kendileri taksınlar o boncukları canım bizim nazarımız degmez kimseye :roflol: hamile birini görünce icinizde bir burukluk yada kıskanclık oluyormu kızlar
inşallah canım..bugün haber çıkmazsa benden hamiş değilimdir kızlar..p.tesi görüşürz o zaman olur mu:):gitme:dört gözle bekliyorum canım güzel haberlerini :Saruboceq:
güzelim kıskançlık değil de benim eksikliğim ne diye soruyorum kendime ev yakında inş. bende hamiş kalırım diyorum..ve her görgüğün hamileye içimden allah kurtasın allah yarımcısı olsun diyorum inanın..:Saruboceq:
inşallah canım..bugün haber çıkmazsa benden hamiş değilimdir kızlar..p.tesi görüşürz o zaman olur mu:):gitme:
Kıskanmak değilde imreniyorum ben bende bebek sahibi olurum inşallah diye içimden geçiriyorum.:asigim:
ayyy kızlar askerdeki erkek kardeşim hafta sonu dışarı çıkmış..şimdi netten onunla konuşuyorum..çok özlemişim kardeşimi yaaa:1hug: Şeniz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:anladım canım inşallah ucarak gelirsin buraya :1hug:
sağol canım..:Saruboceq:inşallah en kısa zmanda canım :Saruboceq:
allah kavustursun canım hayırlı teskereler diliyorum :Saruboceq:
kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum..hepinizi kocmaan öyüyorum..byy..dualarınızı esirgemeyin..
slm cicişler nabersiniz
slm kıslarrr
kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum..hepinizi kocmaan öyüyorum..byy..dualarınızı esirgemeyin..
nereye gidion abyosun yeni geldim ben konuşalım yahu yeni hamişler varmı okuyamadımm
kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?