• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

[sıze=2]canım ben hemen 1 hafta içinde hamile kalıyorum.[/sıze]
[sıze=2]bak sana bir taktik vereyim...[/sıze]
[sıze=2]ilişki öncesi eşine sert bi kahve içir.[/sıze]
[sıze=2]bu sayede sperlmer daha hızlı hareket edip yerini buluyor :kedi:[/sıze]
[sıze=2]dene derim... Ne kaybedersin a.s.[/sıze]
benim adam kahve delisi onu zaten alıyoooo her zaman yine yok..

anam sen tarih verme mümkünse seninki karanbole artık öncede gelebilir sonrada.valla böyle senin dlei bi yapın varya senden herşeyi bekliyorum mesela üzerine görebilirsin hamile kalıpta.sonra biz umursamıyormuşuz bir ay sonra klasik kitty hep gecikiyor zaten falan diye bi bakıyoruz haömilesin...

evet üstüne görmüş de olabilir... ben önceden olurmu öle şey aceba diodum. geçen ay üstüne görmüşüm. ve testlerde de negatif çıkmıştı...
bakalım nolcek :)
artık güsel haberi ver be kittycim :)

Kittycim 46. gün bugün bu sabah pembişler geldi artık devamıda birkaç güne gelir sanırım.

Adetim geciktiği için benim bir sonraki ağustos ayına kayacak galiba temmuzda dolmaz günüm :sinifsinif:

bugun ögleden sonra baslar kanaman canım benimde öyle olmustu:1hug: temmuzda olur senin gununde canım ya en gec temmuzun 25 falan bence yerimseniben agustosa kalmaz yani :1hug:

bugun ögleden sonra baslar kanaman canım benimde öyle olmustu:1hug: temmuzda olur senin gununde canım ya en gec temmuzun 25 falan bence yerimseniben agustosa kalmaz yani :1hug:

İnşallah canım ya gelsinde artık temmuz için çalışmalara başlayalım kaydirigubbakcemile4

Akşamada bir sürü misafirim var ben ne güzel sohbet ediyorum ya.

evet üstüne görmüş de olabilir... ben önceden olurmu öle şey aceba diodum. geçen ay üstüne görmüşüm. ve testlerde de negatif çıkmıştı...
bakalım nolcek :)
artık güsel haberi ver be kittycim :)

yok canım ya üstüne görme böyle foşur foşur kanamayla olmazdı herhalde acayip oldu bu ay yataktan kalkıyordum wc ye yetişemeden orkidden dısarı cıkıyordu cok korkmustum :kedi:

İnşallah canım ya gelsinde artık temmuz için çalışmalara başlayalım kaydirigubbakcemile4

Akşamada bir sürü misafirim var ben ne güzel sohbet ediyorum ya.

şu misafirlerde hic olmadık zmanlarda arayıp size geliyorum der baska gun gelseler sanki olmazmıs gibi kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim günüme 3 gün kaldı bilemiyorum belirtiler var galiba hamiş degilim
adet olcak gibi oluyormu hamile olsakda merk ettim ben klomen kullandım çatlatma ignesi 1 yumurtam gelişmişti pek tutma şansı yok ama bellide olmaz umutlanmak istemiyorum hastalanacam sanırım

arkadaşlar benim günüme 3 gün kaldı bilemiyorum belirtiler var galiba hamiş degilim
adet olcak gibi oluyormu hamile olsakda merk ettim ben klomen kullandım çatlatma ignesi 1 yumurtam gelişmişti pek tutma şansı yok ama bellide olmaz umutlanmak istemiyorum hastalanacam sanırım
güzelim benimde 3 günüm var aynı adet belitileri..farklılık yok 22 haziran.. bende klomen kullandım ama çatlama iğnesi olmadım..yumurtam tek ve çok büyüdü 11.gün 21,3 du 13 gün 27,8 oldu anlıyacağın umut yok bu ay..doktor adet olunca gel dedi çünkü..ama belki günlerimiz karışır hamiş kalırız..(hani kırkı karışırya..sırnaşık şey sırnaşık şey)

inşallah adet olmazsın canım :Saruboceq:hamilelikle adet belirtileri birbirine cok benziyormus onun icin hic belli olmaz belkide hamişsindiropuyorumnanaktan
Kitty sendemi gitin :olmaz:

ben burdayım cosmocum zemuszemusopuyorumnanaktan

Back