kızlar bişey soracağım..benim adetime 2 var ya şimdi ben ya hamileysem..bugün diş doktoruna gideceğim dolgu yapılacak bişey olur mu ki..:bbo:laelaelaelaelae kafam karışık..hani hamileyken diş çekmimi dolgu falan yapılmaz diye biliyorum ben..
bende ıyıyım tesekkur ederım evet bencede kocaya offfffff denılmemesı gerekıyor ama ınsan bezende bıkıyor be guzelım yaaaa bıde sartlandırıyoruz kendımızı hadı bugun bos gecmemesı lazım yumurtlama olmus olabılır dıye sonra hem bız strese kapılıyoruz hemde kocalar zorsunuyor
inanın dün dısarı cıktım sankı bana ınat yaparmıs gb gordugum bayanları % 60 ı hamıleydı her hamıle gordugumde duaları arka arkaya gı sıralıyorumkı gormeyın bazen guluyorum kendı kendıme
haklısın canım..bir test alayım ben ,ama testi sabah yapın yada 4 saat tuttuğunuz idrarla yapın diyorlar..doğru sonuç vermeyebilir..saat 2 de randevum var.. sabahtan beri wc ye gitmedim en son 8,30 du..ayyy 2 ye kadar çatlarım ben yaaa o kadar duramam..çatlar kasıklarım ağrıdan..laelaelaelaelae ne yapacağı şimdi.fisfisfisbence gitmeden önce bir test yap canım opuyorumnanaktan
allah en kısa zamanda hepimize yaşatsın bu en güzel duyguyu..:Saruboceq:evet haklısın onları öyle büyük bir iş basarmıs gb goruyorumkı sorma gıtsın
haklısın canım..bir test alayım ben ,ama testi sabah yapın yada 4 saat tuttuğunuz idrarla yapın diyorlar..doğru sonuç vermeyebilir..saat 2 de randevum var.. sabahtan beri wc ye gitmedim en son 8,30 du..ayyy 2 ye kadar çatlarım ben yaaa o kadar duramam..çatlar kasıklarım ağrıdan..laelaelaelaelae ne yapacağı şimdi.fisfisfis
valla gülmekten öldüm allah ıyılıgını versın kittycım allah kucagını doldursun emiiii
bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o nedenle 7-8 aylık olmdan aşırı göbekleri çıkmıyor..şuan 2 arkadaşım hamile ikiside 17-18 yıllık arkadaşlarım 1 ay var aralarında ama göbek fakını görseniz..bir arkadaşımın iç karnı dar daha 2,5 aylıkken belliydi göneği..diğerin ise şuan 6 aylık neredeyse..hamile elbise giymediğim zaman otobüste yer bile vemiyorlar..eşofmanla çıkınca dışarı mormal geliyor herkese diyor..:) diğer arkadaşımda sanki bugün yarın doğuracak gibi duruyor..herkesin göbişi..hamileliği farkı..:CüvCüv:yaw stres bir yana sartlanınca yatagada girilmiyor ya görev gibi oluyor :kedi: sanki duygusuz ruhsuz bir ilişki oluyor gibi geliyor bana :kedi:
evet sokak göbişi şiş kadınlarla dolu a.s dun parkta bir kadınla karsılastım 5 aylık hamileymiş ama göbek yok acaba onun göbişide dısa dogru degilde iceri dogrumu buyuyor:roflol:
saat 1 de çıkacağım işten..giderken alayım..uygun anda yaparım..kızlar dua edin inş.hamileyimdir..:CüvCüv:tamam işte şimdi bir test al yap canım yarım saat sonra 4 saat olmus oluyor yada gitme dişciye ertele bir sure
gel nazar boncuğu takalım o zman tüm hamişlere..nerdeyse madalya takıcam valla gordugum hamılelere kaydirigubbakcemile3
bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o nedenle 7-8 aylık olmdan aşırı göbekleri çıkmıyor..şuan 2 arkadaşım hamile ikiside 17-18 yıllık arkadaşlarım 1 ay var aralarında ama göbek fakını görseniz..bir arkadaşımın iç karnı dar daha 2,5 aylıkken belliydi göneği..diğerin ise şuan 6 aylık neredeyse..hamile elbise giymediğim zaman otobüste yer bile vemiyorlar..eşofmanla çıkınca dışarı mormal geliyor herkese diyor..:) diğer arkadaşımda sanki bugün yarın doğuracak gibi duruyor..herkesin göbişi..hamileliği farkı..:CüvCüv:
saat 1 de çıkacağım işten..giderken alayım..uygun anda yaparım..kızlar dua edin inş.hamileyimdir..:CüvCüv:
gel nazar boncuğu takalım o zman tüm hamişlere..
hemen haber veririm canım..opuyorumnanaktanevet canım haklısın opuyorumnanaktan
inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: e bizim nezman haberimiz olacak varsa bebiş opuyorumnanaktan
hemen haber veririm canım..opuyorumnanaktan
güzelim kıskançlık değil de benim eksikliğim ne diye soruyorum kendime ev yakında inş. bende hamiş kalırım diyorum..ve her görgüğün hamileye içimden allah kurtasın allah yarımcısı olsun diyorum inanın..:Saruboceq:kendileri taksınlar o boncukları canım bizim nazarımız degmez kimseye :roflol: hamile birini görünce icinizde bir burukluk yada kıskanclık oluyormu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?