Ninikim benzetmelerin beni öldürücek, çok güldüm Allah da seni güldürsün emi kaydirigubbakcemile3
Vatan haini he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]Aminnnnnnnnnn inşallah Allahım gör bizleri :Saruboceq:
allahım
guzel allahım
sana acılan ellerimizi gör
ve
ne olur bos cevirme yarabbim
hepimizin melegini en kısa zamanda saglıkla bize yolla allahım
bizlerin göbişini boş
boynunuda bükük bırakma allahım
ne olur gönder bize melegimizi allahım
güldür şu yüzlerimizi
isteyen herkese birer bebek nasibeyle allahımmm :Saruboceq:
aminnnnn:Saruboceq:
AL BENDEN DE O KADAR GÜZELİM 1 YILDIR ÇALIŞ ÇALIŞ ELDE AVUÇTA BİRŞEY YOK..ANACIM BANA BİDE HİÇ GELMEDİ Kİ HANİ SORUN NE BİLSEM..laelaelaelaelae:bbo: NEDEN HAMİŞ KALAMIYORUM..
şmdilik bu 3 gün sonra tmmuz da belli olur..o zaman yenisini yazarsın..benim 22 haziran
13 temmuz benimki ninikim opuyorumnanaktan
şmdilik bu 3 gün sonra tmmuz da belli olur..o zaman yenisini yazarsın..
benim 30 haziran bu arada, temmuza da ekleyebilrisiniz 1 temmuz diye kaydirigubbakcemile5
BİR SORUN YOK DİYOR..NE RAHİMDE NE YUMURTALARDA..HERŞEY ÇOK İYİ DİYOR..İYİ DE İYİNİN SONUCU DA YOKKKKlaelaelaelaelaeDOKTOR AFFERİN BRAVO DESE NE YAZAR..SONUÇ OLMAYINCA..VALLA BU AY GARANTİ OLSUN DEDİM KALÇAMA YASTIK KOYDUM VE BANYOYU SABAH YAPTIM..BU AYDA OLMAZ SA NE DİYEYİM..AMUDA KALKIYOM NEREDEYSE..sırnaşık şey sırnaşık şeyYaf abyosun doktor ne dedi pekela CADIARZU
Amiiinnnnnnn:Saruboceq:hadi kızlar cuma gunu duası yapıyoruz inşallah hepinizin duları kabul olur :Saruboceq:
allahım
guzel allahım
sana acılan ellerimizi gör
ve
ne olur bos cevirme yarabbim
hepimizin melegini en kısa zamanda saglıkla bize yolla allahım
bizlerin göbişini boş
boynunuda bükük bırakma allahım
ne olur gönder bize melegimizi allahım
güldür şu yüzlerimizi
isteyen herkese birer bebek nasibeyle allahımmm :Saruboceq:
aminnnnn:Saruboceq:
merhaba kızlaaarrr... Keyifler nasıl?
Yine ben geldim :)
doktora gittim.
Ultrasondan baktı ve düşük sonrası rahmimin çok tahriş oldugunu, ama hamilelik belirtilerimin daha bir süre devam edecegini söyledi.
Kan degerlerime baktı hiçbir problem yok dedi...
Daha sonra araştırılması için kanda gen testi istedi.
Eşim ve benim.
Bu test zaten 1 ay sürüyormuş. Daha sonra temkinli bir şekilde tedavisiyle beraber bir hamilelik olucak dedi.çok sevindim doğrusu...
Ama bir sorun var
test 1 milyarmış. Oooffff of...
Sen yardım et rabbim...
YAZ CANIM TEMMUZA YAZ..19 FALAN OLUR BİR SONRAKİ AY..SEN 20 Sİ YAZ GARANTİ OLSUN..20 TEMMUZ..canikom haziranları yazmayalım diyorum ben direkt temmuzu hazırlyalım gelirse seninki temmuza ekleyelim seni direk olur mu?
