benimde 3 gün var..ama adet olucam büyük ihtimal..kafamçokkarıştı
evet canım 3-4 ay sonra 5 sene olacak ama gerçekten 5 yıl nasıl geçti anlamadm sanki dün gibi ben de eşimi çok seviyorum allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın herkesi yüreğinin dileğini versin bizim gibi bebek özlemiyle yananlara da en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin
amin canım amin benim 8 ay sonra 6yılımıza gireceğiz nasip olursa allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın annemlere bile gidemiyorum onu bırakıp siz nekadardır istiyorsunuz bebek tedavi görüyormusunuz
canım ne yapalım..vakti ne zaman gelirse o zaman olcak biliyorum..allah sabrımı sınıyorsa biliyorki bende çok sabırlıyımdır beklerim...yeterki bir gün sağ salim gelsin bebişim..valla ben anlamıyorum annem 6 tane doğurmuş bizi diğer kardeş ve ablalarımda hiç problem yaşamdı..zırtpırt doğurabiliyorlar ben 1 sene olacak uğraşıyom yok bişey..laelaelaelaelaecanım herşeyin hayırlısı olsun ya adet olsan da üzülme canım ne yapalım zamanını bekleyecez hep birlikte ben bu ay karar verdim adetim 1 hafta geçtikten sonra test yaptıracam tabi eğer adet olmazsam olursam da ne yapayım canım sağolsun komşuların bebişlerini severim
benden çok eşim üzülüyo valla..:teselli:canım herşeyin hayırlısı olsun ya adet olsan da üzülme canım ne yapalım zamanını bekleyecez hep birlikte ben bu ay karar verdim adetim 1 hafta geçtikten sonra test yaptıracam tabi eğer adet olmazsam olursam da ne yapayım canım sağolsun komşuların bebişlerini severim
inşallah tez vakitte gelir bebişlerimiz..:ecrin_bebek:olacak olacak ümidimizi kaybetmeyelim bizim de bebişlerimiz olacak demişsin ya annmede kardeşlerim de bir sorun yok diye belki nde sen özel birisin bunun farkında değilsin herkes yapıyor da sen sabrediyorsan sonucu daha mükemmel olacak ve bebeğin daha kıymetli olacak canım unutma bunu sakın
benim ailem hala eşimle görüşmedikleri için ben de çok sık annemlere gidemiyorum eşim istemediği için değil sadece onu yanlız bırakmamak adına aşk böyle birşey sanırım:asigim:
inşallah tez vakitte gelir bebişlerimiz..:ecrin_bebek:
Daha 4 gün falan var ama ben dayanamadım bugün test yaptım. Negatif çıktı. mafoldumben Bu ay da planlar suya düştü...
kittycan
ablacım nice seneler inşallah mutluluğun bir çocukla tamamlansın inşallah
bende kaçtım ablacım ya hiçte pişman değilim Şeniz
bende anneme son kez bakmıştım giderken bonya yapmaya gidiyorum demiştim alt kattaydı banyo beni çııkacak sıcak çay içsin diye çay yapmış kış günüydü bir de bakmışkı banyoya ben yokum çok ağlamış akşam kaçmıştım
selam güzelim..naılsın?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytslm kızlar opuyorumnanaktan
ben amuda kalkcam valla..bi öğrensem hamiş kaldığımı..ne diyorsun..takla bile atacağım..zemuszemusamiiiinn tatlım inşallah bir hamile kalsam valla burayı yıkacağım allahım bizimde yüzümüzü güldür yarabbim
selam güzelim..naılsın?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende iyiyim canım bende son 3 e girdim..bekliyorum..:bbo:iyyim canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
hadiyaaa...senağlamaCivcivimin 1 tanesi öldü :sinifsinif:
civcivimin 1 tanesi öldü :sinifsinif:
dediğimi yapmadın dimi CNIM DÜN DEMİŞTİM YA SANA AMPÜL KOY DİYE GEÇİ KOYSAN BİLE SATICILARIN ELİNDE KAÇ GÜN KALIYOR ONLAR O ŞEKİLDE
aldığımdan beri afedersiniz ishaldi yemiyordu içmiyordu hastalıklıydı sanırım bugün kaybettim diğerinin maaşallahı var ben nerde o orda pıtır pıtır geziyor peşimde ama arkadaşı öldü ya hiç susmuyor devamlı ötüyor.canım ampül koy dediğini okumamışım ama altına bez koymuştum kutunun üzerinide havluyla yarıya kadar kapamıştım ama olmamış demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?