• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende iyiyim ablacım ya napayım rejime başladım bende 10 kilo fazlam var gitmesini istiyorum ilaçlardan aldım sitresten şimdide uğraşıyorum işte

kızım nasıl calısım bu halde baraj tasmıstı ya benim :roflol: sen niye olamıyormussun karamsarlık nerden cıktı? :oklava::mymeka:

BİLMİYORUM ANAM VAR Bİ GUDUBETLİK ANLAMADIM ESKİDEN ANNEM ANLATIR BABANDAN 5 KERE KAÇAR Bİ KERE YAKALANIRDIM HAMİLE KALIRDIM DİYE... ANAM BİZ KAÇMIYORUZ HATTA BİZZAT KENDİMİZ ADAMLARI YAKINDA KAÇIRICAZ BİZDE BİŞEY YOK delikafaduldenKAÇMAK MI LAZIM ACABA ? CADIARZU BİDE BUNU DENİCEM BENdelikafadulden

kızlar saat 6 olmuş mesai bitmiş valla..ben gidiyorum yarın görüşürüz..kendinize iyi bakın..öpüyorum kocaman..byeeeehihoyyyt

BİLMİYORUM ANAM VAR Bİ GUDUBETLİK ANLAMADIM ESKİDEN ANNEM ANLATIR BABANDAN 5 KERE KAÇAR Bİ KERE YAKALANIRDIM HAMİLE KALIRDIM DİYE... ANAM BİZ KAÇMIYORUZ HATTA BİZZAT KENDİMİZ ADAMLARI YAKINDA KAÇIRICAZ BİZDE BİŞEY YOK delikafaduldenKAÇMAK MI LAZIM ACABA ? CADIARZU BİDE BUNU DENİCEM BENdelikafadulden

allah iyiligini versin emi koptum gulmekten :roflol::roflol:eskiler hep öyle anlatıyor canım ya cart cart dogurup kolayca hamile kalıyorlarmıs delikafadulden kacan kovalanırmıs ninikim en iyisi iistememek bencede zemuszemus

aynen canım katılıyorum sana adamlar artık şantaj yapıyorlar bize nasılsa onlara mahkumuzya adamlarda bel kalmadı hersabah işe giderken yatakta belini ovduruyor giderkende belim belim diye gidiyor bende diyom sanki çok iş gördün daha napacam kadının gönlü olsun diye kendimi parçalıyorum diyor:oklava:

canım benim yumurta takibim yapılıyor şuana kadar rahimde ve yumutalarda bir problem yok ama bu ay klomen kullandım o da yumutamı çok büyüttü normalin 2 katı kadar neredeyse 13.gündü gittiğimde dr a yumurtam 27,8 olmuştu..eğer çatlamadıysa yumurtalık kisti oluabilir diye okudum netten..ama emin değilim..adet olunca yine gideceğim doktora 4 gün şunun şurasında..bekleyeyim..:bbo:

hayatım günde kaçtane alıyordun klomen kullanmadan önce yumurtlama takibi yaptımı doktorun sen belki normal olarak yumurtluyordun klomenle birlikte yumurta fazla büyüdü.benim doktorumda öncesinde takib etmedi ama seninki kadar büyümedi tabi ben yarıda kesmiştim oda var belki benimkide böyle büyücekti çünkü yarıda bırakmıştım yan etkilerinden dolayı son üç hapı içmedim ona rağmen 22 mm olmuştu

Ne kutsal bıŞey bravo valla .allah bı kez daha gÖnlÜnÜze gÖre versın canım Çok bÜyÜk sevap.....

evet ya kusura bakmayın aşşada sabahtır bir kuş var balkondan bakıyordum sabahtır şimdi gittim su leblebi götürdüm yesin diye aşşa kadar gidip geldim

Back
X