bence cosmocum sen gecen ay kaptın bu mikropu :çok üzgünüm:
aşkımızın meyvesini üretmeye calısıyoruz canım :roflol:delikafadulden:roflol:
iim nagişş hamileliğime alışmaya çalışıorum hala inanamıyorumm ama çok güzel bi duyguu içinde bi canlı olduğunu düşünme çok güzel allahm arayan herkese nasip etsinn aratmasın hep dua ediyorumm
Kuzum daha adetime 10 gün var ama dayanılcak gibi değilde bi sürü şey denedim geçmedi, mecburen içtim fisfisfis
Düşük esnasında mı diyosun :1shok:
Nasıl kapmış olabilrim canım ya :1shok:
iim nagişş hamileliğime alışmaya çalışıorum hala inanamıyorumm ama çok güzel bi duyguu içinde bi canlı olduğunu düşünme çok güzel allahm arayan herkese nasip etsinn aratmasın hep dua ediyorumm
Hakkaten iğrenç bi durum ya a.s
Benimde aynı rahmin içine doğru kaşıntı var
aaaaaaa pordon sen hamilesin ay :kedi:bilmiyordum fazla takip edmiyorum eskisi gibi
ay tabi ya okumuştum şimdi aklıma geldi yat yat kalkma sakın nezamandır istiyordunuz siz
ben kaşıntı kıremi vardı onu kullandım 3 kere geçti ama iğrenç ya elim ağrıyordu vallaa kaşımaktanlülülülülülü
evet canım birgun ellemezsen ev savas alanına dönüyor kaydirigubbakcemile3
nagişçim karıştırdın yahuu kimle karıştırdın acaba olsun tatlım olur böle şeler buarada ilk denememizdi korunmayı bıraktım ve hamile kaldım ondan diyomya inanamıyom bukadar çabuk kaldığıma
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kız ken vardı yara olurdu geçmişti evlendikten birsüre sonra tekrar çıktı eşimede geçti baya bir doktorlarda uğraştık kanıyordu
derya sana yazmıştım ben bunu nerde duydun hamileliğe engel diye aa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kız ken vardı yara olurdu geçmişti evlendikten birsüre sonra tekrar çıktı eşimede geçti baya bir doktorlarda uğraştık kanıyordu
hııııııııııııııııııımmmm şu mesele yazık gııııııııı admlara
ablacım ya ben buay yumurtlama olmadı neden acaba sen geçenlerde yazmıştın yumurtlama olmayanlar o ay hamile kalma şansı var diye
Sedefcim hakkaten belirtilerini falan bidaha yazsana, güncellesen şöyle zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?