Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde boş takip etsin bakalım..bu ay öyle deneyin..:1hug:ayy inşallah canım be valla.bende doktoruma söylücem ya bu ay ben bi kendi halimde deneeyeyim yani en azından iğne vurmasın bana ya...
Hadi inşallah bu ay meleklerimiz gelir gerçi benim adetim gelmedi daha ama mafoldumben
hepimiz yapalım liste...ohhhhh:sm_cool: :roflol: :roflol:
canım gerekirse günde 2 kere çalışcan yok öyle..yat yat çocuk gelsin diye bekle..:kedi: çok çalışmak lazım çooookkkzemuszemus..ha biz çalışıyoruz da ne oluyor o da ayrı yaaa :umursamaz:Ayy kitty hergün çalışmak mı kaydirigubbakcemile2
Ninik le karıştırdın sen beni kaydirigubbakcemile3
Ayy kitty hergün çalışmak mı kaydirigubbakcemile2
o kadar çok mu geçti adetin 46 gün :bbo:laelaelaelaelaeüzülme canım ya kacıncı gunundesin sen ? ben 46. gunumde olmustum
Ayy kitty hergün çalışmak mı kaydirigubbakcemile2
o kadar çok mu geçti adetin 46 gün :bbo:laelaelaelaelae
SİZ HAZIRLAYIN LİSTEYİ GARANTİ OLSUN BENİ DE YAZIN..OLMADI LİSTEDEN ÇIKARTISRINIZ..DAHA GÜZEL OLUR...zemuszemus AMA NASILSA ADET OLCAM BEN..TÜM BELİRTİLER AYNI..mafoldumbenamin canım insallah :Saruboceq:
guzel hazırla ozman bekliyoruzopuyorumnanaktan sen listeyi yap 3 gun sonrayı bekleme abyosun hanımı almıyoruz listeye cunku o hamiş olacak başka yolu yok :roflol:
KIZIMMMMM ÇALIŞAN DEMİR IŞILDARMIŞ....
ERKEN KALKAN YOL ALIRMIŞ BU ATASÖZLERİ NE İFADE EDİYOR SANA BU GÜNLER İÇİN İŞTE.... PEHH
OTUR OTUR SEN DAHA..delikafadulden delikafadulden
ben 4 gün geçince ne oldu hamişmiyim demiştim..vallla o zman ben hiç umutlanmıyayım..kan testi pozitif çıkadan 45 geçse bile..laelaelaelaelaeevet canım sıyırmıstım kafayı :roflol::roflol:
ulen 1 senedir çalışıyom, ne gelen var ne giden kafamçokkarıştı
gelen de çok kalmıyo çarçabuk gidiyo anasını satim kafamçokkarıştı
bi yerde yanlış yapıyom ama nerde cadıarzu
AL BENDEN DE O KADAR GÜZELİM 1 YILDIR ÇALIŞ ÇALIŞ ELDE AVUÇTA BİRŞEY YOK..ANACIM BANA BİDE HİÇ GELMEDİ Kİ HANİ SORUN NE BİLSEM..laelaelaelaelae:bbo: NEDEN HAMİŞ KALAMIYORUM..Ulen 1 senedir çalışıyom, ne gelen var ne giden kafamçokkarıştı
Gelen de çok kalmıyo çarçabuk gidiyo anasını satim kafamçokkarıştı
Bi yerde yanlış yapıyom ama nerde CADIARZU
benim 22 haziranevet kızlar öyleyse herkez sırayla yazsın beklenen adet tarihini temmuz için söylüyorum tabi