• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Valla kızlar şuursuz şuursuz dolaşıyodum işyerinde
Fırsat bulup topiğe girince gülmekten kırıldım, kendime geldim valla :lepi:

eve gidince test yapıcam bakalım hayırlısı daha 4 gün var çıkmayabilirde varsa gebelik çıkabilirde gebelik hiç olmamışda olabilir herşey mümkün olabilir aay deliriciğimmmmmmm kızlarrrr yarın hebr ederim sizlere artıkın ben gidim madem yolcu yolunda gerekkkkk
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursanız küserim
gözlerinizden öperim opuyorumnanaktan

eve gidince test yapıcam bakalım hayırlısı daha 4 gün var çıkmayabilirde varsa gebelik çıkabilirde gebelik hiç olmamışda olabilir herşey mümkün olabilir aay deliriciğimmmmmmm kızlarrrr yarın hebr ederim sizlere artıkın ben gidim madem yolcu yolunda gerekkkkk
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursanız küserim
gözlerinizden öperim opuyorumnanaktan

tamam tatlım yarın hebrini beklios çıkmazsa üzülme unutma adet gecikmediği için sonuç negatif olabilirr adet gününde bidaha denersin

gitmeden bişey daha yumurtlama dönemi yumurtlama bilmemnesi derken yumurta yiyemiyorum ben artık sizede oldu mu içim dışım yumoş oldu kaydirigubbakcemile2

Bende birazdan :oklava: alıp üst komşuya çıkıcam ya paso tepemden bişeyler sirkeliyor ya lafda anlamıyor ne kadınmış.

Back