arkadşlar mrb yaklaşk 20 gün önce silikon taktrdm kas altına ama hala alışamadm sanki çok yukarda gibi geliolar bana.acaba kas üstü mü yaptrsaydm diye düşünüyrm.bu konuda bi bilgnz ya da fikrinz var mı hangisi daha doğla görünüyo??
inş öyle olur cnm çok moralim bozk 2 gündür ağlıyrm.bu kadar acı çekip sonçta beğenmemk çok kötü ve sanatçılarnkine bakıyrm onlarnkinden çok farklı benmkiler.onlarnki hafif sarkık gibi benmkiler füze gibi yukarıda duruyo
saol cnm rahatladm biraz benm kiler 80b şimdi sporcu sütyeniyle o zmn baya bi küçlcekelr deseneevt benmkiler de ayrık duruyo ama bence takma sanaçtılarnkiler bile çok ayrık demek ki onun çaresi yok.belki normal sütyenle biraz birleşirler diye düşünüyodm ben ama daha hiç denemedm
allaha şükürler olsun silikon gbı bır sorunum yok..doğuştan dik ve iriler :) ..allah yardımcısı olsun silikon takanların bence çirkın duruyor ne o öle füze gbı başıda sankı patlıcak gbı duruyo.zamanlada sılkonlar iniyor yanı balon gbı:)))..dıkkat edın patlamasın :)
elanur aynen cnm ben de sarkık göğüslere imrenir oldm meme ucum çok yukarıda duruyo iice kafaya taktm çıkartasm var herkes bekle diyo ama hiç de aşağıya incek gibi diiller.bu ameliyatı yaptırıp da tek beğemeyn benm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?