arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah ninikim ne guzel olur walla :roflol:

inşallah ninikim ne guzel olur walla :roflol:

BEN SAN BİŞEY SÖYLEYEYİM Mİ BAK BEN YAPARSAM LİSTEYİ BİR TANE BİLE ÇIKMAZ BU AY ARKADAŞALAR ....delikafadulden YANİ HAZIRLAMAYA HAZIRLAYAYIM AMA BENDE ZATEN KUDUMSUZLUK SİTEYE GELDİM BAK SİZEDE BULAŞTIRDIM BENCE KENDİNİ UĞURLU HİSSEDEN BİRİ YAPSIN LİSTEYİ EN AZINDAN BU AY.HANİ BEN BU AY ÇOK KARARLIYIM YA KALICAM YA O AÇIDAN...KENDİMİDE YAKMAK İSTEMİYORUMdelikafadulden :roflol: :roflol:

klomen kullanmıştın dimi canım sen erken geliyor bir iki gün benim bu ay öyle oldu yani 22 diye ayarlama kendini ama tabi bünyeye görede değişir
evet canım klomen kullandım..ama yumurtam çok büyüdü..çatladı mı bilmiyorum..yani bu ay boşamı geçti bilmiyorum...geçen ay 4 gün geç geldi ki benim adetim hiç şaşmaz..1 gün önce 1 gün sonra olur en fazla..çok umutlandım 4 gün gecikince..ama bu ay 1 haft beklerim..sanırım stresten böyle gecikmeler oluyor..dr da takma kafana rahat ol diyor..ama olmuyor malesef..:çok üzgünüm:

Kittyyy bişey sorcam affına sığınarak,
Sen kayganayla beraberken burdan yazmıştım
Wc ye gittiğimde böle beyaz bişey aktı benden, acaba yumurtam mı çatladı onun belrtsmydi o
Ondandır diye o gece çalışma yaptık bizde :kedi:

canım herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor işte bende normalde gecikme yaptığını biliyoruım ama bi kaç kişidede aynı benim gibi oldu stresinde etkisi var evet canım.o yüzden ben bu ay doktoruma klomen kullanmadan bir ay denemek istiyorum dicem..bakalım ne dicek. Sen iğnede vuruldunmu hayatım

ben iğne olmadım güzelim..dr sadece yumurta takibi yaptı klomen kulandım günde 1 ve 5 gün ..ve yumurtalarım normal çalışıyormuş klomen fazla geldi hatta..sen adet olunca gel..seni boş takip edeceğim..ilaç falan vermeyeceğim dedi.. inşallah adet olmam da gerek kalmaz..

abla yaa yumurtlamada bukadar ağrı olurmu korkuyom bişe yoktur inş.:1rolleyes:

olur canım ya benimde felaket agrır :1hug:
Ayyy Kitty cim inşallahhhhh seneye dediğin gibi olur
Düşüncesi bilem mükemmel

dimi super olur canım ya opuyorumnanaktan

kız ninik dayak istiyon sen haaa:mymeka:klava: sen ugurum olacan benim gör bak :roflol: tamam listeyi kendini super hisseden biri yapsın fakat söylede birsey var kızım listeyi hazırlayan hamile kalıyor haberin olsun :roflol:

olabilir canım cunku akıntının en fazla oldugu gun yumurtlama oluyormusopuyorumnanaktan bence sen birgun dur birgun calıs ha kendime guveniyom dersen hergun calıs :roflol:

kıslar 2010 mart anneleri forumunu açtım bile:)))
inş.uğur getirir bisee:dance:

hadi bakalım hayırlı ve ugurlu olsun canım :1hugpuyorumnanaktan

[

kız ninik dayak istiyon sen haaa:mymeka:klava: sen ugurum olacan benim gör bak :roflol: tamam listeyi kendini super hisseden biri yapsın fakat söylede birsey var kızım listeyi hazırlayan hamile kalıyor haberin olsun :roflol:

VALLA MI ÖYLEYSE BENDE HAZIRLAYABİLİRİM YANİ Bİ ANDA SÜPER HİSSETTİ KENDİMİ:dance: :dance:

ayy inşallah canım be valla.bende doktoruma söylücem ya bu ay ben bi kendi halimde deneeyeyim yani en azından iğne vurmasın bana ya...

hepimiz yapalım liste...ohhhhh:sm_cool: :roflol: :roflol:

hadi bakalım inş.her isteyen hamiş kalır bu ay,cuma günü hikmetine dua etcem hepimise..

amin canım insallah :Saruboceq:

VALLA MI ÖYLEYSE BENDE HAZIRLAYABİLİRİM YANİ Bİ ANDA SÜPER HİSSETTİ KENDİMİ:dance: :dance:

guzel hazırla ozman bekliyoruzopuyorumnanaktan sen listeyi yap 3 gun sonrayı bekleme abyosun hanımı almıyoruz listeye cunku o hamiş olacak başka yolu yok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…