• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

214 cnm oradakiler pozitif dedi ama değer bana düşük geldifisfisfis

birkacgun sonra testi tekrarlıcaksın ya canım ozman yukselir meraketme:1hug: cok sevindim canım hayrlı olsun bebişin :nazar:a.s. allah saglıkla kucagına almayı nasipetsin inşallah :Saruboceq:

214 çıktı dr yoktu soramadımm

evet cnmkaydirigubbakcemile3ama değer iyimi sizce düşükmüfisfisfis:nazar:
canım tebrikler yaa bende snei merak ettim baktım burdasın hemen geldim çok sevindim inan allahım sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin güzelim
bende değerin gayet güzel daha yeni hamiş olduğum için öyle çıkıyor bir arkadaşım değeri 72 çıkıt dr hamilesin demiş bence sneinki gayet iyi istersne 2 gün sora tekrar yap bak iki katı artacak :teytey::teytey::teytey::teytey:

214 çıktı dr yoktu soramadımm

Güzelim tebrik ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip eylesin Bize belirtileri yazarsın dimi Bi de kaç gün geçince yani adetten bu değer çıktı ve tavsiyem iki gün sonra tekrarla ikiye katlayacakkaydirigubbakcemile4 bak bebişin uçarak geliyo:dance:

teb canımhihoyyytalkisalkisalkisdruna sorsaydın canım p tesı bıdaha test yaptır eger 2 ye katlarsa sorun yok demektır

cnm dr ulaşamadım pazartesiye randevu aldım ama inşallah herşey normal çıkar çok saol darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

canım tebrikler yaa bende snei merak ettim baktım burdasın hemen geldim çok sevindim inan allahım sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin güzelim
bende değerin gayet güzel daha yeni hamiş olduğum için öyle çıkıyor bir arkadaşım değeri 72 çıkıt dr hamilesin demiş bence sneinki gayet iyi istersne 2 gün sora tekrar yap bak iki katı artacak

saol cnm benim msn giremedim pazartesi dr gittiğimde tekrar ölçtürücem işte insan birkere evham olmaya görsün ilk hamileliğimde değer yükselmiyordu ya korku sardı korkmamaya çalışıyorum ama elimde değil.inşallah sizin güzel haberlerinizide alırım cnm.

birkacgun sonra testi tekrarlıcaksın ya canım ozman yukselir meraketme cok sevindim canım hayrlı olsun bebişin allah saglıkla kucagına almayı nasipetsin inşallah
Bugün 12:55

saolun canlarım ya mutlu olmayı bile beceremiyorum ah şu korkuyu içimden atabilsem 3.aydan sonra atarım herhalde.:Saruboceq:dualarım sizinle sizlerden de güzel haberler alırım umarım şükürler olsun Allahım herkese nasip etsin.belirtilerimi yazıcam.uzuncasırnaşık şey

Güzelim tebrik ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip eylesin Bize belirtileri yazarsın dimi Bi de kaç gün geçince yani adetten bu değer çıktı ve tavsiyem iki gün sonra tekrarla ikiye katlayacakkaydirigubbakcemile4 bak bebişin uçarak geliyo:dance:

canım daha benim adetime 1 gün var ben 5 gün önce idrardan öğrendim ama silik çıkmıştı.biraz erken öğrendim yani geçen hamileliğimde hiç belirtim yoktu ama bu sefer çok oldu.

1-mide bulantısı (son günler adete 3-4 gün kala)
2-temizlik yaptığımda ya da çok ayakta durduğumda belime kramplar girdi ve sırt ağrısı(2 hafta önce başladı)
3-ağzımda sürekli kötü bir tat 7 gündür.
4-yumurtalıklarımda sızı
5-karnımda gerilme
6-kasıklarımda ve göğüslerimde damarlar(ama ağrı sızı olmadı sadece hafif şişlik)
7-kirpiklerim birbirine girdi rimelle ayıramadım
8-alınganlıık
9-halsizlik zor nefes alma

aryaa cım ben adet oldum kuşum ama snein adına çok sevindim hiç korkma bu sefer bebeişinikucağına alacaksın canımm

aryaa cım ben adet oldum kuşum ama snein adına çok sevindim hiç korkma bu sefer bebeişinikucağına alacaksın canımm

hayırlısı olsun cnm sakın üzülme birdahaki ay inşallah güzel haberler vericeksin sende heraybirimiz sevinicez içime öyle doğuyor :CüvCüv:ama kürleri yapın bakın ben faydasını gördüm geçen ay çok üzülmüştüm bende ama incirle keçiboynuzu işe yarıomuş demekki:roflol:

hayırlısı olsun cnm sakın üzülme birdahaki ay inşallah güzel haberler vericeksin sende heraybirimiz sevinicez içime öyle doğuyor :CüvCüv:ama kürleri yapın bakın ben faydasını gördüm geçen ay çok üzülmüştüm bende ama incirle keçiboynuzu işe yarıomuş demekki:roflol:

Canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına olsun:nazar:

yok bitanem üzülmedim bu ay kendime dinlenme ayı ilan ettim vucudumu beynimi ve ruhumu bebekten arındıracam dinlenecem sadece doğal kürleri yapacam allahım hayırlısını versin diyecem ilaç kullanmıyacam artıkk :lepi:
temmuz ayındada tekrar güzel bir hastane buldum oraya başlıyacam artık allah nezaman nasip ederse

yok bitanem üzülmedim bu ay kendime dinlenme ayı ilan ettim vucudumu beynimi ve ruhumu bebekten arındıracam dinlenecem sadece doğal kürleri yapacam allahım hayırlısını versin diyecem ilaç kullanmıyacam artıkk :lepi:
temmuz ayındada tekrar güzel bir hastane buldum oraya başlıyacam artık allah nezaman nasip ederse

en iyisi cnm kürlerini uygula düzenli bir şekilde sonra meleğin sağlıkla gelsin Allahım hayırlı zamanı bilira.s.

canım ıncır kurune adetten sonramı basladın kecıboynuzunu esınemı uyguladın bızde kecıboynuzu pekmezı var aynı ısı gorurmu acabaCADIARZU

canım ıncır kurune adetten sonramı basladın kecıboynuzunu esınemı uyguladın bızde kecıboynuzu pekmezı var aynı ısı gorurmu acabaCADIARZU

cnm ben yumurtlama günüm boyunca hergün 5 tane kuru incir yedim eşimede 5 tane keçiboynuzu yedirdim suyunu içmedik yani sadece bu ay yaptım ve bu ay hamile kaldım o yüzden deneyin diyorum bana da saolsun jasmin önermişti:1hug:

cnm ben yumurtlama günüm boyunca hergün 5 tane kuru incir yedim eşimede 5 tane keçiboynuzu yedirdim suyunu içmedik yani sadece bu ay yaptım ve bu ay hamile kaldım o yüzden deneyin diyorum bana da saolsun jasmin önermişti:1hug:

saol canım bı adet olabılseydımyapacam bende o kurlerı

Back
X