hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:
ama benim rüyalarım genelde olduğu gibi çıkar..Canım seni ümitlendirmek istemem ama rüyada adet olmak hamileliğe işaretmiş :lepi:
hoşbulduk canım.a.s.nasılsın.hihoyyyt.adetime 2 gün kaldı ben iyice manyaklaştım valla..akşam rüyamda adet olmuş gördüm kendimi..hemde çoook ağrılı ve şiddetli geliyordu..sabbah 6 gibi uyandım karnım ağrıyor wc gittim bişey yok..hala olmadım..ama artık rüyalarıma bile girer oldu..sırnaşık şey:roflol:
ama benim rüyalarım genelde olduğu gibi çıkar..:gitme:
valla bende hayırlısı diyorum..2 gün var..tüm belirtiler adet belitisi hiç anormallik yok..:sinifsinif:ne göğüs ucu koyulaşması.ne akıntı fazlalaşması..laelaelaelaelaeiyiyim canım ya iyice manyak olduk cumletenkaydirigubbakcemile3 ruyalarda bıle rahat yok hayırlısı tatlım ya
valla bende hayırlısı diyorum..2 gün var..tüm belirtiler adet belitisi hiç anormallik yok..:sinifsinif:ne göğüs ucu koyulaşması.ne akıntı fazlalaşması..laelaelaelaelae
ne bileyim herkes akıntım çok göğüs ucun koyulaştı diyor yaaaalaelaelaelaelaeİyi de kızlar göğüs ucu koyulaşması ha deyince olmaz ki bence...
haklısın..bekleyip görelim canım..hihoyyytherkes de ılla belırtı olacak dıye bısey yok kı pek belırtılere sartlanmamak lazım canım o zaman senın haberlerini bekliyoruz artıkın:sm_cool:
haklısın canım..ama umudum her zaman var..hep de olacakhihoyyytAbyosun acele etme kuzum ama ümidinide yitirme,
Kafanı başka bişeyle meşgul et, takılıp kalma belirtilere, rahat ver kendine lütfenlmaz:
Yav nereye gittinizlmaz:
Kitty de yok bugün fisfisfis
gunaydın kızlar zemuszemusopuyorumnanaktan
geldim cosmocum gunaydın canım opuyorumnanaktan
gunaydın kıttycim ve hoşçakalopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?