oralıklarda yok zaten çakmaz durumu merak etme sen yoktun hiç bugün işler mi yoğun
hayatım o belli olmaz ya sen çalış çalış tamam mı.illa bir yumurtan var diye bişey yok belki bir iki gün sonra diğeri çatlıcak nerden biliyorsusn?çalış o yüzden hepsi aynı büyüklükte değil ki yumurtaların[/QUOT
saol canım daha çok sey ogrenecembu topiktenopuyorumnanaktan
çalışmaya devam
VALLA BİLDİĞİMDEN DEĞİL HAYATIMDA MANTIK YÜRÜTÜYORUM ŞİMDİ YUMURTLAMA TAKİBİ YAPILIYOR YA GEÇEN AY BİRİ 22 DİİĞERİ 19 MM Dİ.VE 2 FARKLI GÜNDE KASIKLARIMDA DEHŞET AĞRI OLMUŞTU.4-5 GÜN ARAYLA BENDE HERALDE YAKIN TARİHTEKİ AĞRIM BÜYÜK OLAN YUMURTA İÇİN DİĞERİDE ÖBÜRÜ ÇATLADI ONDAN AĞRIM OLDU DİYE DÜŞÜNDÜM
merhaba kıslarr yaww ben çok heyecanlıyım nasıl geçicek bu dört günnn belim kasığım acık acık ağrıyor sanki regli olcakmışım gibi ıslaklık hissediyorum incir kürü yaptıydım erken olurmuyum regli acep hamiş değilsem ki değilim değilim(üzülmiyim diye diyorum böyle)
uuf ya ne güzel belirti melirti yoktu
git desenizde gitmem :enbuyukkk:
ANAM O NE ŞEYTAN BİLİYOR MUSUN HAYATTA ATLAMAZ BAK BAŞKA TOPİĞE GİDİP BİŞEYLER YAZAYIM YİNE BULUR O BENİ...HEPİMİZİ BİRDEN İDARE EDER O O KABİLİYET VAR ONDA.HEM KOCASIYLA İLGİLENİR HEM BİZLE UĞRAŞIR HİÇ MERAK ETMEdelikafadulden
BANANE YA GİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTİGİT GİTÇEKSİN KIZIM YA......:mymeka:
SEN GİTSENDE BİZ BIRAKMAYIZ Kİ SENİ:1hug:
BANANE YA GİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTGİTİGİT GİTÇEKSİN KIZIM YA......:mymeka:
SEN GİTSENDE BİZ BIRAKMAYIZ Kİ SENİ:1hug:
kityye bak sen az anasını gözü değilmiş o gerçi denk gelio başka topiklerde doğru söylüyosun
çiçekcik merhaba canım ben adetime 4 gün kala tast yapıp öğrendim bi denesene test ama çıkmazsa üzülmek yokkk çünkü adetine daha var bide gününde denersinn ben çift çizgiye inanmadım dedim adet gecikmedi test yanlış vermiştir dedim 2 gün sona kan testinde çıktı hamişliğim bi dene yahuuu
yok oyle hamiş kalıp bızı bırakmakklava:
TEHLİKELİ TEHLİKELİ ÇOK TEHLİKELİ BAK ŞİMDİ O KUYTU BİR YERDE PUSUDA OLABİLİR VE ANİDEN ÇIKABİLİR SANA SÖYLEYEYİM....
ŞİMDİ HAKKINDA KONUŞTUKYA DAMLAR BİRAZDAN BURAYA BAK GÖR...:roflol:
canım siizin hamiş haberlerinizi almadan kaçmam ben sabırsızlıkla bekliom sizi hadi önümüzdeki ay yetişin bana...
inş tatlım yaa :dance:
Topicleri karıştırırken okudum birisi benim gibi geçmiş baya testler negatif sonra oda söktürücü kullanmış dr tavsiiyesiyle yine olmamış tekrar gitmiş doktora hamiş ay bende öyle olurmuyumki ovülasyon testindede çizgi çıktı ya içimde yine umut kıpırtısı oldu ya kaydirigubbakcemile2
inşallh canım ya neden olmasınnnnn sen denemekten vazgeçme:))))
Evet ben tam gaz devam edeyim bu çalışmalara ay inşallah ya valla büyük süpriz olur..
topicleri karıştırırken okudum birisi benim gibi geçmiş baya testler negatif sonra oda söktürücü kullanmış dr tavsiiyesiyle yine olmamış tekrar gitmiş doktora hamiş ay bende öyle olurmuyumki ovülasyon testindede çizgi çıktı ya içimde yine umut kıpırtısı oldu ya kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?