HOŞ GELDİN GÜZELİM..ALLAH YARIDIMCINIZ OLSUN GÜZELİM..:Saruboceq: :Saruboceq:merhaba kızlaaarrr... keyifler nasıl?
yine ben geldim :)
doktora gittim.
ultrasondan baktı ve düşük sonrası rahmimin çok tahriş oldugunu, ama hamilelik belirtilerimin daha bir süre devam edecegini söyledi.
kan degerlerime baktı hiçbir problem yok dedi...
daha sonra araştırılması için kanda gen testi istedi.
eşim ve benim.
bu test zaten 1 ay sürüyormuş. daha sonra temkinli bir şekilde tedavisiyle beraber bir hamilelik olucak dedi.çok sevindim doğrusu...
ama bir sorun var
test 1 milyarmış. oooffff of...
sen yardım et rabbim...
BİR SORUN YOK DİYOR..NE RAHİMDE NE YUMURTALARDA..HERŞEY ÇOK İYİ DİYOR..İYİ DE İYİNİN SONUCU DA YOKKKKlaelaelaelaelaeDOKTOR AFFERİN BRAVO DESE NE YAZAR..SONUÇ OLMAYINCA..VALLA BU AY GARANTİ OLSUN DEDİM KALÇAMA YASTIK KOYDUM VE BANYOYU SABAH YAPTIM..BU AYDA OLMAZ SA NE DİYEYİM..AMUDA KALKIYOM NEREDEYSE..sırnaşık şey sırnaşık şey
illa ekletçen kendini bak bak 1 temmuzmuş....
İnşallah bu ay tutar kuzum ya :Saruboceq:BİR SORUN YOK DİYOR..NE RAHİMDE NE YUMURTALARDA..HERŞEY ÇOK İYİ DİYOR..İYİ DE İYİNİN SONUCU DA YOKKKKlaelaelaelaelaeDOKTOR AFFERİN BRAVO DESE NE YAZAR..SONUÇ OLMAYINCA..VALLA BU AY GARANTİ OLSUN DEDİM KALÇAMA YASTIK KOYDUM VE BANYOYU SABAH YAPTIM..BU AYDA OLMAZ SA NE DİYEYİM..AMUDA KALKIYOM NEREDEYSE..sırnaşık şey sırnaşık şey
BİR SORUN YOK DİYOR..NE RAHİMDE NE YUMURTALARDA..HERŞEY ÇOK İYİ DİYOR..İYİ DE İYİNİN SONUCU DA YOKKKKlaelaelaelaelaeDOKTOR AFFERİN BRAVO DESE NE YAZAR..SONUÇ OLMAYINCA..VALLA BU AY GARANTİ OLSUN DEDİM KALÇAMA YASTIK KOYDUM VE BANYOYU SABAH YAPTIM..BU AYDA OLMAZ SA NE DİYEYİM..AMUDA KALKIYOM NEREDEYSE..sırnaşık şey sırnaşık şey
merhaba kızlaaarrr... keyifler nasıl?
doktora gittim.
ultrasondan baktı ve düşük sonrası rahmimin çok tahriş oldugunu, ama hamilelik belirtilerimin daha bir süre devam edecegini söyledi.
eşim ve benim.
bu test zaten 1 ay sürüyormuş. daha sonra temkinli bir şekilde tedavisiyle beraber bir hamilelik olucak dedi.çok sevindim doğrusu...
ama bir sorun var
sen yardım et rabbim...
anam sen tarih verme mümkünse seninki karanbole artık öncede gelebilir sonrada.valla böyle senin dlei bi yapın varya senden herşeyi bekliyorum mesela üzerine görebilirsin hamile kalıpta.sonra biz umursamıyormuşuz bir ay sonra klasik kitty hep gecikiyor zaten falan diye bi bakıyoruz haömilesin...
merhaba kızlaaarrr... keyifler nasıl?
doktora gittim.
eşim ve benim.
ama bir sorun var
sen yardım et rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?