:dance: Piss :dance::dance:
öyle zaten..:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle zaten..:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
Ben iyiyim arkadaşlar..
Ninik yavrularımın biri dün ölmüştü sonra eşimle ampül yaptık dediğin gibi ama diğeride sabah kalktığımda ölmüştü mirmirmirmir bulundukları yeri temiz tuttum kendi yemlerinden aldım yemini suyunu verdim dünde ampülü yaptım ama dün pıtır pıtır peşimde koşturan yavrumda öldü eşim sabah bana göstermeden çıkardı evden.
canım umdumuzu asla kaybetmeyelim..insanlar neler yaşıyor..gün doğmadan neler yaşanır bilinmez..adet olursan da üzülme önümüzdeki aya yeni bir umut..benimde 2 gün kaldı..bekliyorum..rüyamda adet olmuştum.hemde öyle böyle değil..çok çokkk şiddetli..biliyorum kafayı sıyırcaz yakında..ama ne yaplaım..allah büyük..bekliyoruz..elbet bebişlerimiz gelecek hepimizin yakında..:)Bende adet olmayı bekliyorum hala dünkü lekelenmelerden sonra yine acaba mı dedim zavallı eşimde gitti sabah hemen test aldı tabi tek çizgi2 kan tahlili 1 ultrason muaynesi yaklaşık 7-8 test sanki yalan söylüyordu bugün tekrar yaptım valla bi haller oldu bana :kedi:
:dance: Piss :dance::dance:
canım umdumuzu asla kaybetmeyelim..insanlar neler yaşıyor..gün doğmadan neler yaşanır bilinmez..adet olursan da üzülme önümüzdeki aya yeni bir umut..benimde 2 gün kaldı..bekliyorum..rüyamda adet olmuştum.hemde öyle böyle değil..çok çokkk şiddetli..biliyorum kafayı sıyırcaz yakında..ama ne yaplaım..allah büyük..bekliyoruz..elbet bebişlerimiz gelecek hepimizin yakında..:)![]()
inşallah olursun bugün canımkaydirigubbakcemile5İnşallah canım bende adet olmayı istiyorum zaten 47 gün oldu bugün gelsinde yeni ay için çalışmalara başlayalım zemuszemus
canım takılıyorum kızmıyorsun dimi hayatım....
nazım senle kittye geçiyor napayım ....:kedi:
Yok tatlım kızarmıyım hiç?
Hoşuma gidiyo, çok gülüyom :lepi:
hayatım günaydın haplar bitti ya.aylık kontrol yani bakçak işte yumurtalar ne alemde yumurtam varmı yok mu kist oldumu olmadımı
kitty hayırdır sesin çıkmıyor çok uslusun bugün....?
napatınız akşam kocanla anlat bakayım...
ya kity nereye kayboldu yine?
Hıı mÜhİm İŞler yaptınız yanİ....
Kızlar ben kaÇar aÇarım yİne arada baŞımda bİzİmkİde sonra aÇarım yİne
yaw adamda kafayı yicek gecen ay işim bitene kadar hadi hadi deyip durdum sonrasında asıl gunde offfffffffff dedigim gunlermiş nerden bileyim :roflol: adet gecikince sıkıntımdan offfffffffffffffffff demiştim yaklastırmadım :roflol: şimdi yine aman canım cicim oldum :roflol::roflol:delikafadulden iyice manyadım yani anlacagın :roflol:
Aynen Kitty işim bitene kadar canım cicim, yumurtlama günü geçince yorgunum gibi mazaretler:)))
Bende takvim hesabına göre yumurtladım zannedip adamı bırakıp 1 hafta tatile gittim büyük ihitmal o aradada yumurtladım kasıklarımda sancı vardı çünkü.