arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Hiç duymamıştım ben böyle bişeyi ama doğru olabilir cidden eskiler yaptığına göre fisfisfis

kizlar bunu deniyen varmi ben bu sabah tekrar denedim, hic bosluk hissetmedim.bu demek mi ben reglimi olucam 4 gun sonra.teste yaptim negatif cikti ;((
reglim bittikten sonra tekrar deniyecegim eger elim bosluga gelirse dogru bir yontemmis.

deniyen varsa lutfen yazsin bizlere.

ben bu gün kan testi yaptrdım negatif çıktı.sanırım kullandığm ilaçlar geciktrdi.bidahaki aya kaldı umutlar.

selam kızlaaarrr yine ben geldiim :)
keyifler nasıl bakalım?
yaw ben sizle bişi paylaşıcam...
haziran 3 de düşük yapmıştım.
haziran 30 ve temmuz 1-2-3 günlerinde normal adet gördüm.
ve temmuzun 30 unda 1 gün adetim oldu ve bitti.
eşimle korunuyorduk (doğal yolla)
bu sabah aşırı bir bulantım vardı ve halen devam ediyor, ağzımda afedersiniz tükrük çoğaldı, sürekli yutkunuyorum,akıntılarım da çoğaldı ve geçen defa oldugu gibi idrarımda yine tortular var.
eşim 2 ay kadar dinlenelim sonra tekrar deneyelim demişti.
şimdi hamile olabilirmiyim dediğimde sanmam, ben kendimden eminim diyor.
ama 1 gün adet olmam ve bu belirtiler kafamı karıştırdı dogrusu.
sizin düşünceleriniz nedir kızlar?

merhaba canım hosgeldin :1hug: bizler surekli hayalkırıklıgı yasayıp duruyoruz canım :sm_confused: test yapsana canım inşallah melegin gelmiştir :Saruboceq::Saruboceq:

üzerine görmüş olabilirmiyim sence kittycim?
hamile kalmayı planlamadan hamile kalıp 4. düşüğümü yapmayı hiiiç istemem...
varsa çıkar dimi sizce? pazartesi yapim test o zaman...

üzerine görmüş olabilirmiyim sence kittycim?
hamile kalmayı planlamadan hamile kalıp 4. düşüğümü yapmayı hiiiç istemem...
varsa çıkar dimi sizce? pazartesi yapim test o zaman...

aklına kötü seyler getirme canım :1hug: melegin geldiyse bu sefer annecine sıkı sıkı tutunacaktır emin ol canım :1hug: kendi istedigi icin geliyor unutma canım opuyorumnanaktan
adetinin 1 gun surmesi benim aklımada üstüne görme olayını getirdi canım test yaparsan kesin cıkar yerimseniben
meraba ben yeni üye emoşınn adetime 9 gün var kan testinde çıkarmı.

inşallah vardır gerçi ilk denememiz

bence asla yapamıycağım bir deneme
merhaba canım hosgeldin :1hug: yumurtlama gununu 10 gun gectiysen cıkması lazım canım ama bence test yaptırmak icin bekle acele etme :1hug: inşallah hamilesindir :Saruboceq:

allah razı olsun kittycat demekki hayırlısı değilmiş.

evet canım :teselli: allah en guzel zmanda en hayırlı bebişi gönderecektir sana emin ol canımopuyorumnanaktan bende bu ay kendimden umutluydum ama galiba yine olmadı :sm_confused: ne yapalım beklicez baska caremiz yok :sm_confused:

günaydın kızlaaarrr...
kitty cim günün ne zaman kuşum?
belirtilerin varmı?

günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan:1hug: benim gunum yarın canım belirtilerim adet olacakmısım gibi atesimde düsük 36.5 ben 36.3 de adet oluyorum bakalım yarın ne olacak :sm_confused: test yapıyorum onlarda negatif cıkıyor bu ay yine olmadı gibi :sm_confused:

kızlarla artık burda takılıyoruz canım hafta sonları olmuyorlar fakat hafta arası hergun ordalar gelirsen onlarlada sohbet edersin :1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...kizlar-buda-topic-olsun-geyige-gelin-739.html

kızlar benımkı galıba dış gebelık ya da kımıyasal uf ya ne kadar zor bır durum ( 71 den 78 olmuş

ablacım son 3gün ğer geç yada erken gelmesse ğöğüslerim acıyor herzamanki gibi başka birşey yok allahım neolur gelmesin hastalanmıyayım neolur ooooooooooooofffffffffffffff neden ya neden bizdegülmüyoruz

inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq: birgun bizimde yüzümüz gülecektir elbette canım suan icin sadece beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor :sm_confused::1hug:

tatlım benim, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma.
birgün bi bkıcaksın ki bir bebiş karşında
anneeeee mamaaaa cokacimcoook
diğeri kucagında :ecrin_bebek:
diğeri göbüşünde :CüvCüv:
of kızlar 3 tane bebişim var. körün istediiği 1 göz allahım verdi 3 göz dersin kaydirigubbakcemile3
hiçbirzaman üzülme. herşey zamanı gelince er yada geç olucak.
rabbime dualarımızı esirgemeyelim yeter...

inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq: birgun bizimde yüzümüz gülecektir elbette canım suan icin sadece beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor :sm_confused::1hug:

kittycim yakın zamanda sende gülüceksin biliyorum ben Şeniz
senin de dediğin gibi beklemekten başka yapabilecegimiz birşey yok.
rabbim kucağımızı boş bırakmayacak inşallah :Saruboceq:

Meraba kızlar benim günüme 8 gün var ama geçen ay 10 gün geç geldi.Bu ayda gecikebilir inşallah gecikir hamiş olmuşumdur.Şimdi ben adet süresini 40 gün mü kabul edecem 30 mu

inşallah ablacım ya artık herşey üstüme üstüme geliyor kim nederse sanki bana söylüyormuş gibi geliyor artık göbüşümün şişmesini istiyorum senin de dediğin gibi elimizden birşey gelmiyor artık biz baddi yöndende bittik aslında ocak ayında aşılama yaptıracaktık 2 ci aşılamamı ama nasip olmadı neyazıkki bida ocak ayı geliyor :gitme:allah güldürsün inşallah hepimizi:gitme::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…