arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Bende takvim hesabına göre yumurtladım zannedip adamı bırakıp 1 hafta tatile gittim büyük ihitmal o aradada yumurtladım kasıklarımda sancı vardı çünkü.

evet canım buyuk ihtimalle bos gecirdik biz o gunleri fakat bu kadar gec yumurtlarsak olacagıda buydu delikafadulden neyse artık bu ay bakacaz işimize delikafadulden

selam arkadaslar herkeze hayırlı gunler

arkadaslar benım bu aykı adetım tam 5 inı 6sına baglayan gece oldu ben yumurtlama tarıhımı 5 ine goremı 6 sına goremı hesaplayacagım cunku hesaplayınca bır kacgun oynuyor arada

gunaydın canım hosgeldin :1hug: bence canım erken olanı yap gec olanla kacırabilirsin fakat erken olanla birsey kacırmazsın bence yerimseniben

hosbulduk canım zemuszemus tesekkur ederım kittycım valla burası olmasa kıme acıp soracagım bılemıyorum kadın dogum uzmanı gıbısınız hayranım sızlere

hosbulduk canım zemuszemus tesekkur ederım kittycım valla burası olmasa kıme acıp soracagım bılemıyorum kadın dogum uzmanı gıbısınız hayranım sızlere

birsey degil canım opuyorumnanaktan hepimiz birbirimizden çok sey ögreniyoruz burda ve her seferinde anlıyoruzki bilmedigimiz ne cok sey varmıs yerimseniben

:roflol: :roflol: valla alemsin.. sende adet olmadığın günler harici gün aşırı canım cicim de garantiye al bu ayı..delikafadulden

evet canım buyuk ihtimalle bos gecirdik biz o gunleri fakat bu kadar gec yumurtlarsak olacagıda buydu delikafadulden neyse artık bu ay bakacaz işimize delikafadulden

Evet boş geçirip sonrada bebek gelmedi diye dertleniyoruz canım ya bu ay sıkı takibe alıcam kendimi kaydirigubbakcemile5

Evet boş geçirip sonrada bebek gelmedi diye dertleniyoruz canım ya bu ay sıkı takibe alıcam kendimi kaydirigubbakcemile5

evet canım en guzeli 2 gunde bir iş başı yapacaz :roflol: artık bu ayda olmazsa yapacak birsey yok ugrasmıcam artık olursa olur olmazsada keyfi bilir :1hug: oyunda 2. cocugumda oldu adınıda emir koydum ohhh guzel bir duygu valla :roflol: bir kızım birde ogluşum var :roflol::roflol:

Allah bağışlasın canım kaydirigubbakcemile3 inşallah tez zamanda gerçekleriyle yaşarsın bu duyguyu.

bende ıyıyım tesekkur ederım evet bencede kocaya offfffff denılmemesı gerekıyor ama ınsan bezende bıkıyor be guzelım yaaaa bıde sartlandırıyoruz kendımızı hadı bugun bos gecmemesı lazım yumurtlama olmus olabılır dıye sonra hem bız strese kapılıyoruz hemde kocalar zorsunuyor

kızlar bişey soracağım..benim adetime 2 var ya şimdi ben ya hamileysem..bugün diş doktoruna gideceğim dolgu yapılacak bişey olur mu ki..:bbo:laelaelaelaelae kafam karışık..hani hamileyken diş çekmimi dolgu falan yapılmaz diye biliyorum ben..

inanın dün dısarı cıktım sankı bana ınat yaparmıs gb gordugum bayanları % 60 ı hamıleydı her hamıle gordugumde duaları arka arkaya gı sıralıyorumkı gormeyın bazen guluyorum kendı kendıme

malesef ki öyle hem kendimizi hem kocaları strese sokuyoruz....ama oluruna bırakınca da olmuyor..:bbo:

bence gitmeden önce bir test yap canım opuyorumnanaktan

ayyy sorama ben her gün yaşıyorum onu işten eve giderken..otobüste ,metro da her yerde hamile var yaaaa bende istiyorum allahım..bende sen gibi hemen dualar arka arkaya..duanın ne zaman kabul olacağı bellimi olur dimi..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…