Günaydın arkadaşlar Kittycim beraber nice mutlu seneleriniz olsun inşallah canım, bidahaki sene bi bebişle beraber kutlarsınız inşallah yıldönümünüzü zemuszemus
Günaydın Kittycim ,
[
PEESSS YANİ NE YAPABİLİRİZ ANNE SENDE DESEYDİN SENDE......
2 yıl önce bu zamanlar evden bir daha dönmemek üzere cıkmıstım eşimle nikahımız saat 11 :45 deydi annem mutfakta yemek yapıyordu arkadasımla bulusacam diye yanıma bir kac parca sey aldım cıktım yıllarca yasadıgım eve söyle bir baktım birisi dokunsa aglicaktım eşimle biz ailelerimize söylemeden gizlice evlendik esim baska sehirde calısıyordu ordan esyalı ev tutmustu oraya gittik gece olunca evdekileri arayıp haber verdik kıyametler koptu eşimin ailesi hemen ertesi gun yola cıkıp yanımıza geldiler bizimkilerde hemen eve dön diye kızdılar neyse sonrasında esimin ailesi bize gitti tatlıya baglandı herseyopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınz? özledım sizleri kıttycm takip edemedım regl oldunmu? Ateşini güncellemedın sonra merak ettim !ben de dün dr. Gittm allah a şükür herşey yolunda .. Sizlere bol bol dua edıyorum...görüşmek üzre
ay ne zor birşey yapmışsın sen ya ...ben cesaret edemezdim ama olsun...pişman değilsin sonuçta eşini seviyorsun ve mutlusun allahım bide bbeiş verdimi hiç bir eksik yok o zaaman.maceracı kitty...valla deli cesareti var sende korkulur senden....özel değilse neden böyle bir yol izlediniz tatlım...neden kaçtın yani?ama özelse anlatmayada bilrisin kızmam inan
slm kızlar nasılsınz? özledım sizleri kıttycm takip edemedım regl oldunmu? ateşini güncellemedın sonra merak ettim !ben de dün dr. gittm ALLAH a şükür herşey yolunda .. sizlere bol bol dua edıyorum...görüşmek üzre
2 yıl önce bu zamanlar evden bir daha dönmemek üzere cıkmıstım eşimle nikahımız saat 11 :45 deydi annem mutfakta yemek yapıyordu arkadasımla bulusacam diye yanıma bir kac parca sey aldım cıktım yıllarca yasadıgım eve söyle bir baktım birisi dokunsa aglicaktım eşimle biz ailelerimize söylemeden gizlice evlendik esim baska sehirde calısıyordu ordan esyalı ev tutmustu oraya gittik gece olunca evdekileri arayıp haber verdik kıyametler koptu eşimin ailesi hemen ertesi gun yola cıkıp yanımıza geldiler bizimkilerde hemen eve dön diye kızdılar neyse sonrasında esimin ailesi bize gitti tatlıya baglandı herseyopuyorumnanaktan
ne macera yaşamızsınız ama..hihoyyyt2 yıl önce bu zamanlar evden bir daha dönmemek üzere cıkmıstım eşimle nikahımız saat 11 :45 deydi annem mutfakta yemek yapıyordu arkadasımla bulusacam diye yanıma bir kac parca sey aldım cıktım yıllarca yasadıgım eve söyle bir baktım birisi dokunsa aglicaktım eşimle biz ailelerimize söylemeden gizlice evlendik esim baska sehirde calısıyordu ordan esyalı ev tutmustu oraya gittik gece olunca evdekileri arayıp haber verdik kıyametler koptu eşimin ailesi hemen ertesi gun yola cıkıp yanımıza geldiler bizimkilerde hemen eve dön diye kızdılar neyse sonrasında esimin ailesi bize gitti tatlıya baglandı herseyopuyorumnanaktan
günaydın güzelim..hoş bulduk..nasılsın?hihoyyytben birsey demedim esim halletti :roflol:
gunaydın canımmmopuyorumnanaktan hosgeldin Şeniz
Gerçekten büyük bi cesaret göstermişsin ben asla yapamazdım neyseki sonradan tatlıya bağlanmış sengözlerimebaksanab
nedenmi kimseyi işimize karıstırmak istemedik canım kendimiz karar verdik kendimiz uyguladık öteki turlu bir suru tantana olacaktı birde ne eşim nede bne dugun istiyorduk sevmiyoruz öyle seyleri en guzelini yaptık macera yasadık işte :roflol::roflol:
VALLA SANA BİŞEY SÖYLEYİMMİ ÇOK MANTIKLI BİR KARAR İNAN.AİLELER GİRDİMİ İŞİN İÇİNE İLİŞKİLER YIPRANIYOR BENKAÇ KERE YÜZÜK ATTIM BU YÜZDEN...KEŞKE BENDE SENİN GİBİ YAPSAYMIIM VALLA CADIARZU BU NEDEN BENİM AKLIMA GELMEDİ Kİ....fisfisfis
ne macera yaşamızsınız ama..hihoyyyt
günaydın güzelim..hoş bulduk..nasılsın?hihoyyyt
valla gerçekten büyük cesaret..ama ben yapmazdım..çünkü hep düğün istedim ve kurtlarımı dökmek tabiki..allaha şükür hepsi olsu..şimdi isteyim umarım en kısa zamanda bebişim gelsin..yaşımda 34 e geldi..inşallah allahım fazla aratmadan yolllar bebişimi de.. 3 günüm kaldı..dua edin kızlar benim için..:Saruboceq:yasımız kucuk degil canım mecburen tatlıya baglanacaktı :roflol: millet önce buyk şok yasadı sonra herkes cok mutlu oldu bir kişi dısında :roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey haklısın..şimdi herkesin hafızasında kaldınız..kaydirigubbakcemile5sıradan bir dugun olsaydı bu kadar etkili olmicaktı walla :roflol: ben iyyim canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
VALLA SANA BİŞEY SÖYLEYİMMİ ÇOK MANTIKLI BİR KARAR İNAN.AİLELER GİRDİMİ İŞİN İÇİNE İLİŞKİLER YIPRANIYOR BENKAÇ KERE YÜZÜK ATTIM BU YÜZDEN...KEŞKE BENDE SENİN GİBİ YAPSAYMIIM VALLA CADIARZU BU NEDEN BENİM AKLIMA GELMEDİ Kİ....fisfisfis
canım herşey kader kısmet ve alın yazısı..senin bazı şeyleri yaşaman gerekiyormuş..böyle olmuş..nedenmi kimseyi işimize karıstırmak istemedik canım kendimiz karar verdik kendimiz uyguladık öteki turlu bir suru tantana olacaktı birde ne eşim nede bne dugun istiyorduk sevmiyoruz öyle seyleri en guzelini yaptık macera yasadık işte :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?