 3gün ğer geç yada erken gelmesse ğöğüslerim acıyor herzamanki gibi başka birşey yok allahım neolur gelmesin hastalanmıyayım neolur ooooooooooooofffffffffffffff neden ya neden bizdegülmüyoruz
ablacım son 3gün ğer geç yada erken gelmesse ğöğüslerim acıyor herzamanki gibi başka birşey yok allahım neolur gelmesin hastalanmıyayım neolur ooooooooooooofffffffffffffff neden ya neden bizdegülmüyoruz
inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq: birgun bizimde yüzümüz gülecektir elbette canım suan icin sadece beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor :sm_confused::1hug:
inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq: birgun bizimde yüzümüz gülecektir elbette canım suan icin sadece beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor :sm_confused::1hug:
tatlım benim, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma.
birgün bi bkıcaksın ki bir bebiş karşında
anneeeee mamaaaa cokacimcoook
diğeri kucagında :ecrin_bebek:
diğeri göbüşünde :CüvCüv:
of kızlar 3 tane bebişim var. körün istediiği 1 göz allahım verdi 3 göz dersin kaydirigubbakcemile3
hiçbirzaman üzülme. herşey zamanı gelince er yada geç olucak.
rabbime dualarımızı esirgemeyelim yeter...
canım beni çok duygulandırdın inşallah dediklerin gerçekleşir kafamçokkarıştı
senin 3tane bebişinmi var yoksa 3çüzleremi hamilesinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?