arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ninik yandık valla ikimiz başlattık dedikoduyu ağzına geleni sölicek ikimize kız belki bana acır hamişim ya kıyamaz

UYARI:

arkadaşlar bu topikde hamilelik belirtileri mi paylaşılıyor yoksa sohbet mi ediliyor ben anlayamadım
sohbet için lütfen geyik topiklerine yönelin
bilgi paylaşımı için açılmış topikleri geyiğe çevirmeyelim
659 sayfa olmuş ve yarısından fazlası sohbet içerikli
amaca uygun kullanım rica ediyorum sizlerden

adet günüme 5 gün kaldı valla sabırsızlanıyorum artık 9 gün kala test etmiştim neqatifti.İkinci testimi adet günümden 10 gün sonraya saklıyorum bakalım inşallah her şeyin hayırlısı bizlere.:ecrin_bebek::içelim:

merhaba kızlar
valla idrar testi yaptım dün akşamda yaptım bugün şincikte yaptım silik milik bile bişey yok((((
dün akşam kasıklarımda ve belimde çok feci ağrı oldu aynı geçen ay regli olmadan 4 gün önce olmuştu belirti manyağı olduğum için çok .y. biliyorum :))) belirtim yok diyordum dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydimm büyük ihtimal regli olucam bütün umudum gitti benim inşallah sizlerde bişeyler vardır uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa uuffffffffffffffffffffffff 2 gün var bari erken gelsede ben çıldırmasammmm

geçen ay 27 mayısta adetim başladı bu ay 24 haziranmı olur 1 temmuzmu anlayamadım kafam karıştı.

selam kizlar ben yeniyim… alirmisiniz benide araniza???
bende günümü bekliyorum. benim 2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de 3 düsügüm oldu (en son düsük yilbasindaydi). Süremi bekledim hatta gecti… insallah bu ay kalirim yaaaa.. Kizlar bir sorum da olacak: benim normalde 28 gün sürüyor ama bu ücüncü düsükten sonra bi 32 gün bi 34 gün sonra 28 gün sonra ama yine 30 gün sürdü… simdi ben hangisine göre hesaplamam lazim??? yani 28 gün mü, o zaman yarin gelmesi lazim yoksa 30 günmü, o zaman bu ayin 27 sinde gelmesi lazim??????????

merhaba canım sen bence 28 günle 34 gün arasına kadar bekle normal regli zamanlarının sapıtması ama belirsilik olduğu için en uzun aralık geçene kadar bekle ama inşllah hamişsindir canım allah gönlüne göre versin:))

sagol canim... ben cok sabirsizim yaaaa. yarin test yapmayi cok istiyorum. bende hic belirti yok ama tek böyle sanki damar atmasi gibi hissediyorum kasiklarimda

merhaba bende siteye yeni katıdım ben 6 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım bıraktım ilk ay 29 ikinci ay 24 üçüncü ay 28 dördüncü ay 23 beşinci ay 27 sinde hastalandı değişik bir şekilde düzenim var bu ay 22 sinde bekledim olmadı genelde benim adetten bir kaç gün önce lekelenmelerim olur ondan snr hastalanırdım bu ay öyle birşey yok sanki ufak ufak tuvaletimi kaçırıyormuş gibi ıslanıyorum ilişki sırasındada sırılsıklam oluyorum kusura bakmayım söylüyorum ama birde ilişki sırasında kasıklarım çok ağrıyor bugün sabah kavaltısında domates miydemi bulandırdı ama dün test yaptım çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…