• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yasımız kucuk degil canım mecburen tatlıya baglanacaktı :roflol: millet önce buyk şok yasadı sonra herkes cok mutlu oldu bir kişi dısında :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 oda kayınvaliden mi.Gerçekten evlilik aşamasında gelin ve damadı gereksiz yere birçok sıkıntıya sokuyorlar kayınvalidem rahmetli olduğu için eşim kimseyi karıştırmadı işimize benim ailemdede problem yoktu sadece isteme aşamasında babam olmadığı için amcamlarla biraz mücadele ettik oda annem ben veriyorum dedi oldu bitti alkisalkisalkis

Kİtty temmuz lİstesİnİ ne zaman oluŞturucaz bakalım bu ay Çok ÇalıŞÇam Çook
3 gün daha bekleseniz liste için daha benim 3 günüm var..belli mi olur ..bu ay fazla umudum yok..yumurtam normalden çok büyüdü ..ama yinede kırmızıları görene kadar umudum var..hihoyyyt

3 gün daha bekleseniz liste için daha benim 3 günüm var..belli mi olur ..bu ay fazla umudum yok..yumurtam normalden çok büyüdü ..ama yinede kırmızıları görene kadar umudum var..hihoyyyt

tamam canım öyle yapalım o zaman tabiki belli olmaz hiç bişey inşallah olur be valla.bari sen sevindir bide bu ay bizi

Kİtty temmuz lİstesİnİ ne zaman oluŞturucaz bakalım bu ay Çok ÇalıŞÇam Çook

sen yap temmuz listesini ninikim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 oda kayınvaliden mi.Gerçekten evlilik aşamasında gelin ve damadı gereksiz yere birçok sıkıntıya sokuyorlar kayınvalidem rahmetli olduğu için eşim kimseyi karıştırmadı işimize benim ailemdede problem yoktu sadece isteme aşamasında babam olmadığı için amcamlarla biraz mücadele ettik oda annem ben veriyorum dedi oldu bitti alkisalkisalkis

evet canım kayınvalidem o kişi kaydirigubbakcemile3

amcalar dayılar halalar teyzeler ihtiyacın oldumu birini bulamazsın ortada karısmalarını istemedigin seylerde yanından ayrılmazlar işlerini bozmak icin sanki fırsat kollarlar canım

VALLA DOĞRU SÖZE NE DENİR...AĞZINI ÖPEYİM SENİNv ereliniortak Şeniz

öp ninikim öp Şeniz

günaydın kıslarrr,sizi çok ösledim benn:))))))))

hosgeldin burcucum nasılsın canım Şenizopuyorumnanaktan

günaydın abyosun günaydın kızlarrrr bende iyiyim sizler nasılsınız 5 günüm kaldı adetime merakla bekliyorum ya kızlar hiçbir belirtim yok ama inşallah hamileyimdir hepimiz bu ay hamiş oluruz inş.:Saruboceq:

seni temmuz listesine almak istemiyoruz cicim hamileler listesine alacaz seni inşallah :Saruboceq:

günaydın abyosun günaydın kızlarrrr bende iyiyim sizler nasılsınız 5 günüm kaldı adetime merakla bekliyorum ya kızlar hiçbir belirtim yok ama inşallah hamileyimdir hepimiz bu ay hamiş oluruz inş.:Saruboceq:

amin canım :Saruboceq:hosgeldin opuyorumnanaktan

TAMAM CANIM 3 GÜN DAHA BEKLEMEMİZ LAZIM BEKLEYELİM ONDAN SONRA HAZIRLARIM.BELKİ BEN UĞURLU GELLİYORMUŞUM HİÇ BOŞ ÇIKMIYOR MUŞ BU AY....delikafadulden PATLAMA YAŞANIR VALLA BURDA BAK MESULİYET BANA AİT DEĞİL ONDAN SONRAalkisalkisalkis

canım hadi bakalım hayırlısı..benimde 3 günüm var 22 de olmam lazım..bende de farklı bir belirti yok malesef..adet öncesi belirtiler..kasığım arada ağrıyor..göğüslerim şiş..o kadar..benim çin normal şeyler..:sinifsinif:

canım hadi bakalım hayırlısı..benimde 3 günüm var 22 de olmam lazım..bende de farklı bir belirti yok malesef..adet öncesi belirtiler..kasığım arada ağrıyor..göğüslerim şiş..o kadar..benim çin normal şeyler..:sinifsinif:

klomen kullanmıştın dimi canım sen erken geliyor bir iki gün benim bu ay öyle oldu yani 22 diye ayarlama kendini ama tabi bünyeye görede değişir

TAMAM CANIM 3 GÜN DAHA BEKLEMEMİZ LAZIM BEKLEYELİM ONDAN SONRA HAZIRLARIM.BELKİ BEN UĞURLU GELLİYORMUŞUM HİÇ BOŞ ÇIKMIYOR MUŞ BU AY....delikafadulden PATLAMA YAŞANIR VALLA BURDA BAK MESULİYET BANA AİT DEĞİL ONDAN SONRAalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım..ağzından bal damlasın valla..inşallah..hepimiz için dualarım.:Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X