kızlar benimde adetime 2 gün kaldı. hayırlı sonuçlar alırız insallah. bugün test aldım yarın sabah dayanamayıp denerim. eğer olumlu sonuç alırsam yazarım kızlar. Allah herseyi gönlümüze göre versin amin
oysa bütün belirtileri yasamıştım. kasıkta batma hissi, baş dönmeleri, göğüs ucu koyulaşması... şimdi hepsi psikolojikmiymiş????
canım..umarım önümüzdeki ay inş.hamiş kalırsın..dün arkadaş adetine 3 gün varken test yaptı ve pozitif çuktı çift çizgiyi görmüş..benimde 3 gün var ama cesaret edemiyorum yapmaya..günüm geçsin öyle yapacağım ben..kafamçokkarıştıkızlar işte dün aksam heyecanlı bi şekilde sizlere böyle yazmıştım. test için zaman geçmek bilmiyordu. gece de uyuyamadım zaten. sabahta kalkar kalkmaz ilk işim test yapmak oldu. ama adetime 1 gün olmasına rağmen hemde hassas testle yaptığım halde negatif çıktı senağlama çok üzgünüm ya. adet ağrılarımda başladı. kızlar benim gibi adetine 1 gün kala test yapıp negatif çıkan ama sonra hamile olduğunu öğrenen yok mu? yanı simdi hiç bir ümit yok mu?
ahh canım aynı şeyler bende de var..ama bende adet olcam büyük ihtimal..laelaelaelaelae :1shok:oysa bütün belirtileri yasamıştım. kasıkta batma hissi, baş dönmeleri, göğüs ucu koyulaşması... şimdi hepsi psikolojikmiymiş????
sanırım adet oluyorsun canım..günün ne zaman?genelde benimde öyle oluyor..her ay aynı olmsada..:)Belim kopuyor bugün resmen sabah pembeler gelmişti şimdide kahverengi geliyor ne oluyor anlamadım .
sanırım adet oluyorsun canım..günün ne zaman?genelde benimde öyle oluyor..her ay aynı olmsada..:)
demekkİ ben kendİmİ Çok hazırlamısım hamİlelİĞe. Belİrtİler var ama ortada bebek yok. Çok canım acıyor ya. Ben Çok taktıĞım İÇİn eŞİm bİ sÜre ara vercem ccocuĞa dİyor. O da Çok ÜzdÜ benİ. Takmamak elde deĞİl kİ. Hele bİrde ev hanımı olunca
demekkİ ben kendİmİ Çok hazırlamısım hamİlelİĞe. Belİrtİler var ama ortada bebek yok. Çok canım acıyor ya. Ben Çok taktıĞım İÇİn eŞİm bİ sÜre ara vercem ccocuĞa dİyor. O da Çok ÜzdÜ benİ. Takmamak elde deĞİl kİ. Hele bİrde ev hanımı olunca
evet zor canımda stres daha kötü etkiliyor dengemiz altust oluyor :1hug:
bütün kaçanlar burda ayyyy ne güzel ama ben diyorum ki her zaman iyiki kaçmışım şimdi olsa gene eşime kaçardım biz olayı abartmıştık biraz mersinden manavgata gittik evlenmeye ne maceraydı
bu arada kusura bakmayın muhabbete aradan girdim ama birden 5 sene önceki kaçma anımı hatırladım
benimde 3 gün var..ama adet olucam büyük ihtimal..kafamçokkarıştıcanım üzülme ya ben de geçen ay aynen yaşadım hatta test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün bir heves kan tahlili yaptırdım NEGATİFTİ ama ne yapalım elden ne gelir eşin de sen üzülme diye öyle demiştir canım ya benim daha adetime 1 hafta var benim de gögüslerim şişti uçları büyüdü ama geçen ay yaşadıklarımı hatırlayınca gene hastalanacam diyorum sanırım zamanı değil üzülme canım hepimiz bir gün anne olacağız:gitme:
nedemek canım ya tabiki anlatacaksın sendemi kaçtın ay ay sende ben gibi 5yıllık evlisin galiba bende pişman değilim şimdi olsa gene kaçarım onu çoooooooooooooooooooooooook seviyorum :asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?