arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Günaydın arkadaşlar Kittycim beraber nice mutlu seneleriniz olsun inşallah canım, bidahaki sene bi bebişle beraber kutlarsınız inşallah yıldönümünüzü zemuszemus

gunaydınnn deryacım opuyorumnanaktan
amin canım :Saruboceq:cok tesekkürler opuyorumnanaktanŞeniz inşallah gelecek yıl hepimiz meleklerimizle 3 kişilik aile olarak kutlarız yıl dönümlerimizi :Saruboceq:

Günaydın Kittycim ,

gunaydın cosmocummmmm opuyorumnanaktanŞeniz

[

Aslında onun vardı bize gelin birseyler yapalım demişti eşim evde olmak istedi :roflol:[/QUOTE]

PEESSS YANİ NE YAPABİLİRİZ ANNE SENDE DESEYDİN SENDE......

2 yıl önce bu zamanlar evden bir daha dönmemek üzere cıkmıstım eşimle nikahımız saat 11 :45 deydi annem mutfakta yemek yapıyordu arkadasımla bulusacam diye yanıma bir kac parca sey aldım cıktım yıllarca yasadıgım eve söyle bir baktım birisi dokunsa aglicaktım eşimle biz ailelerimize söylemeden gizlice evlendik esim baska sehirde calısıyordu ordan esyalı ev tutmustu oraya gittik gece olunca evdekileri arayıp haber verdik kıyametler koptu eşimin ailesi hemen ertesi gun yola cıkıp yanımıza geldiler bizimkilerde hemen eve dön diye kızdılar neyse sonrasında esimin ailesi bize gitti tatlıya baglandı herseyopuyorumnanaktan

ay ne zor birşey yapmışsın sen ya ...ben cesaret edemezdim ama olsun...pişman değilsin sonuçta eşini seviyorsun ve mutlusun allahım bide bbeiş verdimi hiç bir eksik yok o zaaman.maceracı kitty...valla deli cesareti var sende korkulur senden....özel değilse neden böyle bir yol izlediniz tatlım...neden kaçtın yani?ama özelse anlatmayada bilrisin kızmam inan

slm kızlar nasılsınz? özledım sizleri kıttycm takip edemedım regl oldunmu? ateşini güncellemedın sonra merak ettim !ben de dün dr. gittm ALLAH a şükür herşey yolunda .. sizlere bol bol dua edıyorum...görüşmek üzre

nedenmi kimseyi işimize karıstırmak istemedik canım kendimiz karar verdik kendimiz uyguladık öteki turlu bir suru tantana olacaktı birde ne eşim nede bne dugun istiyorduk sevmiyoruz öyle seyleri en guzelini yaptık macera yasadık işte :roflol::roflol:

hosgeldiniz annecik a.s. nasılsınız bakalım?opuyorumnanaktan ben adet oldum canım oraya sonra tekrar yazmıstım adet oluncaya kadarki atesimi :1hug: iyi olmanıza sevindim canım kendinize iyi bakın ve duların icin cok tesekkürediyorum canım allah razı olsun öpuyorumŞeniz hem seni hemde minik melegini Şeniz

Gerçekten büyük bi cesaret göstermişsin ben asla yapamazdım neyseki sonradan tatlıya bağlanmış sengözlerimebaksanab

ne macera yaşamızsınız ama..hihoyyyt
ben birsey demedim esim halletti :roflol:

gunaydın canımmmopuyorumnanaktan hosgeldin Şeniz
günaydın güzelim..hoş bulduk..nasılsın?hihoyyyt

Gerçekten büyük bi cesaret göstermişsin ben asla yapamazdım neyseki sonradan tatlıya bağlanmış sengözlerimebaksanab

yasımız kucuk degil canım mecburen tatlıya baglanacaktı :roflol: millet önce buyk şok yasadı sonra herkes cok mutlu oldu bir kişi dısında :roflol::roflol:

yasımız kucuk degil canım mecburen tatlıya baglanacaktı :roflol: millet önce buyk şok yasadı sonra herkes cok mutlu oldu bir kişi dısında :roflol::roflol:
valla gerçekten büyük cesaret..ama ben yapmazdım..çünkü hep düğün istedim ve kurtlarımı dökmek tabiki..allaha şükür hepsi olsu..şimdi isteyim umarım en kısa zamanda bebişim gelsin..yaşımda 34 e geldi..inşallah allahım fazla aratmadan yolllar bebişimi de.. 3 günüm kaldı..dua edin kızlar benim için..:Saruboceq:

senin yasın kucukte ondan ninikim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…