Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende siteye yeni katıdım ben 6 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım bıraktım ilk ay 29 ikinci ay 24 üçüncü ay 28 dördüncü ay 23 beşinci ay 27 sinde hastalandı değişik bir şekilde düzenim var bu ay 22 sinde bekledim olmadı genelde benim adetten bir kaç gün önce lekelenmelerim olur ondan snr hastalanırdım bu ay öyle birşey yok sanki ufak ufak tuvaletimi kaçırıyormuş gibi ıslanıyorum ilişki sırasındada sırılsıklam oluyorum kusura bakmayım söylüyorum ama birde ilişki sırasında kasıklarım çok ağrıyor bugün sabah kavaltısında domates miydemi bulandırdı ama dün test yaptım çıkmadı
Teşekür Ederim geçen ay göründüm hamile kalman için hiç bir sorun yok dedi rahim duvarın ince ve temiz ama tiroid hastasıyım buda beni zorluyor bazen keşke hiç doğum kontrol ilacı kulunmasaydım diyorum ben yinede 29 dokusuna kadar bekliyim sabredebilirsem hastalanmazsam bu ayda doktora giderim
24 haziranda olursun cnaım eğer adetin 28 gün de bir oluyorsan.
selam kizlar ben yeniyim… alirmisiniz benide araniza???
bende günümü bekliyorum. benim 2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de 3 düsügüm oldu (en son düsük yilbasindaydi). Süremi bekledim hatta gecti… insallah bu ay kalirim yaaaa.. Kizlar bir sorum da olacak: benim normalde 28 gün sürüyor ama bu ücüncü düsükten sonra bi 32 gün bi 34 gün sonra 28 gün sonra ama yine 30 gün sürdü… simdi ben hangisine göre hesaplamam lazim??? yani 28 gün mü, o zaman yarin gelmesi lazim yoksa 30 günmü, o zaman bu ayin 27 sinde gelmesi lazim??????????
canım benı gecmıs olsun bende en son dusugumu yılbasında yaptım malesef benım 2 ay duzenlıydı sonra 1_2 gun degısmeye basladı boyle olunca rahım bebek arıyo dıyolar dılerım onların acısını bbeısını kucagına alamkla unutursun rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn
güzelim dualarımız seninle..inş.bebiş geliyordur hamişsinidr güzelim..hihoyyyt hihoyyyt bizi hemen haberdar et olur mu..:CüvCüv:kızlar slm. ben geldim. ara ara size yazıyordum. 2 gündür de okuyorum yazdıklarınızı ama yazmamıştım. benim adetim 5 gün geçti az önce kan testi yaptırdım. sonuçlarını saat 5 te alacağız. çok heycanlıyım. insallah bebek vardır. dua edin kızlar nolur
güzelim dualarımız seninle..inş.bebiş geliyordur hamişsinidr güzelim..hihoyyyt hihoyyyt bizi hemen haberdar et olur mu..:CüvCüv:
kızlar sonucu aldık 0.12 yani hamile değilmisim :gitme: