arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaşlar testinizi yapın 7-10 günlük gebelikleri gösteriyormuş.tam kırmızı çıkmaz ama hafif pembeleşme olur hamileyseniz hepinize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar Rabbim (c.c.) hepimize hayırlısını versin bide hepimizin belirtileri aynı olmayabilir mesela benim göğüslerim çok küçük ve damarlaşma yada ağrı yok oluyorda adetimde bile olmazki birhafta 10 günlük gebelikte hiç olmaz bence.benimde leke oldu bakalım bugün test yapıcam yada yarın sabah hepinize iyi günler

inşallah hamilesindir ve en kısa zmanda güzel haberini alırız canım :Saruboceq::Saruboceq:

kittycim yakın zamanda sende gülüceksin biliyorum ben Şeniz
senin de dediğin gibi beklemekten başka yapabilecegimiz birşey yok.
rabbim kucağımızı boş bırakmayacak inşallah :Saruboceq:

amin canım inşallah :Saruboceq:

Meraba kızlar benim günüme 8 gün var ama geçen ay 10 gün geç geldi.Bu ayda gecikebilir inşallah gecikir hamiş olmuşumdur.Şimdi ben adet süresini 40 gün mü kabul edecem 30 mu

merhaba canım inşallah hamilesindir :Saruboceq: bence gecikmeyi degil ondan öncekileri kabuledeceksin canım opuyorumnanaktan

inşallah o göbişin 9 ay boyunca şişmeye devameder canım :Saruboceq::Saruboceq: ayrıca canım Tubiş i yanlıs anlamıssın o sana inşallah üçüzlerin olur demiş :roflol::roflol:

Arkidşiler benim günüm 31 ağs. du
1inde test yaptım negatif?
Göğüslerim çok acıyo arada bi kasık batması var şu iğne gibi diyolar ya ondan..
Ama belirtilere de takılmak istemiyom, hayırlısı artık...

inşallah hamişsindir canım ya :Saruboceq: benim gunumde bugun adet olacakmısım gibi benim gögüsler normalinden farklı buyudu ama öyle acı yok

Kitty cim heveslenmek istemiyom ama son gebe kaldğımda hatırlarsan yine böyle olmuştu
Test yapmıştım negatif çıkmıştı kanda öğrenmiştim...
Şimdi diyorum acaba var mı?

Kitty cim heveslenmek istemiyom ama son gebe kaldğımda hatırlarsan yine böyle olmuştu
Test yapmıştım negatif çıkmıştı kanda öğrenmiştim...
Şimdi diyorum acaba var mı?

bence var gibi sende birseyler canım ya :Saruboceq: nezaman kan testi yaptırmayı dusunuyorsun canım opuyorumnanaktan

selam kızlar, benim adetime 2 gün var bu sabah test yaptım negatif çıktı...moral bozmak için erken de mi?:1no2:

selam kızlar, benim adetime 2 gün var bu sabah test yaptım negatif çıktı...moral bozmak için erken de mi?:1no2:

merhaba canım opuyorumnanaktan hosgeldin :1hug: moralini bozma erken oldugu icin cıkmamısta olabilir opuyorumnanaktan

ne bileyim, diğer topiklerde okuyorum adete 5 gün kala idrar testinden hamile kaldığını öğrenenler var...valla moralim bozuldu...İnşallah Rabb'im tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder...

ne bileyim, diğer topiklerde okuyorum adete 5 gün kala idrar testinden hamile kaldığını öğrenenler var...valla moralim bozuldu...İnşallah Rabb'im tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder...

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: onlar erken gebelik testiyle yapıyorlar canım :1hug:sen normal testlemi yapmıstın ?

evet normal testlerden aldım...ama 25 bhcg hassasiyetle saptayabiliyormuş gebeliği(oncomed)...sen hangi testi tavsiye edersin?

evet normal testlerden aldım...ama 25 bhcg hassasiyetle saptayabiliyormuş gebeliği(oncomed)...sen hangi testi tavsiye edersin?

walla canım bizim gibi zırt pırt test yapanlar için en iyi test en ucuz test bence kaydirigubbakcemile3

sence ucuz testler güvenilir mi? sabah eşime söyledim test negatif diye ...2 tl lik test pozitif olsa da inanmam diye dalga geçti benimle...:asigim:

walla canım 2. cizgi bir turlu cıkmıyor ve ben adet oluyorsam demekki dogru testler ve güvenilir kaydirigubbakcemile3 hatalı olsa pozitifte cıkardı ama hic görmedim kaydirigubbakcemile3

walla canım 2. cizgi bir turlu cıkmıyor ve ben adet oluyorsam demekki dogru testler ve güvenilir kaydirigubbakcemile3 hatalı olsa pozitifte cıkardı ama hic görmedim kaydirigubbakcemile3

doğru söze ne denir...inşallah hayırlısıyla görürüz ikinci çizgiyi...ne deyim artık...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…