• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar bişey soracağım..benim adetime 2 var ya şimdi ben ya hamileysem..bugün diş doktoruna gideceğim dolgu yapılacak bişey olur mu ki..:bbo:laelaelaelaelae kafam karışık..hani hamileyken diş çekmimi dolgu falan yapılmaz diye biliyorum ben..

bence gitme dişçiye hayatım testle belli olmaya bilir sonuçta.gitme 4 gün sonraya ertele randevunu.garanti olsun

bende ıyıyım tesekkur ederım evet bencede kocaya offfffff denılmemesı gerekıyor ama ınsan bezende bıkıyor be guzelım yaaaa bıde sartlandırıyoruz kendımızı hadı bugun bos gecmemesı lazım yumurtlama olmus olabılır dıye sonra hem bız strese kapılıyoruz hemde kocalar zorsunuyor

yaw stres bir yana sartlanınca yatagada girilmiyor ya görev gibi oluyor :kedi: sanki duygusuz ruhsuz bir ilişki oluyor gibi geliyor bana :kedi:

inanın dün dısarı cıktım sankı bana ınat yaparmıs gb gordugum bayanları % 60 ı hamıleydı her hamıle gordugumde duaları arka arkaya gı sıralıyorumkı gormeyın bazen guluyorum kendı kendıme

evet sokak göbişi şiş kadınlarla dolu a.s dun parkta bir kadınla karsılastım 5 aylık hamileymiş ama göbek yok acaba onun göbişide dısa dogru degilde iceri dogrumu buyuyor:roflol:

bence gitmeden önce bir test yap canım opuyorumnanaktan
haklısın canım..bir test alayım ben ,ama testi sabah yapın yada 4 saat tuttuğunuz idrarla yapın diyorlar..doğru sonuç vermeyebilir..saat 2 de randevum var.. sabahtan beri wc ye gitmedim en son 8,30 du..ayyy 2 ye kadar çatlarım ben yaaa o kadar duramam..çatlar kasıklarım ağrıdan..laelaelaelaelae ne yapacağı şimdi.fisfisfis

haklısın canım..bir test alayım ben ,ama testi sabah yapın yada 4 saat tuttuğunuz idrarla yapın diyorlar..doğru sonuç vermeyebilir..saat 2 de randevum var.. sabahtan beri wc ye gitmedim en son 8,30 du..ayyy 2 ye kadar çatlarım ben yaaa o kadar duramam..çatlar kasıklarım ağrıdan..laelaelaelaelae ne yapacağı şimdi.fisfisfis

tamam işte şimdi bir test al yap canım yarım saat sonra 4 saat olmus oluyor yada gitme dişciye ertele bir sure

yaw stres bir yana sartlanınca yatagada girilmiyor ya görev gibi oluyor :kedi: sanki duygusuz ruhsuz bir ilişki oluyor gibi geliyor bana :kedi:

evet sokak göbişi şiş kadınlarla dolu a.s dun parkta bir kadınla karsılastım 5 aylık hamileymiş ama göbek yok acaba onun göbişide dısa dogru degilde iceri dogrumu buyuyor:roflol:
bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o nedenle 7-8 aylık olmdan aşırı göbekleri çıkmıyor..şuan 2 arkadaşım hamile ikiside 17-18 yıllık arkadaşlarım 1 ay var aralarında ama göbek fakını görseniz..bir arkadaşımın iç karnı dar daha 2,5 aylıkken belliydi göneği..diğerin ise şuan 6 aylık neredeyse..hamile elbise giymediğim zaman otobüste yer bile vemiyorlar..eşofmanla çıkınca dışarı mormal geliyor herkese diyor..:) diğer arkadaşımda sanki bugün yarın doğuracak gibi duruyor..herkesin göbişi..hamileliği farkı..:CüvCüv:

ınan canım takmak gerek aslında bazen dıyorumkı gıdıp sorsan nasıl hamıle kaldınız bı teknıgınız varmı dıye ama ıste olmuyor :kedi:

bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o nedenle 7-8 aylık olmdan aşırı göbekleri çıkmıyor..şuan 2 arkadaşım hamile ikiside 17-18 yıllık arkadaşlarım 1 ay var aralarında ama göbek fakını görseniz..bir arkadaşımın iç karnı dar daha 2,5 aylıkken belliydi göneği..diğerin ise şuan 6 aylık neredeyse..hamile elbise giymediğim zaman otobüste yer bile vemiyorlar..eşofmanla çıkınca dışarı mormal geliyor herkese diyor..:) diğer arkadaşımda sanki bugün yarın doğuracak gibi duruyor..herkesin göbişi..hamileliği farkı..:CüvCüv:

evet canım haklısın opuyorumnanaktan

saat 1 de çıkacağım işten..giderken alayım..uygun anda yaparım..kızlar dua edin inş.hamileyimdir..:CüvCüv:

inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: e bizim nezman haberimiz olacak varsa bebiş opuyorumnanaktan

kendileri taksınlar o boncukları canım bizim nazarımız degmez kimseye :roflol: hamile birini görünce icinizde bir burukluk yada kıskanclık oluyormu kızlar
güzelim kıskançlık değil de benim eksikliğim ne diye soruyorum kendime ev yakında inş. bende hamiş kalırım diyorum..ve her görgüğün hamileye içimden allah kurtasın allah yarımcısı olsun diyorum inanın..:Saruboceq:

Back