arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aşkımızın meyvesini üretmeye calısıyoruz canım :roflol:delikafadulden:roflol:

hııııııııııııııııııımmmm şu mesele yazık gııııııııı admlara
ablacım ya ben buay yumurtlama olmadı neden acaba sen geçenlerde yazmıştın yumurtlama olmayanlar o ay hamile kalma şansı var diye

Sedefcim dikkat kendne, bebişimizi de yorma kendini de Şeniz
Bol bol yatın :1hug:

Kuzum daha adetime 10 gün var ama dayanılcak gibi değilde bi sürü şey denedim geçmedi, mecburen içtim fisfisfis

anladım kuzum geçmiş olsunn dikkst et kendine ilişkide yasaktır şimdi mantarla zor olur çünkü buarada adetine 10 gün varsa sen yumurtlama döneminde olabilirsinn

aaaaaaa pordon sen hamilesin ay :kedi:bilmiyordum fazla takip edmiyorum eskisi gibi
ay tabi ya okumuştum şimdi aklıma geldi yat yat kalkma sakın nezamandır istiyordunuz siz

aaaaaaa pordon sen hamilesin ay :kedi:bilmiyordum fazla takip edmiyorum eskisi gibi
ay tabi ya okumuştum şimdi aklıma geldi yat yat kalkma sakın nezamandır istiyordunuz siz

nagişçim karıştırdın yahuu kimle karıştırdın acaba olsun tatlım olur böle şeler buarada ilk denememizdi korunmayı bıraktım ve hamile kaldım ondan diyomya inanamıyom bukadar çabuk kaldığıma

derya sana yazmıştım ben bunu nerde duydun hamileliğe engel diye aa

aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kız ken vardı yara olurdu geçmişti evlendikten birsüre sonra tekrar çıktı eşimede geçti baya bir doktorlarda uğraştık kanıyordu

Benim bütün arkadaşlar korunmayı bıraktıkları ilk aydan hamile kaldı ama biz beceremedik kaydirigubbakcemile2 bana kızıyorlar bide acelen ne olucak bekle biraz diye anlayamıyorlar tabi yaşamadılar o negatif testleri :sinifsinif:

Evet evet eşimede banada antibiyotik vermişti doktor, bitene kadar da ilişkiyi yasaklamıştı ama üstünden 6 ay falan geçti. Şimdi niye tekrar ediyo anlamadım fisfisfis
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kız ken vardı yara olurdu geçmişti evlendikten birsüre sonra tekrar çıktı eşimede geçti baya bir doktorlarda uğraştık kanıyordu

Kaçırmışım canım ya görmedim hatırlamıyorum ama dur ben bi bakayım.

Genital bölgedeki bakterilerin bir kısmı hamile kalmayı engellr. Örneğingebe6.jpg mantarlar, yumurtalıklarda enfeksiyona sebep olarak yumurtlamayı engelleyebilir. Bu nedenle her türlü akıntıyı ciddiye alın ve anında tedavi ettirin.

Bak nagiş nette buldum bunu doğruymuş demek ama sen gittinmi hiç bunun için doktora.

yok canım yumurtlama olmazsa adet olmuyor yazmıstım benim gecen ay yumurtlamam gec olmustu bak akıntım olmamıstı fazla daha önce 29 ve 30. günlerde akıntım oldu o zmanlar yumurtlama gunlerimmiş 31 yada 32. gun kesin yumurtladım sonrasında bak atesim nasıl yukselmeye basladı ve adet olana kadarda dusmedi eger hic dusmeseydi hamilelik olurdu

29.gün – 27 mayıs-36.0 akıntı vardı
30.gün – 28 mayıs-36.0 akıntı vardı
31.gün – 29 mayıs-36.2
32.gün – 30 mayıs-36.4
33.gün – 31 mayıs-36.4
34.gün - 1 haziran-36.4
35.gün – 2 haziran-36.6
36.gün – 3 haziran-36.6
37.gün – 4 haziran-36.7 ( kan testi yaptırdım sonuc 0. 1 )
38.gün – 5 haziran-36.6
39.gün – 6 haziran-36.7
40.gün – 7 haziran-36.7
41.gün – 8 haziran-36.7
42.gün – 9 haziran-36.7
43.gün - 10 haziran-36.8
44.gün – 11 haziran-36.7 -36.6
45.gün – 12 haziran- 36.7
46.gün - 13 haziran - 36.3 ( ve ben adet oldum )

Sedefcim hakkaten belirtilerini falan bidaha yazsana, güncellesen şöyle zemuszemus

kızlar hemile belirtilerim:yumurtlamadan 3,4 gün sonra kasıklarım ağarmaya başladı yani adetime 10 gün kala inanılmaz ağrım oldu ben üşüttüğümü düşünmüştüm ama deilmiş kızlar adet sancısı gibi deil bu sancı batma şeklinde kıramp giriomuş gibii benim tek belirtim bu olduu ve adetime 4 gün kala idrar testi yaptım eved 2 .çizgi çok belirgindi adetime 2 gün kalada kan testi yaptırdım 2 buçuk haftalık hamile olduğumu söyledi dr.kasık ağrısının sebebi ise rahim bağları nın genişlemesiymiş kızlar adetinize 10 gün kala dikkat edin bebiş rahime düşüo ve yerleşio onun tutunmasına yardımcı olun ve dikket edin

cosmopoli canım bulamadım eşim attımı bir yere koydu gelsin birazdan bir yere gitti bir sorayım görmüşmü ilçların yanına baktım bulamadım ooooooooofffffffffff yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…