arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar merhaba benim gögüslerim yaklaşık 15 gündür şiş bir vaziyetteydi ama dün şişi ndi ama ağrılar azalmadı ya bir de dünden beri çok afedersiniz genital bölgemde sanki iç tarafında ara ara bir kaşıntım oluyor ama kist yada mantar değil gibi çünkü ilişki sırasında ağrı yapmıyor yada yanma yok nedenini bilen arkadaşlar bir cevap yazabilir mi sanırım adet olacam gögüslerim indi çünkü olmadı sanırım bu ay da ne yapalım bir de müthiş bir baş ağrısı durdurmuyor beni böyle girip çıkıyor ağrılar

canım geçmiş olsun aynı dert bende de 1-1.5 sene önce vardı nurtopu gibi bir kistim çıkmıştı bence bir doktora görün

Teşekür Ederim geçen ay göründüm hamile kalman için hiç bir sorun yok dedi rahim duvarın ince ve temiz ama tiroid hastasıyım buda beni zorluyor bazen keşke hiç doğum kontrol ilacı kulunmasaydım diyorum ben yinede 29 dokusuna kadar bekliyim sabredebilirsem hastalanmazsam bu ayda doktora giderim

canım işine karışmak istemem ama eğer kistin varsa bence hiç bekletme hemen git çünkü kist diyoruz önemsemiyoruz ama gerçekten çok önemli bir şey ve tedavisi çok kolay bana doğum kontrol hapı vermişti 1 ayda eridi gitti ama gene de sen bilirsin umarım bu ağrı kist ağrısı değil bebiş ağrısıdır çok geçmiş olsun

canım benı gecmıs olsun bende en son dusugumu yılbasında yaptım malesef benım 2 ay duzenlıydı sonra 1_2 gun degısmeye basladı boyle olunca rahım bebek arıyo dıyolar dılerım onların acısını bbeısını kucagına alamkla unutursun rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn

nisanı hatırlayamıyorum bi ya onu hatırlasam aralığı hesap edeceğim.
şu an aşırı bi şikayetim yok
karnım çok şişiyor gazım çok kasıklarımda batma hissi var birde.

sizce hamile olma ihtamalin varmı yinede teste göre sürekli uyumak istiyorum yoğun akıntı sırtım çok ağrıyor ve iğlip kalkarken karnım bu ay söylenen belirtiler var ama taste göre birşey yok

ammminn. Allah razi olsun canim senden. Rabbim herkeze nasip eder insallah.

kızlar slm. ben geldim. ara ara size yazıyordum. 2 gündür de okuyorum yazdıklarınızı ama yazmamıştım. benim adetim 5 gün geçti az önce kan testi yaptırdım. sonuçlarını saat 5 te alacağız. çok heycanlıyım. insallah bebek vardır. dua edin kızlar nolur

güzelim dualarımız seninle..inş.bebiş geliyordur hamişsinidr güzelim..hihoyyyt hihoyyyt bizi hemen haberdar et olur mu..:CüvCüv:

meraba arkadaşlar hamile olupta belirtileri 7-8 gün önce başlayan var mı acaba????????????

Arkadaşlar merhaba
Bemimde 2 gün geçti bugün tesst yaptım ama negatif adet belirtileri ile benzer belirtiler var ama hiç adet olacakmışım gibi deil karnım kocaman oldu hafif miğde bulantısı gögüslerim hassas ama hafif birazda mı beklesem acaba psikolojikmi ne dir ya :roflol:

güzelim dualarımız seninle..inş.bebiş geliyordur hamişsinidr güzelim..hihoyyyt hihoyyyt bizi hemen haberdar et olur mu..:CüvCüv:

tabi ki tatlım hastaneden gelir gelmez size haber edeceğim. adetim 5 gün geçti ama idrar testlerinde hep negatif ti. insallah kanda olumlu sonuç gelir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

üzülme canım ya bak heralde benim kırmızı kart da sevgili hakem tarafından her ay düzenli bir şekilde olduğu gibi gösterilecek yani az dayan 3-4 gün sonra ben de o kervandayım ama ne yapalım ya canımız sağolsun bizden kıymetli mi

tabi ki bizden önemli değil ama benim hiç adetim gecikmezdi belkide o yüzden çok umutlandım. 5 gün az da değil. hatta geleceğine dair hiçbir sancı belirti bile yok hamilelik yoksa neden gelmedi adetim? çok sıkıntı var üzerimde gelmeyince. gelse bi oohhh dicem artık o durumdayım mafoldumben

Selam Kizlar

kızlar sonucu aldık 0.12 yani hamile değilmisim :gitme:

ecegun üzülme canim... bu ay gelmesse gelecek ay insallah. umudumuz tükenmessin. Ama biliyormusun sen diyorsun hic gecikme olmazdi... böyle kisilerde derler araniyormus... yani rahim kendini hazirliyor hamilelige insallah öyledir gercekten... sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…