Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin güzleim..arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar benmde adete 6gün var fakat bir belrtim yok gögslerm şiş ama işey yokagrı yok yani erkenmi acaba günü gecmeden pek bişii olmaz diorar ama?
oooooooooo kittycan ablacım nerelerdeydin sen yahuuuuuuuuuuuua.s
GELİN KAYNANA GEZİYORLAR ANAM NERDE OLUCAK:dilcikar:
kızım nasıl calısım bu halde baraj tasmıstı ya benim :roflol: sen niye olamıyormussun karamsarlık nerden cıktı?klava::mymeka:
kızlar saat 6 olmuş mesai bitmiş valla..ben gidiyorum yarın görüşürüz..kendinize iyi bakın..öpüyorum kocaman..byeeeehihoyyyt
hoşgeldin güzleim..
BİLMİYORUM ANAM VAR Bİ GUDUBETLİK ANLAMADIM ESKİDEN ANNEM ANLATIR BABANDAN 5 KERE KAÇAR Bİ KERE YAKALANIRDIM HAMİLE KALIRDIM DİYE... ANAM BİZ KAÇMIYORUZ HATTA BİZZAT KENDİMİZ ADAMLARI YAKINDA KAÇIRICAZ BİZDE BİŞEY YOK delikafaduldenKAÇMAK MI LAZIM ACABA ? CADIARZU BİDE BUNU DENİCEM BENdelikafadulden
BİLMİYORUM ANAM VAR Bİ GUDUBETLİK ANLAMADIM ESKİDEN ANNEM ANLATIR BABANDAN 5 KERE KAÇAR Bİ KERE YAKALANIRDIM HAMİLE KALIRDIM DİYE... ANAM BİZ KAÇMIYORUZ HATTA BİZZAT KENDİMİZ ADAMLARI YAKINDA KAÇIRICAZ BİZDE BİŞEY YOK delikafaduldenKAÇMAK MI LAZIM ACABA ? CADIARZU BİDE BUNU DENİCEM BENdelikafadulden
Al benden de o kadar.![]()
kızlar ben zize anlattım mı kocam ın evlattlık alacağını
ablacım sizde 2gün boşamı gitti yoksa eşinle berabermi kaldınız
canım benim yumurta takibim yapılıyor şuana kadar rahimde ve yumutalarda bir problem yok ama bu ay klomen kullandım o da yumutamı çok büyüttü normalin 2 katı kadar neredeyse 13.gündü gittiğimde dr a yumurtam 27,8 olmuştu..eğer çatlamadıysa yumurtalık kisti oluabilir diye okudum netten..ama emin değilim..adet olunca yine gideceğim doktora 4 gün şunun şurasında..bekleyeyim..:bbo: