arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ninikim benzetmelerin beni öldürücek, çok güldüm Allah da seni güldürsün emi kaydirigubbakcemile3
Vatan haini he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

DUR ORADAyasakkelime DAHA ÇALIŞMADAN ÖLMEK YOK NEREYE ÖLÜYORSUN YA.SEN BİDE ANNEMLE KONUŞTA ÖLMEYİ O ZMAN GÖR KİTABI YAZILCAK FİLMİ YAPILCAK KADIN VALLA

[/QUOTE]
AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Anasının kızı seni :roflol::roflol:
QUOTE=ninik;7545307]DUR ORADAyasakkelime DAHA ÇALIŞMADAN ÖLMEK YOK NEREYE ÖLÜYORSUN YA.SEN BİDE ANNEMLE KONUŞTA ÖLMEYİ O ZMAN GÖR KİTABI YAZILCAK FİLMİ YAPILCAK KADIN VALLA[/QUOTE]

13 temmuz benimki ninikim opuyorumnanaktan

anam sen tarih verme mümkünse seninki karanbole artık öncede gelebilir sonrada.valla böyle senin dlei bi yapın varya senden herşeyi bekliyorum mesela üzerine görebilirsin hamile kalıpta.sonra biz umursamıyormuşuz bir ay sonra klasik kitty hep gecikiyor zaten falan diye bi bakıyoruz haömilesin...

merhaba kızlaaarrr... keyifler nasıl?
yine ben geldim :)
doktora gittim.
ultrasondan baktı ve düşük sonrası rahmimin çok tahriş oldugunu, ama hamilelik belirtilerimin daha bir süre devam edecegini söyledi.
kan degerlerime baktı hiçbir problem yok dedi...
daha sonra araştırılması için kanda gen testi istedi.
eşim ve benim.
bu test zaten 1 ay sürüyormuş. daha sonra temkinli bir şekilde tedavisiyle beraber bir hamilelik olucak dedi.çok sevindim doğrusu...
ama bir sorun var
test 1 milyarmış. oooffff of...
sen yardım et rabbim...

Yaf abyosun doktor ne dedi pekela CADIARZU
BİR SORUN YOK DİYOR..NE RAHİMDE NE YUMURTALARDA..HERŞEY ÇOK İYİ DİYOR..İYİ DE İYİNİN SONUCU DA YOKKKKlaelaelaelaelaeDOKTOR AFFERİN BRAVO DESE NE YAZAR..SONUÇ OLMAYINCA..VALLA BU AY GARANTİ OLSUN DEDİM KALÇAMA YASTIK KOYDUM VE BANYOYU SABAH YAPTIM..BU AYDA OLMAZ SA NE DİYEYİM..AMUDA KALKIYOM NEREDEYSE..sırnaşık şey sırnaşık şey

Amiiinnnnnnn:Saruboceq:

ay canım ya üzülme lütfen kul sıkılmayınca hızır yetişmezmiş allah bi şekilde yardım eder ummadığın bi yerden bulursun o parayı lütfen takam kafana.en kötü ihtimal kredi çekme durumunuz var mı hayatım...

canikom haziranları yazmayalım diyorum ben direkt temmuzu hazırlyalım gelirse seninki temmuza ekleyelim seni direk olur mu?
YAZ CANIM TEMMUZA YAZ..19 FALAN OLUR BİR SONRAKİ AY..SEN 20 Sİ YAZ GARANTİ OLSUN..20 TEMMUZ..
HOŞ GELDİN GÜZELİM..ALLAH YARIDIMCINIZ OLSUN GÜZELİM..:Saruboceq: :Saruboceq:

:1shok:
:1shok:delikafadulden delikafaduldenşutarafagitti :roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
illa ekletçen kendini bak bak 1 temmuzmuş....

İnşallah bu ay tutar kuzum ya :Saruboceq:

canım ben hemen 1 hafta içinde hamile kalıyorum.
bak sana bir taktik vereyim...
ilişki öncesi eşine sert bi kahve içir.
bu sayede sperlmer daha hızlı hareket edip yerini buluyor :kedi:
dene derim... ne kaybedersin a.s.

Tuğbişim sıkma canını
En azından o para karşılığında olacağını biliyosun
İnşallah bulursunuz biyerden:Saruboceq:

hamile kalsam sevinmicenmi kızım zemuszemus ne guzel olur sositososito

aminnnnn :Saruboceq:hosgeldin canım :1hug:a.s. üzülme canım :teselli: inşallah su mubarek gunde guzel allahım bir yerlerden o parayı sana yollar :Saruboceq:

Kittycim 46. gün bugün bu sabah pembişler geldi artık devamıda birkaç güne gelir sanırım.

Adetim geciktiği için benim bir sonraki ağustos ayına kayacak galiba temmuzda dolmaz günüm :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…